Speltips 15/9 Watford vs Arsenal |

 Speltips och rekar

Speltips 15/9 Watford vs Arsenal

Idag är det upp till bevis för Arsenal. De fick ett bra start, men har på de senaste två matcher fått ihop endast en poäng. Det var mot två staka lag, förlust mot Liverpool och oavgjort mot Tottenham. Idag behöver de 3 poäng  för att hänga med i toppen och kämpa om biljett till Europaspel nästa säsong. Watford åt andra sidan sidan har fått ett riktigt dåligt start. Endast en poäng på 4 matcher gör att de befinner sig sist i Premier League, och allt tyder på att de kommer få kämpa oerhört mycket får att hålla sig kvar till nästa säsong. Kommer de lyckas ta poäng mot Arsenal hemma idag?

Speltips

Idag kommer vi satsa våra pengar på Arsenal. De är det bättre laget och de är i behov av poäng. Watford har varit riktigt svaga denna säsong och de har ett svagt defensiv, vilket har varit deras största läcka hittills. Unibet ger oss 1.90 i odds, och vi investerar 3 units i dagens speltips.

Watford

Watford går det riktigt dåligt nu för tiden. Till följ av det har de sparkat tränaren Javi Garcia. Från att ha varit i Finalen av FA cupen förra säsongen till att ha endast 1 poäng på 4 inledande matcher i Premier League finns det ingen förklaring för. Quieque Sanches har tagit över laget, och han är ganska bekant med laget då han har tränat dem en kort stund för några år sedan. Dock så tror jag att han behöver tid för att kunna göra något av laget. Kapaciteten finns där, det är samma lag som förra säsongen, men någon måste ta fram det bara.

Arsenal

Arsenal har gång på gång visat att de inte är det bästa laget när det kommer till bortaplan. Dock så verkar den tuffa spelschema avta nu, och idag är det viktigt att de tar 3 poäng. Watford är sårbar och Arsenal har spelat fin offensiv fotboll på den sista tiden.

Speltips: Arsenal att vinna

Odds:  1.90 hos Unibet

Avspark: 17:30

Units: 3/5