De bästa strategierna | Slå spelbolagen på fingrarna - 2019

 Bettingstrategier

Det är helt okej om du bettar på sport bara för att det är roligt. Du vinner och du förlorar, du kanske inte ens bryr dig. Men i slutändan, om du vill få avkastning på dina satsningar, då är det läge att börja använda sig av strategier för betting. Enkelt sagt, de enda personerna som faktiskt gör vinst på sina satsningar är de som har koll på strategierna och använder sig av dem. Vill du få ut det mesta utav bästa bonusar bör du veta vart du ska satsa dina pengar.

Vi på BettingGuide.se vill att du ska satsa med självförtroende och med målet att vinna. Det spelar ingen roll om du sysselsätter dig med fotboll betting, tennis betting, dartspel eller om du gillar att spela på hästar, här kommer ett par generella bettingstrategier så du vet precis vart du ska lägga dina pengar. En sak att undersöka innan man börjar använda sig av strategier för betting är att hitta alla bettingsidor med bäst odds.

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Ha koll på ditt lag / spelare

Om du bettar på en lagsport är det viktigt att du lär känna dina lag så bra som möjligt. Detta är en bettingstrategi som är utav största vikt. Du behöver lokalisera all den viktigaste informationen som till exempel: deras styrkor och svagheter; deras nuvarande och föregående form; hur de presterar på hemmaplan gentemot bortaplan; skador i laget osv. Det är med denna information som du verkligen, objektivt, kan utvärdera och analysera lagen. Var inte rädd för att satsa emot ditt favoritlag, i slutändan handlar det ju om att gå med vinst.

Du behöver även kika på olika ändringar som kanske sker lagen samt hur de har presterat föregående säsong gentemot den senaste säsongen. Ha kolla på vilka spelare som börjar bli gamla och slitna, de som lämnar men även nya spelare i lagen för att utvärdera effekten dessa händelser har på laget. Vad gör managern för skillnad i laget? Hur presterar laget under just denna manager? Har laget förbättrats eller ha det blivit sämre? Detta är ständiga undersökningar och utvärderingar som krävs om du ska ligga steget före för att slå spelbolagen på fingrarna. En sak att notera är att alla lag ständigt ligger under utveckling.

Samma sak gäller såklart sporter med en spelare. Hur är formen på spelaren? Hur ser hans föregående prestationer ut? Vad kan ha påverkat hans/hennes prestation?

Lägg pengarna på den motiverade

Lag och spelare kan variera i produktivitet, allt beror på hur viktig matchen är. De allra bästa lagen kan prestera riktigt dåligt om de inte är motiverade att vinna; detta fungerar dock även på andra hållet, ett lag som generellt sätt är dåligt kan prestera riktigt bra om motivationen är tillräckligt hög.

När du ska betta på en spelare eller ett lag bör du se till att undersöka hur pass viktig denna match är för dem. Bettar du på fotboll och ett lag ligger mitt i tabellen har laget en säkerhet att inte åka ut, om ett lag istället ligger längst ner i tabellen kommer de mest troligt spela för liv och död – utan att bry sig om motståndarens kvalitet. Ett lag som vill hämnas en gammal förlust lär också vara extremt motiverade till att vinna.

Att utvärdera ett lag handlar inte bara om hur duktiga de är, det handlar även om hur motiverade de är, detta kan vara en faktor som avgör matchen.

Jaga aldrig en förlust

Det största misstaget – som ofta är enkelt att göra – är att jaga dina förluster. Det lär komma tillfällen då du förlorar ett par gånger på rad. Detta är ganska vanligt när man bettar på sport. När detta väl händer måste du komma ihåg att inte få panik. Om du får panik är det mest troligt att du börjar jaga förlusterna för att få tillbaks dina pengar. Detta beteende är extremt farligt. Istället för att jaga förlusterna bör du se över dina metoder när du bettar, en sak kan till exempel vara att sänka insatsen något tills det att du börjar vinna igen.

Att jaga förluster är ett av de största och vanligaste misstagen när man bettar på sport. Det enda tillfället du ska försöka få tillbaks dessa förluster är när du börjar se ett mönster av vinster igen; då kan du sakta men säkert öka dina insatser och få tillbaks det du en gång förlorat. Det finns ingen anledning att bli arg. . . vinsterna kommer och går precis som förlusterna.

Betta med hjärnan

Följ din hjärna istället för ditt hjärta när du ska placera en satsning. Du måste undersöka laget eller spelaren för att göra en objektiv och ärlig utvärdering av deras vinstchanser. Satsa aldrig på ett lag eller en spelare bara för att det är en favorit, utan se till att ha alla faktorer med i din utvärdering. Du måste sålla mellan alla alternativ innan du placerar en satsning. Det är inte alltid som du hittar grymma matcher eller bra odds när du ska betta, om du nu mot förmodan skulle göra det är risken ganska stor att du förlorar. Det är viktigt att välja ut sina satsningar med största försiktighet.

Leta efter de bästa oddsen

Riktig framgång kommer endast när du väljer ut dina satsningar utefter hur oddsen ser ut. Detta betyder med all enkelhet att du måste hitta odds som reflekterar slutresultatet. Till exempel om du tror att oddset på att Liverpool vinner en match är 1.33 och bettingsidan erbjuder 1.50, då ger denna satsning ett riktigt bra värde. I detta specifika scenario är ration av risken gentemot möjlig utbetalning verkligen till din fördel, så i det fallet är Liverpool en riktigt bra satsning.

Satsa inte på den generella favoriten

Om du satsar på ett lag eller en spelare – till exempel Manchester City eller Manchester United – dem har extremt många fans och du lär även ha svårt att hitta några värdefulla satsningar. Värdefulla satsningar hittar du oftast om du satsar emot fansens favoritlag eller favoritspelare. Spelbolagen tenderar att justera oddsen baserat på hur många satsningar de förväntar sig. På grund av detta kommer en underdog generellt sätt ge dig bättre odds än de egentligen förtjänar.

Undersök skadorna

Se upp för skador men överreagera inte. Du måste undersöka vem som är skadad; hur pass viktig är denna spelare för laget men även hur avbytarens tidigare prestationer ser ut. Det finns ett par avbytare som är minst lika bra som resten av laget, dessa tenderar även i att vara mer motiverade då de måste visa att de förtjänar förstahandsvalet. Därav lönar det sig i vissa fall att lägga pengarna på ett lag som har en skadad spelare. Det är ganska vanligt att de som bettar får kalla fötter när en spelare blivit skadad, det är precis här du hittar dina mest värdefulla satsningar. Men om laget har mer än en skada, eller om lagkaptenen är skadad, bör du vara mer försiktig.

Och självklart, om det är en sport med en spelare, skulle detta vara förödande för denna spelare. Om vi tar till exempel Nadal spelare det ingen roll hur bra han än är han kommer ändå ha besvär av ett dåligt knä eller en vristskada.