Dagens Chanlapp - Dagliga uppdateringar på 4 speltips

 Dagens chanslapp

Satsa 50 kr och vinn 1140 kr hos Betsson!

Fakta

(AFRICA: Africa Cup of Nations - Play Offs - 1/8-finals) Mali är det stora överaskningen i denna turnering. Obesegrade än så länge, och oddset är alldeles för höga på dem.

Tips
Mali att vinna
Fakta

(AFRICA: Africa Cup of Nations - Play Offs - 1/8-finals) Ghana är det bättre laget av dessa två. Med sitt kreativa och snabba spel bör de vinna enkelt idag.

Tips
Ghana att vinna
Fakta

Hafnarfjordur har 6 vinster och 3 oavgjorda på de 9 senaste matcher mot Vikingur Reykjavik. De spelat bra hemma denna säsong.

Tips
Hafnarfjordur att vinna
Fakta

(SWEDEN: Allsvenskan - Round 14) Eskilstuna är det sämsta laget i Allsvenskan och de är på sista plats. De har inte vunnit någon av sina 5 senaste hemmamatcher. Djurgården har 6 vinster i rad, och de spelar riktigt bra för tillfället.

Tips
Djurgarden att vinna

Det finns inget bättre sätt att vinna en större summa pengar än på en så kallad ”ackumulator bet”. En förkortning på det är "acca", och det kommer vi använda oss av framöver. Det innebär att spela flera spel på samma kupong. På så sätt så så blir oddset mycket högre, och man kan vinna en stor summa pengar för liten insats. Om du är ute efter utförliga speltips så klicka här!

Det är skönheten med acca, de stora vinster. Det är inte ovanligt att man får 10-30 i odds när man spelar acca. Och för att hjälp dig att komma igång, så erbjuder vi de 4 bästa matcher varje dag, med kombinerande odds. Vi lägger ner ganska mycket tid på att hitta de bästa matcherna och tittar på all möjlig statistik. Vi vill vara säkra att du har all information och de bästa möjligheter att vinna, så glöm inte att ta en titt varje dag på våra speltips på acca.

Om du väljer att rygga våra acca speltips så önskar vi dig ett stort lycka till! Dina vinstkuponger får du gärna dela på vår Facebook sida. Vi på SportsBettingSverige gör vårt bästa för satt se till att vi har den senaste information innan vi tipsar om något spel. Alla våra speltips publiceras dagligen då vill vill vara säkra på att det inte kommer några förändringar i startuppställningen. Det kan dock hända att oddset ändras lite under dagen eller precis innan matchstart.

De bästa ackumulator Tips idag!

Vad är det perfekta ackumulator?

En bra acca brukar bestå av minst 4 speltips. Oftast spelar man på utgången av matchen. Men vi analyser alla möjligt utfall då vi är ute efter de mest spelvärd odds. Så du kan även hitta båda lag att göra mål, över under-spel/antal varningar och antal kort. Vi kikar även på alla ligor som spelar den dagen, då man oftast hittar större spelvärden i de lägre ligorna, där spelbolagen inte har så bra koll. Även andra sporter kan du hitta i vår acca, så som Basket, Hockey, Tennis och Golf.

Hur analyserar vi matcher till ackumulator?

När vi göra analyser för våra acca speltips så börjar vi med att kika på alla spel som spelas den dagen. Vi tittar igenom alla stora sporter och väljer ut ett 10-tal matcher som ser intressanta ut. Dessa analyser vi och tar hjälp av åra spelexperter för att få fram de 4 bästa alternativ. Som du säkert förstår så är det svårt at tipp 4 matcher, men vi gör vårt bästa att ge er de bästa förutsättningar att göra det. Ju svårare matcher det är i vår acca, desto större bir vinsten.

Våra analyser

Vi lägger ut våra speltips för acca varje dag, och vi skriver en liten rekommendation om varför du ska spela på just vår speltips i den matchen. Vi skriver inte ut hela analysen utan väljer ut höjdpunkterna. Om du väljer att rygga vårt spel eller spela nåt helt annat är helt upp till dig, men vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna innan du gör ditt val.

Våra speltips.

Varje dag postar vi våra acca speltips, så var säker på att du tittar in varje dag och kikar på vad för spel vi valt ut just idag. Vi tycker att det är viktigt att vi tror på våra speltips, så våra acca speltips kan du hitta i vår Facebook grupp, där vi postar våra kuponger på dem varje dag. Där hejar vi även fram matcherna tillsammans med våra medlemmar. Efter vi gjort våra analyser så brukar vi kika på de olika odds som spelbolag erbjuder, och vi väljer att spela på det spelbolag som ger de högsta odds på samtliga matcher.

 

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport