Spelbolagen med bäst oddsbonusar och kampanjer - 2019

 Det Bästa Spelbolaget för Bonusar och Kampanjer

Att välja bettingsidan soom erbjuder bäst bonusar och kampanjer

En av de bästa sakerna med att betta på nätet (förutom att vinna såklart) är att lägga vantarna på bäst oddsbonusar och kampanjer. Det är därför bra att ha koll på vilken bettingsida som erbjuder de bästa bonusarna. Om du gillar att betta på sport känns det riktigt bra om bettingsidan du spelar på belönar dig med bra bonusar och sköna freebies. Detta är en sak som de flesta bettingsidor slåss om, att erbjuda de bästa bonusarna för att fånga ditt intresse. Tyvärr är bonusen oftast inte så bra som det ser ut vid första ögonkastet. Om du undersöker lite närmre märker du att upplägget är att de ska se så bra ut som möjligt. I vissa fall får man inte ut något värde av bonusen med tanke på de näst intill omöjliga omsättningskraven. Vi har kikat på de bonusar och kampanjer som inte bara ser bra ut, utan verkligen är värda pappret de skrivs på.

 

 

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur hittar man den bästa bonusen

Självklart är första saken vi undersökt välkomstbonusen på din första insättning. Hur mycket var just denna bettingsida villiga att ge för att fånga din uppmärksamhet? Hur som helst är det inte de enda vi kikat på, givetvis måste bonusen gå hand i hand med de regler och villkor som tillkommer.

För att det ska vara en riktigt bra bonus måste omsättningskraven vara minimala. Omsättningar över 5-gånger är normalt sett inte lönt att fundera på, ju lägre desto bättre. Om omsättningskraven är säg 10-gånger eller 20-gånger är det definitivt inte värt det. Vi har också kikat på hur lång tid det tar att hämta en bonus och hur lång tid du har på dig med kraven; ju längre desto bättre. Vanligtvis kan man förvänta sig mellan 1 – 3 månader, är det mindre än så kan du räkna med att vi markerar det. Vi tar även en titt på vilka satsningar som är godkända för att det ska räknas till din omsättning. För att tala klarspråk är faktiskt vissa av villkoren så pass orättvisa att du bara får betta näst intill är omöjliga utfall. Självklart är det bättre ju mindre krav spelbolagen sätter.

Så väl som att vi tagit en titt på välkomstbonusen har vi även kikat på de andra kampanjerna som erbjuds – för att komma åt livstidsvärdet. Du får ju bara en välkomstbonus, om vi då ska göra en korrekt bedömning måste du också ha pågående kampanjer i åtanke. En sak som är viktig när man väljer bettingsida är att se till att du känner dig välkommen under hela din tid med bettingbolaget. För att hamna högt på listan måste bettingbolaget se till att de tillgodoser dig hela vägen och inte bara i början.

Hur fungerar oddsbonusar? 

Så till frågan, hur kan spelbolag ha råd att ge bort dessa bonusar? De ger väl inte bort gratis pengar? Givetvis gör dem inte det. Hela poängen med välkomstbonusen är att fånga ditt intresse. De är gjorda för att attrahera dig. Men det är såhär, ju mer attraktiva de ser ut att vara, desto svårare är det att slutföra kraven. Ju mindre belopp du hämtar desto lättare är det att plocka ut pengarna. Så om du vill ha hela beloppet på 2000 kr av bonusen, kommer omsättningskravet vara extremt högt. Om du bara vill ha 100 kr av bonusen, kommer omsättningskravet vara lättare att genomföra.

Oddsbonusar för betting

Sign up bonus

Detta är standardtermer för alla sorters bonusar du kan få när du registrerar dig. Denna typ är den som ser absolut bäst ut. Det är även den som marknadsförs på bästa vis, med massvis av reklam på hela sajten. Den marknadsförs även mycket flitigt på andra sajter som associeras. Bonusen du erbjuds när du registrerar dig som en ny kund kommer oftast i form av en matchad insättning eller ett gratisspel.

Matchbonus

I detta fall kommer ett spelbolag ge dig en procentenhet på din insättning, utöver det beloppet du satte in. Så till exempel, om det är en matchningsbonus på 100% och du sätter in 1000 kr, då matchar spelbolaget din insättning med 1000 kr i form av bonuspengar. Detta reflekteras alltid i bonusens regler och villkor.

Bonus som gratisspel

Detta är den andra mest populära formen av oddsbonusar. Ett gratisspel är väldigt populärt i sportsbetting världen på nätet. Denna bonus har många fördelar, exempelvis ger den nya spelare möjligheten att betta utan att riskera sina egna pengar. Självklart kommer även denna odds bonus med omsättningskrav, dock tenderar de att var lite lättare att genomföra om vi jämför med matchade insättningsbonusar.

Påfyllningsbonusar

Påfyllningsbonusar är främst till för att uppmuntra dig till att sätta in mer pengar. Om bankrullen börjar sina är denna odds bonus till för att erbjuda dig belöningar för dina kommande insättningar. Dessa belöningar kommer oftast i form av matchade insättningar, gratisspel, cashback för förluster etc.

Besök sidorna Välkomstbonus, Livstidsbonus och Bäst Oddsbonusar för mer information om olika bonusar som erbjuds för betting på nätet.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport