Oddsbonusar 2019 | Listan med lägst omsättningskrav

 Bäst Oddsbonusar

Något som alla bettingsidor och spelbolag vill locka spelare med är att de har absolut bäst oddsbonusar. Anledningen är att konkurrensen på marknaden är enorm, så väl som att spelbolagen slåss om alla nya spelare. Därav gör spelbolagen allt de kan för att locka till sig så många spelare som möjligt. På grund av detta är det enormt viktigt att vara den som kan erbjuda absolut bäst bonusar och kampanjer. Det finns även andra skäl, som t.ex att hålla aktiva spelare nöjda och belåtna genom att erbjuda bonusar för deras lojalitet. Bonusar kan också användas till att locka tillbaka spelare som inte varit aktiva på ett tag.

Det finns en hel drös med olika oddsbonusar nu för tiden. Det kan vara allt ifrån ett gratisspel, matchade insättningsbonusar, påfyllningsbonusar och mycket, mycket mer. Alla oddsbonusar är dock inte lika bra som när man först ser dem. Detta är anledningen till att du måste vara väldigt noggrann och alltid läsa det finstilta. Ibland kan det vara så att bonusen som vid första ögonkastet såg bra ut visar sig vara en dimridå. Men det kan även vara tvärt om, bonusen som inte såg så bra ut visar sig vara den bästa. Tänk på det gamla talesättet ’allt är inte guld som glimmar’. Detta är ofta fallet när det kommer till oddsbonusar. Här kommer vår guide för vilka bonusar du ska satsa på och vilka du ska undvika. Det är dags att kika på de oddsbonusar som är allra bäst i bettingvärlden.

 

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur oddsbonusar fungerar

Eftersom bonusar är det mest populära sättet för en bettingsida att locka till sig nya spelare är det väldigt viktigt för nya spelare att de verkligen förstår hur bonusarna fungerar innan de till slut väljer en. Med rätt kunskap om bonusarna kommer du få ut en bättre betting-upplevelse.

Egentligen finns där bara 2 olika sorters bonusar när det kommer till sportsbetting på nätet. Först har du välkomstbonusen som du bara kan ta del av då du bestämmer dig för att bli medlem hos just det spelbolaget. Sen har du lojalitetsbonusar som är bonusar du kan ta del av under hela din tid hos den bettingsida du valt. Därför ska du vara noggrann och titta efter alla sorters bonusar som spelbolagen erbjuder när du ska välja vilken bettingsida som du vill bli medlem hos. På det sättet kommer du få ut så mycket som möjligt av ditt spelande. Detta kallas ofta för ’Lojalitetsvärde’ i affärsvärlden.

Om du planerar att satsa hårt på betting är det otroligt viktigt att du verkligen förstår de bästa bonusarna och inte blir lurad av något som verkar mycket bättre än vad det faktiskt är. Men såklart, låt inga fantastiska bonusar gå till spillo.

Kontrollera Detaljerna

När du bestämmer dig för att bli medlem på en bettingsida ska du noggrant gå igenom alla oddsbonusar innan du bestämmer dig. Du ska ta det lugnt och inte stressa för att ta det första bästa som dyker upp. När du väl har valt en bettingsida som du gillar ska du i lugn och ro registrera dig på sidan. Du måste själv välja att ta del av bonusen när du registrerar dig, skulle du göra ett misstag finns risken att du går miste om alltihop.

När du bestämt dig för att registrera dig och ta del av bonusen ska du se till att ta god tid på dig. Det kan ibland ta upp emot 20 minuter att registrera sig på en ny bettingsida. Om du då stressar dig igenom registreringen eftersom du kanske är rädd att missa början på ett spel finns risken att det strular till sig. Ge dig själv gott om tid för att i lugn och ro gå igenom hela processen. Ta del av rätt bonus, och nu som först kan du börja tänka på vilket som ska bli ditt första bet.

Omsättningskrav – Vad det är och hur det går till

Omsättningskrav kan också kallas för ’rollover’ eller ’playthrough’. Det är inte så svårt att förstå när du väl fått ett hum om hur det fungerar. Omsättningskrav är helt enkelt något som bettingsidan kräver att du gör innan du kan ta ut några av dina vinstpengar som kommer med dina oddsbonusar. Detta brukar oftast kallas för multipel och det står alltid i det finstilta i alla bonusar. Låt oss ta ett exempel på ett omsättningskrav så att du enkelt kan förstå hur simpelt det är när du väl förstått hur det fungerar.

Ponera att bettingsidan erbjuder en bonus som matchar din insättning. Exempelvis kan du bli erbjuden en bonus 100 % upp till 1500 kr om du gör en insättning på 1500 kr när du registrerar dig. Om du kikar på villkoren för bonusen ser du att du endast kan ta ut dina vinster från bonusen när du mött omsättningskravet, som i detta exempel är 5-gånger. Det betyder i sin tur att bettingsidan inte tillåter ett uttag för än du har spelar för sammanlagt 15 000 kr.

Men var kom summan 15000 kr ifrån? Jo så här fungerar det: insättningsbonusen som var 1500 kr + 1500 kr i bonus, omsättningskravet var på 5-gånger, därav blir ekvationen (1500 kr+1500 kr) x 5 = 15 000 kr. Att räkna ut hur mycket du måste spela för är därav väldigt enkelt. Detta gäller såklart bara om det var en bonus som matchar din insättning. Om bonusen istället hade varit ett gratisspel på 200 kr och det inte kräver någon insättning gäller omsättningskravet endast bonusen vilket i detta fall blir 5 x 200 kr = 1000 kr. I det här fallet behövde du alltså spela för 1000 kr för att kunna plocka ut vinsterna från bonusen.

Hur påverkar det dina oddsbonusar

Det viktiga är att veta hur omsättningskravet påverkar dina bästa oddsbonusar, men även hur det påverkar din spelupplevelse. Först och främst måste du veta hur du kan använda bonusen för att få ut dina pengar. Det viktiga är att förstå omsättningskravet, att det innefattar de pengar som du spelar för, inte summan som du förlorar. Om omsättningskravet ligger på 15 000 kr som i exemplet ovan, måste du alltså betta för ett sammanlagt värde av 15 000 kr. Och alla spel räknas, både de som du vinner och de du förlorar.

En annan viktig faktor att känna till är att alla bettingsidor alltid ger dig en multipel och inte bara 15 000 kr rakt av. Detta på grund av du inte behöver sätta in så mycket pengar att du matchar hela insättningsbonusen. Bara för att bonusen exempelvis är upp till 1500 kr måste inte du sätta in så mycket. Om du hellre vill sätta in en mindre summa så går det lika bra. Du kan välja att göra en insättning på 500 kr, få en bonus på 500 kr och ett omsättningskrav på 5000 kr, (500 kr + 500 kr) x 5 = 5000 kr.

Även om beloppet är bestämt på ett fritt spel brukar bettingbolagen vanligtvis skriva omsättningskravet som en multipel. Det gör de bara för att behålla enkelheten och kontinuiteten. Vanligtvis skriver spelbolagen alltid omsättningskravet som en multipel och oftast brukar spelarna inte ägna många minuter åt att förstå den.

Är bonusen bra?

Nu vet du hur omsättningskraven fungerar, men det är även viktigt att veta om erbjudandet är bra eller inte. Tumregeln när det gäller bästa oddsbonusar är att en bra deal generellt sätt är ett omsättningskrav på 5-gånger eller mindre. Ibland kan vissa bolag gå ner till att bara behöva omsätta pengarna 2-gånger. I vissa sällsynta fall kan bolag till och med erbjuda bonusar utan något omsättningskrav. Men se upp! Om du hittar ett erbjudande med en bra bonus kan den ha ett omsättningskrav på 10, till och med 15-gånger. Oftast är dessa omsättningskrav helt omöjliga att slutföra, speciellt om bettingsidan även satt en tidsgräns för när omsättningskravet ska vara gjort.

Bästa oddsbonusar för sportsbetting

Att gå igenom de bettingsidor som finns på nätet, se vilka oddsbonusar de har samt att läsa deras finstilta avtal är ofta tidskrävande, jobbigt och även tråkigt. Det finns väl ingen som gillar att läsa sidor fyllda med pytteliten text? Därför har vi på sportsbetting Sverige gjort allt slitgöra åt dig. Vi gått igenom alla olika spelbolag, tittat på alla bästa oddsbonusar, både välkomstbonusar och lojalitetsbonusar samt läst all den finstilta texten. Allt för att du ska få det bästa värdet för din lojalitet såväl som de bästa villkoren. För att hitta de erbjudanden som erbjuds nu kan du titta på vår lista av spelbolag med bästa oddsbonusar och kampanjer.

Våra tips för att hitta bästa oddsbonusar

För att du enkelt ska komma igång och hitta de absolut bästa oddsbonusar för sportsbetting kan du enkelt följa våra tips och riktlinjer:

Omsättningskrav och tidsgränser

Läs noga igenom villkoren för bonusen. Ibland kan oddsbonusar vara förskönade med en lockande rubrik som lovar guld och gröna skogar, vilket ofta inte är fallet.

Se till att omsättningskravet är rimligt. De bästa oddsbonusar har ett omsättningskrav på fem gånger eller mindre. Om bonusar har högre krav än så är det egentligen inte värt det då det kommer vara näst intill omöjligt att möta kraven.

Se också till att kolla tidsgränsen. Oftast har spelbolag satt en tidsgräns för bonusen. Vanligtvis brukar det vara mellan en och tre månader men ibland kan det vara längre än så. Det finns spelbolag som kan ge extremt kort tid vilket då gör bonusen helt meningslös.

Maximala och minimala krav

Ta reda på vad den maximala storleken på ett spel får vara. Ibland kan ett spelbolag sätta en maxgräns på hur stort ett spel får vara när du hämtat en bonus. Ofta är det en procentsats av din bonus och brukar ligga runt 30%. Om din bonus var 1500 kr kommer ett spel över 450 kr ogiltigförklara hela bonusen. Det har funnits situationer där en spelare har satsat över gränsen varpå spelbolag inte bara har ogiltigförklarat bonusen utan också vinsten och endast erbjudit spelaren insättningen tillbaks. Därför är det viktigt att ha koll på det här för att undvika liknande problem.

Håll koll på om det finns någon gräns för hur låga odds du får satsa på med din bonus. Oftast sätter spelbolag en gräns för hur låga odds du får spela på. Detta för att undvika att spelare satsar på spel som näst intill garanterar vinst bara för att plocka ut bonusen. Hos de flesta seriösa bettingsidor bidrar denna typ av satsning inte till omsättningskravet. Det finns dock en del skamlösa spelbolag som använder detta som en ursäkt för att ogiltigförklara både bonusen och vinsterna. Därför bör du vara försiktig även där.

Slutligen ska du se till att bonusen inte ’bara är för omsättningskrav’. Det betyder att de aldrig kommer låta dig att plocka ut bonusen. Bettingsidan väljer då att dra av den summan när du plockar ut dina vinster. Det betyder att det aldrig var någon riktig bonus.

Med dessa tips färska i minnet bör du gå till vår lista där vi tipsar om de bettingsidor med de allra bästa oddsbonusar som finns tillgängliga just nu.