Neteller | Använd Neteller för betting - BettingGuide.se.se

 

Neteller

Read more

Neteller är en elektronisk plånbok som har varit med ett bra tag nu. Du kan använda den till att köpa saker, göra inbetalningar, samt andra sorters transaktioner till ditt spelkonto. Du kan använda det för att överföra pengar till och från ditt bankkonto. De tillåter också överföring av pengar från ett Neteller-konto till ett annat.

Företaget erbjuder också sina kunder förbetalda betalkort som kan användas för att ta ut vinster via bankomater. Man kan säga att denna e-plånbok är ett av de mest betrodda namnen inom sportspelindustrin.


Historia om Neteller

Neteller grundades i Kanada 1999, vilket innebär att de har funnits länge nu. År 2004 flyttade de huvudkontoret till Isle of Man.

Företaget har uppnått stor framgång sedan deras flytt och har blivit en av de mest använda online-betalningstjänsterna i världen och en av deras största kundgrupper är spelare. Stora företag märkte av Netellers framgång och de blev sedan en del av Skrill-koncernen.

Tillsammans med Skrill är Neteller en del av det som idag är känt som Paysafe Group. Vi borde betona att både Neteller och Skrill inte klassificeras som banker. FCA-reglerna anger att dessa företag ska placera saldot på varje konto i individuella förtroendekonton. Detta är en skyddsnivå utfall att en  kontoinnehavare vill göra ett omedelbart uttag.

Fördelar och nackdelar med Neteller

Nu ska vi gå igenom fördelarna och nackdelarna med Neteller. De erbjuder helt suverän service men såklart finns det inget företag som inte har några brister. Därför har vi även listat några negativa saker som du bör vara medveten om.

Fördelar

 Neteller ger extra säkerhet för dina konton via sin 2-vägs autentiseringsprocess.

 De har ett VIP-program som låter användare ha två olika konton.

 Utbetalningsgränserna och insättningsgränserna för denna e-plånbok är ganska höga jämfört med vissa andra e-plånböcker.

 De tar ut minimala uttagsavgifter.

 Kunder som använder sitt Net + MasterCard får direkta uttag.

 När kunder gör en insättning på sina spelkonton med denna e-plånbok är dessa insättningar helt gratis utan avgifter.

 Du kan fylla på ditt konto omedelbart.

 Neteller är en allmänt accepterad betalningstjänst. Nästan alla spelsidor i branschen använder sig av den här tjänsten.

Nackdelar

 Det finns en del spelsidor som är ganska misstänksamma mot kunder som registrerar sig med ett Neteller-konto. Det har varit ett stort antal fall där arbers (spelare som bettar på alla de möjliga utfallen av ett spel för att garantera vinst) och bonusjägare använder sig av Neteller-tjänster – något som alla inom spelindustrin sätter sig emot.

 Net + MasterCard som följer med ditt konto är definitivt ett bra sätt att fylla på din bankrulle och det gör saker enklare. Det lägger också till ett säkerhetslager eftersom du inte behöver ange bankuppgifterna titt som tätt. Det har dock en nackdel – det har en årlig avgift på 10 euro, något som vissa egentligen tycker skulle vara gratis.

 En annan nackdel är att de tar ut en avgift för varje transaktion som du gör med ett annat Neteller-konto. Återigen, detta är en tjänst som vissa tycker skulle vara gratis.

Kontosäkerhet

Neteller har 15 års erfarenhet när det kommer till att erbjuda säkra finansiella tjänster. De har framgångsrikt skapat en säker e-plånbok för var och en av sina kunder. Dessutom har de garanterat säkerheten både för kundens ekonomiska och personliga information.

Denna e-plånbok använder sig av den senaste krypteringstekniken. De arbetar också med andra säkra online-betalningsföretag genom att delta i program så som Verified by VISA och MasterCard Securecode-program.

Säkerhetskontrollen som Neteller-systemet använder kräver att varje användare anger ett fördefinierat lösenord. Detta säkerställer att ingen betalning är gjord av en bedragare.

Neteller ger också den extra säkerheten som finns med statliga föreskrifter. Till exempel kräver lagen att företaget begränsar sina tjänster endast till online-transaktioner. Detta enligt de riktlinjer som Storbritanniens finansdepartement har lagt fram.

Finansministeriets lagar kräver också att företag som Neteller placerar varje enskilt kundkonto i separata bankkonton. Detta minskar risken för att någon får tillgång till alla tillgångar som företaget har ackumulerat. Det gör också dina uttag säkrare.

Hur du använder Neteller?

I det här avsnittet ska vi gå igenom hur du gör för att öppna ett konto och börja använda Neteller som e-plånbok. Vi tittar också på hur du hanterar dina aktiviteter och tar ut dina vinster. Vi börjar med att skapa ett konto eftersom det är självklart att du inte kan använda Neteller utan att öppna ett konto.

Skapa ett Neteller-konto

Det första du måste göra är att registrera ett konto på Netellers hemsida som är www.neteller.com. För att skapa ett konto klickar du på ”join for free”, som är uppe i högre hörnet av dras startsida.

Du kommer sen att behöva skriva in din personliga information samt din ekonomiska information. Var noggrann med att kontrollera om du har valt rätt valuta innan du registrerar dig, eftersom du inte kan ändra det i efterhand.

Efter att du har fyllt i all nödvändig information i formulären kommer du att automatiskt dirigeras till en annan sida där du ska skapa ditt Neteller-ID. Ditt ID kommer vara en sexsiffrig kod och du kommer behöva använda den här koden varje gång du ska göra en transaktion med din e-plånbok, så se till att spara den på ett säkert ställe.

Verifiera ditt konto

När du har skapat din e-plånbok hos Neteller måste du gå igenom verifieringsprocessen. Det finns flera olika sätt att göra detta. Den första är via ditt bankkonto. För att göra detta måste du gå till sidan ”Kontosammanfattning” och klicka på “Registrera bankkonto”.

Nu behöver du fylla i din bankinformation. Det innebär din banks namn, IBAN, kontonummer, SWIFT-kod, Land, Konto-namn, din hemadress samt lite annan relevant information.

Du kommer också att behöva skicka en skannad kopia av till exempel din gas- eller elräkning. Vilken räkning som helt egentligen kommer att fungera. Det viktiga är att din adress är syns tydligt på räkningen.

Du måste även ladda upp ett foto på ditt ID-kort. Du kan använda ditt pass som identifikation om du vill. Om du använder ditt pass, se till att fota båda sidorna. Du kan också använda ditt körkort som identifikation.

Transaktionsavgifter

Uttag och insättningar kommer att ha olika avgifter. Vissa transaktioner kommer dock vara helt fria från avgifter. Till exempel är det helt gratis att göra en insättning via en banköverföring, men att ta ut dina vinster via en banköverföring kommer kosta dig 75 kr.

Om du sätter in pengar på din e-plånbok via ett kreditkort kommer det att kosta dig en avgift på 1,9 till 4,95 procent av det totala beloppet. En snabb banköverföring å andra sidan kommer bara att ha en 1,5% avgift. Att få betalningar från andra Neteller-användare är gratis samt internationella banköverföringar.

Du kan också få betalningar från Skrill-konton eftersom de då är från ett systerbolag. Det finns emellertid en 3% avgift som ska betalas. Betalningar från Paysafe-användare å andra sidan kommer att innebära 7% i avgift.

De billigaste sätten att ta ut dina vinster är via Merchant Site eller via ditt Neteller MasterCard eftersom dessa inte har några avgifter. En medlemsöverföring kostar dig 100 kr och en banköverföring kostar dig alltifrån från 75 kr till 250 kr beroende på användarvillkoren.

MasterCard

Tidigare berättade vi att Neteller har sitt eget MasterCard, som officiellt kallas Net+ MasterCard. Du kan använda detta kort för att ta ut dina vinster, vilket inte bara är  bekvämt, det håller också din bankinformation skyddad.

Förutom att bara använda kortet för sportspel kan du också använda det för att göra inköp. Det är trots allt ett kredit-/betalkort. Det kommer att vara till stor nytta om du har sparade vinster och en bettingsida inte accepterar betalningar med en e-plånbok.

Om du vill få ett sådant kort ska du klicka på länken Net + Card på Netellers hemsida. Där ska du välja vilken valuta du ska använda och betala engångsavgiften på 10 euro. Observera att det tar 21 arbetsdagar att göra ditt kort och få det levererat hem till dig.

VIP – medlemskap

Om det är så att du är en high-roller och spenderar tusentals euro så kan du också få ett VIP-medlemskap, vilket gör allt mycket bekvämare. Det finns 5 VIP-medlemsnivåer och dessa är brons, silver, guld, platina och diamant med gränser från 10 000 euro till 2 miljoner euro. Se till att dra nytta av de olika belöningarna de ger dig på varje nivå.

De bästa spelsidorna som använder Neteller

Nedan finner du några av de bästa spelsidorna som använder transaktioner med Neteller. Notera att vi inte placerat dem i en speciell ordning:

 William Hill – Den allra bästa spelsidan just nu. Insättningar med en e-plånbok är gratis och minsta insättningen ligger på 150 kr.

 Ladbrokes – Ett annat väldigt bra alternativ. Här uttagen helt kostnadsfria.

 888sport – Insättningar är helt gratis på den här spelsidan, med en minsta insats på 100 kr. Uttag är också de helt fria från avgifter.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport