Skrill | Allt om betalningsmetoden hos BettingGuide.se.se

 

Skrill

Read more

Skrill är den e plånbok som är vanligast för sportsbetting. De grundades i Storbritannien år 2001 och var tidigare känt som Moneybookers.

Du kan använda Skrill för att fylla på dina spelkonton och du kan använda Skrill MasterCard för att ta ut dina vinster. Du kan använda detta MasterCard på i stort sett alla bankomater i världen. Förutom detta kan du även använda kortet för andra sorters transaktioner.


Sportsbetting med Skrill

 

Historia om Skrill

Redan 2008 hade företaget en global kundkrets med kunder från mer än 200 länder. År 2011 hade de 6 miljoner registrerade kunder. Samma år kom rapporter om att de var en av de mest populära betalningsföretagen för många globala varumärken så som eBay, Skype och Facebook.

Ägarna bytte namn på företaget år 2013 till Skrill. Paysafe Group, samma företag som äger Neteller, köpte företaget år 2015.

Skrill har vunnit många utmärkelser och priser. De har tilldelats EGP B2B Award och de har också fått Deloitte Technology Fast 50 Award. Det här är några av anledningarna till att Skrill är ett av de mest betrodda betalningsföretaget inom sportspelindustrin.

Fördelar och nackdelar

Här kommer det bra och det dåliga med att använda Skrill för att göra transaktioner till och från dina spelsidor. Låt oss börja med det positiva:

Fördelar

 Omedelbara uttag – I vanliga fall är det väldigt frustrerande, med andra online betalningsleverantörer och e-plånböcker, att försöka ta ut pengar under helgen. Skrill erbjuder omedelbara uttag, vilket gör att du kan hoppa från ett erbjudande till ett annat utan problem.

 Förutom omedelbara uttag har användarna av Skrill också låga uttagsavgifter.

 Skrill erbjuder sina användare exklusiva erbjudanden. Dessa specialerbjudanden erbjuds i samarbete med olika spelsidor.

 De ger dig också ett bankkort som du kan använda till respengar och fylla på samt ta ut dina pengar. Du kan även använda detta kort för att betala hos utvalda återförsäljare.

 Skrill har en dedikerad kundtjänst och support. De har många olika sätt att hjälpa dig på, bland annat har de en FAQ-sektion på deras webbplats, e-post support och röststöd (det vill säga via telefon).

 Du behöver inte oroa dig för att få ditt konto fryst utan någon som helst anledning, detta är en sak som kan ske när du använder någon annan e plånbok. Självklart, om du bryter mot deras regler får du en varning som då kan leda till att ditt konto blir fryst.

 De har en lägre valutaväxlingsavgift – vanligtvis endast 1%. Detta är ett bra alternativ om du vill betta på internationell sport.

 Företaget ger också sina kunder ett månatligt kontoutdrag, vilket är bra för de som vill hålla koll på sina utgifter.

Nu till nackdelarna

 En av Skrills största nackdelar är att deras e plånbok inte är lika accepterad som vissa andra e-plånböcker som till exempel PayPal. Det begränsar användningsområdet för vad du kan använda det till. Kontrollera alltid med spelsidan om de tillåter Skrill-konton som betalningsmetoder.

 Du kommer också stöta på registreringsbegränsningar när du använder Skrill som betalningsmetod. Dessutom kan det finnas betting-sidor som inte tillåter dig att registrera dig och skapa ett konto om du använder Skrill.

 Du kan bara använda Skrill om du är EU-medborgare.

Säkerhet och regleringar

Det kan ibland vara så att ett lösenord och ditt e-postkonto inte är tillräckligt effektivt som säkerhetsfunktion för att logga in på ditt konto. Det är därför som Skrill ger dig ännu flera sätt för att skydda dina pengar. Tjänsten använder tvåfaktorsautentisering, även kallat 2FA.

För att slutföra 2FA-verifieringsmetoden måste du använda din iPhone eller en annan mobiltelefon. Du kommer att använda din telefon för att ladda ner appen Google Authenticator.

Du kommer behöva ange dina Skrill-kontouppgifter i appen och sedan välja “Slå på 2-Factor-autentisering”. Då måste du skanna QR-koden på installationsskärmen. Om du inte är bekväm med att använda en QR-kod kan du välja att skriva in nyckeln manuellt genom att välja alternativet “Manuell nyckelinmatning”.

Du får då 2FA Recovery Codes som du kan använda om du skulle bli utelåst från ditt konto. Observera att dessa återställningskoder endast kan användas en gång. Du måste skapa nya koder efter att du har använt dem via appen.

Hur du gör för att fylla på ditt Skrill-konto samt hur du tar ut dina vinster

Innan du kan använda Skrill för transaktioner på dina spelsidor måste du först skapa ett konto. Gå till företagets hemsida för att registrera ett konto. Lägg märke till att det är helt gratis att registrera ett konto.

Du måste använda en aktiv e-postadress som kommer att fungera som användarnamn för ditt konto. Du måste också ange annan personlig information när du fyller i registreringsformulären.

Ett tips: Det är en bra idé att ha en annan e-postadress som reserv. Det ger dig en extra säkerhet och det kommer att vara en stor hjälp om du blir låst från ditt konto – Det är inte alltid lätt att hålla reda på alla sina lösenord.

Du får också ett erbjudande om att få ett kontantkort från Skrill. Observera att det här kortet kommer att kosta dig 10 euro (Aj aj! Lite dyrt kanske ?), Men det kommer att vara värt det. Du kan använda detta kort för att hålla dina bankuppgifter säkra. Utöver det kan du med hjälp av det här kortet ha ett separat konto för dina spelpengar. Kom ihåg att det aldrig är en bra idé att använda dina personliga besparingar för sportsbetting.

Verifiera din identitet

Att verifiera sin identitet är frivilligt men vi rekommenderar starkt att du gör det speciellt om du tänkt göra en större insättning, eller om du väntar ett större uttag av 25,000 eller mer. För att verifiera ditt konto använder du ditt ID-kort, din hemadress (en kopia av en räkning), ditt bankkonto, och debet/kreditkort.

Hur du gör insättningar och uttag med Skrill

Det finns flera olika sätt som du kan göra insättningar och uttag med hjälp av Skrill. Det snabbaste, och det absolut enklaste sättet att skicka pengar är att skicka från ett Skrill-konto till ett annat.

Eftersom Skrill och Neteller ägs av samma företag kan du skicka pengar genom dessa konton. Men var medveten om avgiften som ligger på tre procent.

Den billigaste insättningsmetoden är en banköverföring, där är det nämligen ingen avgift alls. Det finns även andra insättningsmöjligheter:

 Paysafecard – Gör du en insättning med Paysafecard tillkommer en avgift på 7%.

 Neteller – Kommer med en transaktionsavgift på 3%.

 Kredit/debit kort – Här behöver du betala 1.9% i avgift.

Den mest prisvärda uttagsmetoden för Skrill-användare är via ett VISA-kort. För att använda detta alternativ måste du betala 3,95 euro. Om du inte vill använda ditt VISA-kort är ditt näst bästa alternativ att använda internationella banköverföringar som har en transaktionsavgift på 5,5 Euro.

Observera att de faktiska avgifterna som du måste betala kan variera från land till land. Om du bettar på ett sportevenemang i ett annat land, kan spelsidan eller Skrill inte säga säkert om det tillkommer några extra avgifter.

Sammanfattning av Skrill

 Tillgängligt på sju stora europeiska språk.

 Det finns tillgängligt i 40 olika valutor över hela världen.

 Du kan bara använda flera valutor om du har ett VIP-konto.

 Det tar bara en dag att registrera och verifiera ditt konto.

 Stödjer endast en användare per konto.

 Avgifter gäller vanligtvis när du skickar pengar.

 Insättningsavgiften varierar mellan 0% och 7% av det totala beloppet som skickas.

 Handelstransaktionsavgiften beräknas på 2,99% av den ursprungliga försäljningsavgiften.

 Valutaomvandlingsavgiften varierar från 2,99% till 3,99%.

 Det finns ingen gränsöverskridande transaktionsavgift jämfört med någon annan e plånbok.

 Den passiva kontoavgiften är 1 euro per månad efter att kontot varit inaktivt i över ett år.

 De kräver inte några förhandsgodkännande för sportbetting eller andra spelaktiviteter.

 Skrill erbjuder välkomstbonusar och andra kampanjer.

 Du kan också använda ditt Skrill-konto för att köpa och sälja vuxen-tjänster.

 Du kan uppleva lite problem när det kommer till hur många affärer och företag som accepterar Skrill. Det finns spelsidor som inte accepterar Skrill som betalningsverksamhet.

 Skrill erbjuder ett MasterCard betalkort till alla sina kunder.

Bettingsidor som använder Skrill

Här kommer några spelsidor som använder denna e plånbok för insättningar och uttag.

 888sport – Insättningar är gratis med ett lägsta insättningsbelopp på 100 kr. Det finns ingen gräns för det maximala insättningsbeloppet. Minsta utbetalningsbelopp är även det 100 kr. Det är inte några avgifter för uttag.

 Guts – Insättningar är gratis med ett lägsta insättningsbelopp på 50 kr. Det maximala insättningsbeloppet är 350,000 kr.

 Ladbrokes – Insättningar hos Ladbrokes är gratis med ett lägsta insättningsbelopp på 100 kr.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport