BetHard | Hämta din oddsbonus på 1000 kr idag - 2018

 BetHard logo

BetHard

BetHard

www.bethard.com/sports

BetHard logo

Regler och villkor

Summering:

BetHard är en bettingsida som inte varit i branschen jättelänge om vi ska jämföra med många andra. Spelbolaget slog sig in på marknaden 2014 och har sedan dess växt markant och skapat sig ett respektabelt rykte inom betting världen. En av många anledningar till att de växt så pass snabbt är på grund av ägarnas tidigare erfarenhet i branschen.

www.bethard.com/sports
Spelbolaget:

4.0
För
Nackdelar
  • Attraktiv site och enkel att använda
  • Fantastisk mobilapp
  • 24 timmars kundtjänst
  • Avgifter vid användning av Kreditkort
  • Stora uttag är komplicerade

Recension av BetHard

 

Om BetHard

BetHard är en bettingsida som inte varit i branschen jättelänge om vi ska jämföra med många andra. Spelbolaget slog sig in på marknaden 2014 och har sedan dess växt markant och skapat sig ett respektabelt rykte inom betting världen. En av många anledningar till att de växt så pass snabbt är på grund av ägarnas tidigare erfarenhet i branschen.

Folket bakom BetHard har byggt upp en bra kunskapsbas inom industrin och har kombinerat detta med våra skandinaviska kunskaper inom just spelbranschens teknologi; som resultat av detta ser de till att de har en sida som flyter. Det är dock inte de enda alternativen BetHard erbjuder, de har även livebetting och ett respektabelt casino utöver betting på sport. BetHard har skapat sig ett gott rykte så låt oss nu kika närmare på hur dem gått tillväga.

Marknadsutbud

BetHard är ganska nytt i industrin, så för att kunna jämföra sig med de andra sajterna måste dem se till att erbjuda ett brett utbud av sport så väl som andra marknader, vilket de också gör. Sidan erbjuder ett stort utbud av sport inklusive de största sporterna, förutom hästkapplöpning. Allt som allt täcker de hela 33 olika sporter. När det gäller fotboll konkurrerar BetHard i toppen med dem allra bästa. Utbudet av fotboll är stort och täcker inte bara de mest populära ligorna utan även matcher från Jamaica och Rwanda. Det finns cirka 130 olika bettingalternativ på de flesta populära matcherna, inklusive Asiatiska Handikapp, över/under, special bets. Ja helt enkelt ett brett utbud av allt du kan tänka dig.

Här kommer en lista med alla sporter som erbjuds:

Fotboll Tennis Basket Ishockey Handboll
Volleyboll Amerikansk Fotboll Baseball Rugby League Golf
Snooker MMA/UFC Motorsport Darts Cykel
Speedway Boxning Innebandy Futsal Pingis
Vintersport Vatten Polo Beach Volleyboll Badminton Rugby Union
Trav Bandy Aussie Rules Cricket Surfing
Biljard Nätboll E-Sport

BetHard har även en hel sida där du har möjlighet att satsa på eSport-event så som: Call of Duty; Counter-Strike; League of Legends; Dota 2; Overwatch; Hearthstone; och Warcraft 3. Utöver detta har du även möjlighet att placera satsningar på speciella händelser som Riksdagsvalet i både Danmark och Sverige; Eurovision Song Contest; Politik i USA och flertalet andra globala event.

Livebetting

Livebetting har den senaste tiden blivit riktigt populärt, för att placera sig i toppen av bettingvärlden gäller det att erbjuda bra alternativ för livebetting. BetHard har lyckats bra, erbjuder BetHard generellt sätt ungefär 50 matcher om dagen för livebetting, och varje match kommer med flera olika bettingalternativ. Vad som även erbjuds utöver detta är statistik som hjälper som hjälper dig till vinst.

Som med de flesta spelbolag på nätet, sker den populäraste livebetting på fotboll och hos BetHard har du möjlighet att satsa på olika utfall av matchen: halvtidsresultat; laget som gör mål härnäst; halvgardering; matchresultat; mål över/under; antal hörnor samt antal kort som delas ut. För tillfället är det ända alternativet som fattas livestreaming, vilket troligtvis kommer erbjudas längre fram.

Odds

Om du tar en titt på dem största fotbollsmatcherna kommer du definitivt hitta oddsen som toppar marknaden. Eftersom Premier League är så pass populär kommer du så klart hitta bäst odds på dessa matcher. BetHard har kommit fram till att detta är kategorin inom sport som kommer generera mest satsningar, därav lägger de stor kraft på att konkurrera där med störst fokus på oddsen. Vanligtvis är de sammanlagda oddsen för Premier League runt 101.5% till 102%. Om vi ska jämföra med den italienska ligan är de sammanlagda oddsen runt 103.5% till 104% vilket fortfarande är konkurrenskraftigt. I den franska ligan är sammanställningen runt 104.5% till 105%.

Kollar vi istället på tennis är marginalerna på matcherna förvånansvärt små, vilket ger spelarna ett fantastiskt värde. På speciella event är sammanställningen upp till 101.5% till 102% för vinstmarknaden. Det erbjuds även riktigt bra odds för betting på set, handikapp betting, över/under betting och så vidare.

Oddsen som erbjuds på Ishockey är också riktigt konkurrenskraftiga med odds från 13 olika länder så väl som de största internationella tävlingarna. Sammanställningen av oddsen i NHL brukar vara runt 103% till 103.5%, vilket är riktigt bra om du jämför oddsen på Ishockey genom hela bettingvärlden.

BetHard bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

BetHard erbjuder mer än bara ett gratisspel som bonus när du registrerar dig. Välkomstbonusen som erbjuds när man registrerar sitt första konto hos BetHard är bland de bästa, du får 1000 kr extra att spela med och bonusen är giltig att använda på alla kategorier de erbjuder. Bara registrera dig och få din matchbonus på 100% upp till 1000 kr på din första insättning. Om du vill hämta så stor bonus som möjligt gör då en insättning på 1000 kr så får du ytterligare 1000 kr att spela med. Det enda som krävs är att du registrerar dig och väljer välkomstbonusen när du gör din första insättning, när du är klar är det bara att sätta igång och betta.

Utöver detta briljanta erbjudande kommer även denna bonus med ett par regler & villkor. Först av allt är den bara tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, Norge, Finland, Kanada och Malta. Den kommer även med ett hyggligt omsättningskrav på endast 4-gånger, satsningar på odds under 1.8 räknas ej till ditt omsättningskrav. En annan viktig aspekt är att man inte kan lägga några satsningar i grupp D då detta kan leda till att bonuspengar samt vinster kan konfiskeras.

Combo Booster

Om du lyckas lägga ett pre-match bet som är korrekt kan du få dina vinster boostade med upp till 30%, beroende på storleken av din spelkupong. Om din satsning är en 5-fold får du 7% på ditt bet, 6-folds är 10% och höjs med 5% per match du lägger till ändå upp till 10-folds+ vilket ger dig en vinstboost på 30%. Allt som allt är detta en riktigt bra lojalitetsbonus du kan ta fördel av.

Cash Out

Cash out är rätt enkelt, det handlar inte längre om allt eller inget. Du kan casha ut ditt bet mitt i en match medan du fortfarande ligger på plus istället för att förlora hela beloppet. Det enda som krävs är att du lägger antingen ett pre-match eller live-bet, om du vill casha ut går du till ’mina satsningar’ och trycker ’cash out’. Detta alternativ är inte tillgängligt på forecast eller tri-cast bets. Regler och villkor kommer tillsammans med cash out funktionen så se till att ta en titt på dem innan du cashar ut.

Säkerhet och Regleringar

För tillfället är BetHard licensierade av Curacao Egaming Licens Validation tillsammans med Malta Gaming authority. Skulle du ha några klagomål om hur du blivit behandlad av bookmakern kan du kontakta någon dessa för vidare undersökning och se till att dem följer de strikta riktlinjer som är satta av regulatorerna.

Sajten är även skyddad av en SSL krypteringsteknologi som ser till att din personliga och finansiella information är skyddad från utomstående parter och hackers. Utöver detta är de även i samarbete med Gambling Therapy och Gamblers Anonymous så du kan vara säker på att de tar ansvarsfullt spelande på högsta allvar. Du har även möjlighet att sätta en insättningsgräns eller stänga ditt konto helt och hållet om du känner att du har ett spelproblem.

Betalningsalternativ

När du bestämt dig för att göra en insättning eller ett uttag erbjuds följande betalningsalternativ:

Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Neteller
Skrill
Paysafecard
Trustly
Zimpler

Alla insättningar vilken metod du än väljer sker direkt, så du kan komma igång med ditt BetHard äventyr på studs. För tillfället har BetHard en minimum insättningsgräns på 100 kr. Dina insättningar och uttag är helt kostnadsfria förutom insättningar med kreditkort, som då får ett tillägg på 2.5%.

Uttag

När det kommer till uttag är BetHard bland dem snabbaste på marknaden. I vissa fall när man använder sig av e-plånböcker så som Neteller och Skrill kan dina uttag vara på kontot inom ett par minuter från att du begärt transaktionen. En sak som du dock bör ha i åtanke är att BetHard förbehåller sig rätten att sätta ett minimibelopp på ditt uttag beroende på vilken metod du använder dig av. Dem förbehåller sig även rätten att erbjuda ett visst antal uttag utan avgift under en viss tidsram som sätts av BetHard; de förbehåller sig också rätten att höja avgiften för banktransaktioner utanför EU. Även om de inte finns en maximum uttagsgräns och du skulle vinna mer än 500,000 kr och väljer att ta ut mer än halva beloppet har dem rätt att dela upp uttaget i 10 separata transaktioner, som i sin tur betalas ut med 10 procent varje månad i 10 månader tills du fått hela beloppet.

Generellt sätt är transaktionerna snabba och säkra, där finns dock ett par klausuler gällande uttag som är lite ’luddiga’. Om vi ska jämföra stora uttag med små är servicen markant bättre på de små vinsterna.

Valutorna som är accepterade på bettingsidan är: SEK, NOK, EUR, GBP och USD.

Kundtjänst

BetHard erbjuder en fantastisk kundtjänstavdelning som är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Du kan ta kontakt via livechatt eller e-post på [email protected], för tillfället finns där inget telefonnummer att kontakta dem på. Livechatten är enkel att komma åt, du hittar alltid en meny längst ner till höger på sidan som öppnas genom ett klick. Allt för att göra det enkelt vart man än är på sajten.

Agenterna är snabba och hjälpfulla när de hanterar dina ärenden och överlag är servicen som erbjuds riktigt bra.

Det finns även en bra FAQ sektion där du kan söka innan du kontaktar kundtjänsten. Här finner du svar på frågor som: hur man begär ett uttag, ändra lösenord, stänga sitt konto, hur man sätter en insättningsgräns och mycket mer. Detta är alltid en bra plats att kika efter svar innan man tar kontakt med kundtjänsten.

Användarvänlighet

bethard bonusbethard bonus

På BetHard har du tillgång till gott om underhållning, med alla marknader och dagliga tävlingar att ta del av. Sajten i sig självt erbjuds på flera olika språk så som Svenska, Norska, Finska, Englelska och Tyska. Webbsidan har ett estetiskt interface, är enkel att navigera såväl som att den är välsorterad. Med den mörka bakgrunden tillsammans med de gula detaljerna blir den snygg att titta på, samtidigt som den är enkel att navigera.

Alla dina huvudalternativ är listade på toppen av sajten och ger dig möjlighet att gå till livebetting, virtuella sporter, kampanjer så väl som casino, livecasino och kortspel. Längs med vänster sida på skärmen har du tillgång till alla sporter som erbjuds tillsammans med livebetting och dagens event.Sajten är snabb att använda, flyter på bra och är enkel att navigera, allt för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Mobilupplevelse

Det finns flertalet spelbolag på nätet som har optimerat sin webbsida för att fungera likadant på mobilen som på datorn. Detta är sanning när vi utvärderar BetHards mobilsajt, när vi besöker sajten från en mobilenhet är användarupplevelsen på topp. Hur som helst om vi kikar vidare har de även utvecklat en högst avancerad mobilapplikation som är tillgänglig för nedladdning till Android och iOS enheter.

När man spelar på BetHards mobila sajt kommer man åt tusentals marknader spritt över alla möjliga sporter. De erbjuder även enkelt användande av livebettingen, kassan är även superenkel att komma åt. De har helt klart satsat mycket tid och pengar på detta; mobilappen är snabb, grundad på intuition och ser minst lika bra ut som den fungerar. Detta är definitivt ett område BetHard plockar många poäng på.

Slutsats

BetHard har definitivt vad som krävs för att utge sig att vara en av dem bästa spelbolagen på marknaden. De har massvis med alternativ för er som älskar att betta på sport. Så väl som deras casino avdelning för er som vill testa lyckan på något annat. Marknadsutbudet som erbjuds är stort och sajten ser trots detta riktigt smidig ut men är även konkret och enkel att använda. Kundtjänsten är grym – en sak vi verkligen gillar är att de är tillgängliga 24 timmar om dygnet; och med tillägget telefonsupport vore den snäppet vassare. Kassan är snabb och säker, men villkoren för uttag är lite luddiga på sina ställen; tiderna är fantastiska och några av de bästa på marknaden. Utbudet för mobila enheter är högst imponerande. Allt som allt är detta en grym bettingsida som ser riktigt lovande ut för framtiden.