Hitta de bästa odds på fotboll - SportsBettingSverige

 Fotboll Odds
Liveresultat och alla dagens matcher

Om du letar efter de bästa fotbolls odds så har du hittat rätt! På vår sida samlar vi dagligen de bästa odds genom att jämföra alla spelbolag som har svensk licens. Du kan även följa alla matcher live och se resultat. Så oavsett om du väljer att följa våra speltips eller spelar några andra spel så kan du följa resultat live här.

Liveresultat

Under fliken ”liveresultat” kan du även se liveodds som uppdateras automatiskt så fort något händer i matchen. Även där väljer vi ut de bästa spelbolag och visar de bästa odds så att du kan vinna maximalt med pengar.

Vi erbjuder liveresultat på alla de största ligor. Du hittar bland annat Premier League, La liga, Bundes Liga, Ligue 1 och serie A i vårt utbud. Även de stora internationella tävlingar, så som Champions League och Europa League finns i vårt livescore. Förutom att se resultat så kan du även hitta all intressant statestik som hjälper dig att göra de vinnande satsningar.

Du kan välja att filtrera antingen efter liga eller datum då matchen spelas. Du kan även endast välja att fokusera på en liga och då se alla matcher som spelas i den just den dagen. Det kan vara ett bra verktyg då man kan se direkt när det blir mål.

Analysera matcherna

Du kan även analysera matcherna på förhand via vår livescore. Alla våra rekare använder våra verktyg innan de avgör vad för spel dem ska spela. Om du klickar på matchen så får du fram all viktig statistik om den. Inte nog med att du får fram statistik om de båda lag som spelare, du får också fram alla innebördsmöten och de senaste möten mellan de två lag. Längst nere kan du även se vinstchansen, den statistiken är tagen från spelbolagen och beräknas i procent, det vill säga hur stor chans de bedömer det är att det blir 1X2. Det är från den informationen alla spelbolag sätter spelodds. Om du lyckas hitta någon spelbolagen har missat, eller har färsk information om någon av spelarna och kan du kika här om spelbolagen också fått den informationen. Det är enda sättet vi kan slå spelbolagen på, genom att ha information som dem inte har, och därmed åka våra vinstchanser.

Under form så kan man lätt se de senaste vinster och förluster. Om du för musen över den gröna eller röda pricken så kan du snabbt och enkelt se vad det var för match, och slutresultaten.

Under ”resultat position” har vi all information om  hur respektive lag har spelat i sin liga. Antal matcher, antal vinster, antal förluster, hur många oavgjorda matcher de spelat, gjorda mål, insläppta mål, målskillnaden och till sist antal poäng. Position ser du precis i början av tabellen.

Längst nere hittar du odds, och de uppdateras automatiskt och kommer från det bolag som har bäst odds för tillfället. Självklart har vi endast bolag med svensk licens i vårt utbud, för din trygghet. Du kan klicka på oddset och få får du fram alla bolag i vår lista, med de aktuella odds de erbjuder för tillfället. Längst uppe har du det bolag som har högst odds på din match.

I fliken ovanför spelbolag kan du snabbt och enkelt kika odds på andra marknader. Utöver vinnaren av matchen finns också Över och under antal mål, de olika handikapspel  och udda/jämnt. Om du vill se mer alternativ så kan du klicka på oddset för att komma till just den matchen hos spelbolaget. Där hittar du även spel på hörnor, kort, målgörare, antal offside och mycket mer.

Ett sånt här verktyg är ett måste om du vill lyckas med betting på nätet. Spelbolagen har bra koll och det går inte att spela på magkänslan. Våra rekare lägger ner flera timmar på speltips och analyserar allt möjligt. Allt från de tidigare matcher till information om domaren som dömer den aktuella matchen. Om du vill tjäna pengar på betting så är analyser ett måste. Om du är nybörjare så passa på att gå igenom vår spelskola för att lära dig alla spelgrunder innan du börjar satsa riktiga pengar.

15/09/2019
200% upp till 1000kr i bonus på Unibet!

Speltips och rekar
14/09/2019
200% upp till 1000kr i bonus på Unibet!

Speltips och rekar
13/09/2019
200% upp till 1000kr i bonus på Unibet!

Speltips och rekar