Spelbolagen som erbjuder bäst betalningsmetoder - 2019

 Alla Betalningsalternativ

När du registrerar dig hos ett nytt spelbolag, då är det extremt viktigt att du har ett brett utbud att välja mellan när du ska ta ut dina pengar. En av sakerna som gör ett spelbolag bra är variationen av betalningsmetoder. De självklara alternativen hittar du alltid på de flesta spelbolagen, inklusive MasterCard och VISA; hur som helst erbjuder de flesta nu även e-plånböcker. Om du är en sån person som inte riktigt känner dig säker med att skriva in din betalningsinformation på spelsidor då är detta ett riktigt bra alternativ. Väljer du att använda e-plånböcker som till exempel Neteller och Skrill, då kan du sätta in pengar snabbt och enkelt utan att exponera din bankinformation. Dessa metoder är även ett bra alternativ på grund av att de har dem snabbaste uttagstiderna. Sen har du även ett förbetalt kort du kan använda, till exempel Paysafecard; det är inte bara supersäkert, utan låter dig även ha bra kontroll över hur mycket du spenderar. Och slutligen har vi det absolut bästa alternativet, PayPal, vilket ger dig säkerhet på nästa nivå.

 

 

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Alla betalningsmetoder har sina för och nackdelar. Läs om de olika betalningsmetoderna som finns tillgängliga så du kan komma fram till vilken som fungerar bäst för dig. Vissa erbjuder snabbare transaktionstider och vissa har lägre restriktioner, vissa tar längre tid men ger dig större frihet. Vissa ger dig också tillgång till alla kampanjer som finns till ditt förfogande. Innan du bestämmer dig för vilken som är bäst, se då till att du vet allt om dem så du kan ta det bästa beslutet baserat på din kunskap du får av oss här på BettingGuide.se.se