Unibet recenseras | 100% oddsbonus - Hämta bonusen idag - 2021

 Unibet logo

Unibet

Unibet

www.unibet.se

Unibet logo

Regler och villkor

Summering:

Unibet har blivit ett av de största spelbolagen inom betting och gambling inte bara i Sverige utan över hela världen. Spelbolaget slog sig in på marknaden 1997 och med det sagt vet vi att de har gott om erfarenhet. Med 21 år i branschen är dem verksamma i över 100 olika länder världen över. De har över 14 miljoner registrerade användare – vilket stiger dagligen. Unibet har skapat en bettingsida som är tillgänglig på 20 olika språk och är användarvänlig från norr till söder över hela världen.

www.unibet.se
Bonus:

3.5
Spelbolaget:

5.0
För
Nackdelar
 • Fantastiska odds på fotboll
 • Användarvänlig mobilversion
 • Grym livestreaming
 • Långsamma svar på e-post
 • Erbjuder inte PayPal

Recension av Unibet

 

Om Unibet

Företaget bakom Unibet heter Nordic OMX, ett svenskt/finskt finansföretag; deras huvudkontor har sitt säte i Malta, precis som de flesta spelbolag på nätet. Företaget Unibet Group PLC är listat på Nasdaq Stockholm och har expanderat sin verksamhet med Bet24 och Bingo.com. Detta är spelbolaget som växer för varje dag som går och i denna recension av Unibet undersöker vi just varför den är så populär världen över.

Översikt

 • Kundsupport
  2.6/5.0
 • Design och användarvänlighet
  3.6/5.0
 • Bonusar och freebets
  3.5/5.0
 • Marknader och odds
  3.5/5.0
 • Sports coverage
  4.4/5.0

Marknadsutbud

Unibet har inte bara en massiv kundkrets utan erbjuder även ett brett omfång av sport och andra marknader. Variationen av sport och andra marknader som erbjuds är mycket imponerande och konkurrerar med de största spelbolagen i branschen. En sak som är unikt med Unibet är spelarnas möjlighet att betta på några av dem mest absurda alternativen som existerar inom sportsbetting. Unibet erbjuder satsningar på näst intill var enda sport som existerar världen över. Och har praktiskt taget obegränsat av marknader när det kommer till fotboll. Eftersom det är deras största kundkrets, är västeuropeiska sporter deras bästa marknader, men även mindre självklara sporter har ett respektabelt antal av olika marknadsalternativ.

Sporterna med huvudfokus hos Unibet är:

Fotboll Rugby Union Dart Cricket
Tennis Golf Basket Boxning
Hästkapplöpning Greyhounds Ishockey Rugby League

Andra sporter som erbjuds är:

Amerikansk Fotboll Baseboll Commonwealth Games Cykel
Futsal Motorsport Nätboll Snooker
UFC/MMA Volleyboll Australian Rules Bandy
Schack Innebandy Gaelic Handboll
Olympiska spel Pesapallo Surfing Pingis
Trotting Vintersporter WWE / Pro Wrestling

Utöver dessa sporter erbjuds även betting på olika eSport-event, till exempel CS:GO, Dota 2, League of Legends och StarCraft 2. Där finns också möjlighet att betta på olika TV event och nyheter så du kan satsa på vinnaren av Eurovision Song Contest, om Donald Trump får Nobels Fredspris eller vem som får rollen som James Bond efter Daniel Craig. Utöver detta har dem även en politiksektion där du kan betta på olika politiska event över hela världen.

Livebetting

Unibet har en stor variation alternativ när det kommer till livebetting. Du kan välja att betta live på olika sporter så som globala fotbollsmatcher, tennis, basket, hästkapplöpning. De erbjuder till och med livebetting på bordtennis. Kolla bara på vänster sida så hittar du alla live event som är pågående. I mitten av skärmen hittar du rutan som presenterar liveresultat. Där hittar du spelstatistik på specifika matcher såväl som live odds.

Utöver detta har Unibet lagt till en extra fördel i form av livestreaming, vilket inte erbjuds av alla spelbolag på nätet. Livestreamingen är gratis för alla registrerade användare. Detta är ett av dem bästa spelbolagen när det kommer till livestreaming och presterar även bäst i kategorin. För att se vilka event som streamas live; gå till sektionen ’Odds’ därefter klickar du på fliken ’Live Streaming’, där hittar du alla event för den bästa möjliga betting-upplevelsen.

Odds

Unibet erbjuder bra odds på så gott som alla sporter som finns tillgängliga. Dessa odds är konkurrenskraftiga med dem allra bästa spelbolagen i branschen. Av någon anledning verkar det som Unibet rör sig precis under radarn när det gäller att erbjuda de bästa oddsen. Men oddsen som erbjuds, speciellt på fotboll, är några av de bästa du kan hitta på nätet.

En sak att notera är att deras marginal ligger under 4%. Marginalen på Amerikansk Fotboll hamnar på 3.8% och marginalen på tennis är 4%, vilket är riktigt bra. Allt som allt är dem flesta marknaderna som erbjuds konkurrenskraftiga. Dock har hockey en högre marginal jämfört med dem andra.

Oddsen presenteras i fraktioner eller decimaler, beroende på vilket land du kommer ifrån och vilket språk du väljer. Om du klickar på Sverige får du alltid oddsen i decimaler. Skulle du däremot välja Storbritannien eller Irland får du oddsen i fraktioner.

Unibet bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

När du bestämmer dig för att registrera dig hos Unibet får du möjlighet att välja mellan två olika, riktigt svårslagna välkomstbonusar. För att hämta någon av dessa välkomstbonusar är det bara att registrera ditt konto hos Unibet och göra din första insättning på minst 100 kr. Du väljer bonusen som passar dig bäst i menyn innan du gör din insättning.

Först av allt har vi en matchbonus på 100% upp till 100 kr, som du kan använda på alla sporter och olika marknader. För att räkna dina vinster till omsättningskravet på 5 gånger bonus + insatt belopp krävs det att du satsar på event med odds högre än 1.40.

Utöver denna massiva välkomstbonus har du en 100% matchbonus upp till 100 kr, bonusen kan användas på alla sporter och marknader med 1.40 eller högre odds. För att kunna göra ett uttag av dina vinster krävs det att du omsätter insatt belopp + bonusen 8 gånger.

Det finns även andra erbjudande du kan ta del av så fort du har registrerat ditt konto, dessa ger dig ett riktigt bra värde för dina pengar. Kampanjerna ändras frekvent för att passa de sportevent som pågår för tillfället. Här följer ett par erbjudande som erbjuds just nu.

Värva en Vän

Unibet erbjuder dig möjligheten att dela din upplevelse med upp till 5 vänner. Här får du 100 kr per värvad vän. Inte bara det utan din vän får även en välkomstbonus på 100% upp till 100 kr. Dem boostar också dina vinster när du bettar på Champions League-finalen. Du kan värva upp till 5 vänner och genom det tjäna hela 100 kr, men som du säkert anat kommer bonusen inte helt villkorslös.

Hitta de bästa fotbolls odds hos Unibet!

Säkerhet och Regleringar

Unibet är just nu licensierade av Malta Gaming Authority, Remote Gambling Commission av regeringen i Gibraltar och även Alderney Gaming Commission. Utöver dessa stora regeringskroppar har dem även lokala gambling licenser för att erbjuda sina tjänster i Storbritannien, Irland, Belgien, Frankrike, Tyskland, Danmark, Italien, Estland, Rumänien och Australien. Licenserna ger dem tillgång till många länder, att notera så är de inte verksamma i Portugal, Canada eller USA.

Utöver dessa licenser är dem även i samarbete med (European Gaming and Betting Association), som främjar skapandet av en säker och trovärdig europeisk digital värld för spelare med hög standard gällande regleringar. Dem är även länkade till ESSA, en icke vinstdrivande organisation som förmedlar information till regulatorerna angående några oregelbundna bettingmönster eller insider betting. Denna sajt är också certifierad med eCOGRA, som försäkrar att den är säker och rättvis. Dem är även medlem i ’Protect Integrity’. Utöver detta är de även länkade med organisationer som Stödlinjen, Sluta Spela, Spelberoendes Riksförbund, Gamblers Anonymous och Gambling Therapy.

Slutligen så är all personlig såväl som finansiell data är skyddad av den bästa SSL krypteringen för att försäkra sina spelare att en tredje part inte kan hacka sig in på sajten och komma åt dina uppgifter.

Betalningsalternativ

Betalningsmetoderna som finns tillgängliga hos Unibet är i stort sätt samma som erbjuds av många andra spelbolag. Det finns massvis av alternativ för att försäkra snabba och säkra transaktioner. De alternativ som är värda att nämna för insättningar och uttag är:

 Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Moneybookers
Neteller
Skrill
Paysafecard
Trustly
Entropay
Banköverföring

Alla insättningar sker direkt och kommer inte med några som helst avgifter, så du kan komma igång med din resa hos Unibet snabbt och billigt.

Uttag

Angående uttag, innan du verifierat ditt konto, kan det dröja lite med dina uttag. Så fort du verifierat ditt konto hanterar Unibet dina uttag mycket snabbt. Om du begär ett uttag med en e-plånbok, så som Skrill eller Neteller, då kan du ha pengarna på kontot så fort som inom 12 timmar. Uttag med banköverföring kan ta mellan 1-3 dagar och uttag till kredit kort kan ta som vanligt mellan 3-5 dagar. Och att tillägga, inga tillkommande avgifter tas ut på dina uttag. Att ta ut pengar från ditt Unibet-konto är riktigt bra jämfört med många andra spelbolag på nätet och är en nämnvärd fördel när man spelar hos Unibet.

Valutorna som accepteras av Unibet är: SEK, DKK, NOK, PLN, EUR, SKK, CHF, HUF, HRK, CAD, USD, BRL, CZX och RON.

Kundtjänst

Föreställ dig att Unibet är ett företag som tar hand om över 100 länder och runt 14 miljoner människor, med detta i åtanke är kundtjänsten faktiskt bra. Den är inte så bra som man kanske skulle förväntat sig. Anledningen till detta är mest troligt att de hanterar så pass många ärende per dag.

Unibet erbjuder en e-postadress för support, [email protected]. Dock ska den bara användas om du inte har bråttom att få ett svar. Vår erfarenhet är att det kan ta 24 timmar, ibland till och med mer, att få ett svar. Utöver detta har de en livechatt som för det mesta är riktigt bra. Generellt sätt, är den inte så snabb som du kanske förväntar dig, men den är absolut snabbare än e-posten och svaren är överlag mycket hjälpfulla och vänliga.

Slutligen, finns där ett telefonnummer du kan kontakta supporten på. Enligt våra erfarenheter, är detta det absolut bästa sättet att hantera dina frågor. Speciellt om din fråga är brådskande och kräver snabb assistans. Telefonsupporten är tillgänglig 24/7 så p, du behöver snabb hjälp borde du kunna få kontakt direkt. Numret till den svenska telefonsupporten är gratis, men där finns även ett internationellt nummer du kan ringa på, dock kan det tillkomma avgifter.

Hur som helst, så fort du går in på hjälpsektionen på sajten finns där en FAQ sektion som är riktigt bra. Bara skriv din fråga så tar den dig till den mest relevanta sektionen angående din fråga. Om du inte kan hitta svaret där kan ta kontakt med agenterna i live chatten eller ringa telefonsupporten.Info om spelbolagets kundsupport:
Unibet nerbjuder kundtjänst via live chat, email och telefon.

Kundsupportens språk:
 • Country Flag
 • Country Flag
 • Country Flag
 • Country FlagTelefonnummer: 0200 899933
Öppettider: Livechatt: 08.00 - 00.00 / Telefon: 13.00 - 21.00

Användarvänlighet

unibetunibet

Webbsidan ser riktigt bra ut och är redan från början tydlig och konkret. Så fort du kommer in på sajten får du möjlighet att välja språk; sen har du alternativet att välja vilket område av Unibets hemsida du önskar gå till. Så fort du trycker på “Oddsfliken” presenteras ett kristallklart, mycket snabbt interface. Den ger dig otroligt nog massvis av information på varje sida utan att se överväldigande eller rörig ut.

Längs med vänster sida hittar du hela deras utbud av sport och andra marknader, sorterat efter hur populära dem är. Såväl som detta, finns där en flik för live-odds som serverar alla pågående event som finns tillgängliga hos Unibet. Olikt deras konkurrenter är inte din spelkupong tillgänglig på sidan, eftersom den tar upp för mycket plats. Istället klickar du bara på ditt val så dyker kupongen upp längst ner på sidan.

Streamingalternativen finner du även dem längs med sidan av skärmen för alla live-odds som erbjuder streaming. För att göra det ännu bättre, erbjuder dem en visualisering av eventen som inte är tillgängliga för livestreaming.

Allt som allt, är detta en snygg och imponerande användarvänlig sajt; det är en av dem absolut bästa på marknaden.

Mobilupplevelse

Unibets mobilapplikation kan du ladda ner genom Apple store och även enkelt genom Windows store. Dock är det inte lika enkelt att ladda ner den till Android, eftersom du måste ladda ner den från Unibets hemsida.

Om vi ska utvärdera designen, är sajten mycket användarvänlig. På grund av att sajten listar så många alternativ och menyer överst på sidan, kan du behöva scrolla lite för att hitta det du söker. Livebettingen hittar du i menyn högst upp, följt av de sporter som är populärast att betta på.

Som en liten bonus erbjuder den även ett par riktigt bra funktioner, så som ett statistikcenter för fotboll, vilket ger dig detaljerade matchrapporter, information om line-up och statistik på kommande matcher; sen har dem Unibet Sport TV-Guide, vilken ger dig alla kommande event som Unibet kommer ha tillgängliga i sin livestream så väl som uppdaterade odds; där finn också en applikation för Liveresultat på tennis vilken ger dig full statistik i realtid på rankningar, profiler och kommande event. Detta är en högst imponerande och omfattande mobilapplikation om man jämför med andra konkurrenter med bra användande och bra funktioner.

Slutsats

Allt som allt erbjuder Unibet fantastiska odds, speciellt på fotboll, men med tanke på detta får de faktiskt inte tillräckligt med uppmärksamhet. Här hos Unibet hittar du några av dem bästa oddsen på några av dem största eventen i Europa. Liveoddsen och livestreamingen är även den brilliant hos Unibet; en av dem bästa på marknaden. Om du är en spelare som gillar att kolla på dina matcher live, är detta riktigt bra. Sajten erbjuder bra bonusar och kampanjer med rättvisa regler & villkor. De har även en riktigt bra känsla om hur man tar hand om sina kunder. Det finns ett par saker dem kan bli bättre på, till exempel snabbare kundtjänst; även ett tillägg på betalningsalternativ, till exempel PayPal. Hur som helst, är detta generellt sätt ett riktigt bra alternativ om du söker de bästa oddsen och marknaderna.

Slutsats:
it's very cool
Bäst värde: