Speltips 13/9 Amiens vs Lyon |

 Speltips och rekar

Speltips 13/9 Amiens vs Lyon

Idag tar vi en tur till Frankrike. Det r det första speltipset från Ligue 1 för denna säsong, och det är ett riktigt bra än. Lyon var en av de bästa lag förra säsongen. Om vi bortser från PSG så skulle jag till och med säga det bästa. De spela bra och spännande fotboll, där de hade bra spelare på exakt varje position. Det var spännande att se på när de spelar, och jag hoppas att det blir så i år också. Idag gästar de Amiens, och jag tror att hemmalaget kommer få det riktigt svårt att plocka poäng idag.

Speltips

Jag förstår inte riktigt varför oddset är så höga på Lyon. Visst, de har två oavgjorda matcher i rad, men det berör mer på att de fick rött kort i båda, än dåligt spel. Så att vi får hela 1.90 i odds, på att Lyon ska vinna kvällens möte är riktigt generöst av Unibet. Idag investerar vi 3 units i dagens speltips.

Amiens

Amiens fick kämpa hårt att inte åka ut ur Ligue 1. De slutade på en 15:de plats och hade 4 poäng ner till kval för nedflyttning. De fick inget bra start denna omgång heller, och de har endast 3 poäng tack vare vinster hemma mot Lille. 3 förluster kom mot lag där som de bör spela oavgjort mot i värsta fall. Idag kommer de får det oerhört svårt att spela mot Lyon, som är vana att spela snabbt och aggressivt. I två matcher har de fått rött kort, och det måste vara försiktiga idag med att gå in i heta dueller.

Lyon

Anfallstrion i form av Memphis Depay, Moussa Dembele och Bertrand Traore spelar riktigt bra. I de första två matcher så blev det hela 9 mål. Även här är det aggressivt spel, och de  har fått rött kort i de två senaste matcher, vilket har resulterat i två oavgjorda matcher. Så de är i behöv av 3 poäng idag, och klasskillnaden är oerhört stor mellan dem och Amiens att hemmaplans fördel inte ska spela någon roll.

Speltips: Lyon att vinna

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5