Speltips & Rekar | Gratis speltips & betting tips - Uppdateras dagligen

 Speltips och rekar

Dagliga uppdateringa med speltips från några av sveriges bästa rekare! Här hitar du nya rekar varje dag med utförliga analyser. Missa inte våra speltips om du vill ha de bästa analyser och spelförslag för betting.

Sätt in 100 kr, spela med 600kr!
100 kr i bonus!
Regler och villkorLäs recension

Speltips och rekar

Här hittar du dagens bästa speltips, varje dag, alla dagar om året. Vem som vinner fighten eller fotbollsmatchen är ofta ganska självklart, men ibland krävs det att man gör en ordentlig analys av eventet – det är precis därför vi ger dig dagliga speltips. Låt oss säga att en favorit möter en självklar underdog, då är det ganska meningslöst att betta på att favoriten vinner – eftersom oddsen är så pass låga på favoriten.

Om vi istället vänder på det är det ganska meningslöst att betta på en underdog i detta fall – skulle det sämre laget mot förmodan vinna kan du göra en riktig hacka, dock är chanserna att detta ska inträffa väldigt små. Vilket i sin tur betyder att det kan vara ganska svår att hitta ett bra val att betta på.

Vi ger dig nya speltips varje dag med grundläggande analyser för att du ska få ut det bästa värdet av din betting. Till exempel ger ett handicap bet mycket bättre värde än att satsa på en rak vinnare. Om du väljer att satsa på att Manchester City vinner mot Arsenal kommer du få mycket bättre odds om du istället satsar med ett handicap, till exempel att Man City kommer vinna med mer än 2.5 mål.

Fotbolltips

Fotboll är det populäraste sporten utan tvekan! Hos oss hittar du de senaste och bästa speltips och rekar på fotboll. Vi följer de alla stora ligor så som Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och många fler. Även de stora tävlingar så som Champions League och Europa League hittar du hos oss.

Oftast hittar man större spelvärde i de lägre ligor då spelbolag inte brukar ha så bra koll på dessa. Våra rekare lägger ner flera timmar om dagen på att analysera alla dagens fotbollsmatcher, och du hittar de bästa speltips här, med utförliga analyser.

Dagens bästa speltips

Hos oss hittar du nya speltips varje dag! Vi har ett flertal professionella rekare som jobbar heltid med att läsa om de olika spel varje dag och skriva analyser på vår sida. Så innan du lägget ett vad, kika in här för att läsa om den senaste informationen om alla de populära matcher och statistiken.

När vi rekar en match undersöker vi även lagens förgående form, därav vet vi om det finns en risk att matchen inte slutar som du tror. Vi kikar på skador, föregående form, kommande matcher osv. allt som kan påverka resultatet. Om ett lag har en viktig match framför sig är risken stor att dem låter de bästa spelarna vila.

Vi ger dig även speltips på matcher och sporter som du troligtvis inte har så bra koll på – vilket i sin tur ger dig fler möjligheter att ta hem de stora vinsterna. Om du är väl insatt i Premier League eller Champions League är dina satsningar oftast begränsade inom dessa ligor.

Vi rekar andra ligor och sporter – tennis, europeiska ligor, boxning med mera – allt för att ge dig så värdefulla och varierande speltips som möjligt. Detta betyder att du kan underhålla dig med en mycket bredare variation av betting än du är van vid.

Varför ska man använda sig av speltips?

Vissa spelare föredrar att använda sina egna kunskaper när de ska betta. Vilket definitivt är en bra väg att gå om man har koll på läget. När du bettar ska du alltid betta på det resultatet som känns rätt. Du ska alltid använda dina instinkter och aldrig rygga speltips som går emot din magkänsla.

Vi är här för dem som behöver lite vägledning; spelare som vill betta, som har en ide om vad de vill betta på men inte riktigt vet vilken väg som är bäst att gå. Spelare som behöver kunskap om olika strategier – att betta på en rak vinnare eller att betta över eller under antal mål; att betta på vinnaren av fighten, hur kommer fighten sluta eller vilken rond matchen slutar. Detta gör att det är enklare för alla spelare att hitta en metod som passar dem bäst.

Alla är inte experter på betting och är definitivt inte experter på alla sporter, det är precis därför vi ger dig dagliga speltips. Vi vill leda dig i rätt riktning för att du ska ta besluten som leder dig till vinst, vilken sport du än satsar på.

Vi undersöker marknaderna som är bäst, bästa bettingsidor för att hitta bäst odds på våra speltips. Vi kan inte garantera några vinster – precis som att inget i livet är garanterat (förutom döden och att skatta), vi ger dig dock en bra chans att plocka hem vinsten.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport