Bet365 bonus | 100% oddsbonus och riktigt schyssta villkor - 2018

 Bet365 logo

Bet365

Bet365

www.bet365.com

Bet365 logo

Regler och villkor

Summering:

Bet365 är ett av de största spelbolagen på nätet, och om du inte hört talas om dem har du verkligen missat något. Bet365 är överallt, tittar du på TV är det bara en tidsfråga innan deras reklam tittar fram, de sponsrar även flera olika sportevenemang. Bet365 är utan tvekan ett av de mest igenkända namnen på marknaden. Frågan är om dem är så bra som de tror?

www.bet365.com
Spelbolaget:

4.5
För
Nackdelar
  • Grymt marknadsutbud
  • Mycket konkurrenskraftiga odds
  • Många kampanjer
  • Svårt hitta kampanjerna
  • Ingen sökfunktion

Recension av Bet365

Om Bet365

Bet365 är ett av de största spelbolagen på nätet, och om du inte hört talas om dem har du verkligen missat något. Bet365 är överallt, tittar du på TV är det bara en tidsfråga innan deras reklam tittar fram, de sponsrar även flera olika sportevenemang. Bet365 är utan tvekan ett av de mest igenkända namnen på marknaden. Frågan är om dem är så bra som de tror?

Bet365 grundades i Stoke-on-trent 2000 i en barack av Denise Coates. De sålde sin landbaserade bettingkedja till Coral Group 2005 för 40 miljoner pund för att istället fokusera all kraft på sin verksamhet online. Bet365 är nu ett av de bästa spelbolagen på nätet över hela världen. Idag har bolaget över 23 miljoner kunder från hela världen och har ungefär 3,500 anställa.

Deras ordförande, Peter Coates, som även är pappa till Denise Coates är även ordförande för Stoke City FC och blev i April 2016 huvudsponsor för Stoke Citys stadium för de kommande sex säsongerna. Dem har även signat som tröjsponsor för 2 bulgariska lag, Slavia Sofia och Ludogorets Razgrad.

Med dessa imponerande siffror och sponsringar ser man enkelt att Bet365 är här för att stanna. I denna recension av Bet365 undersöker vi hur de jämför sig med dem andra stora spelbolagen.

Marknadsutbud

Bet365 har under cirka 20 år byggt upp sitt utbud på olika marknader, så att de fått till det är en självklarhet. Som du kanske kan föreställa dig är detta inget som sviker. Totalt erbjuder dem betting på över 35 olika sporter, med tusentals alternativ, och därav kommer du med all säkerhet hitta precis det du letar efter.

Detta är definitivt spelbolaget som siktar på att erbjuda marknader som passar alla. Om du tar till exempel fotboll kan du betta på alla möjliga marknader, självklart på de största turneringarna som Premier League och fotbolls VM; hur som helst tar Bet365 utbudet till en helt annan nivå. Om vi tittar på alla marknader som erbjuds på fotboll är dem helt enkelt för många för att gå igenom i denna recension. Skulle du vilja kan du till och med betta på matcher i de lägre ligorna i Iran. Dem erbjuder betting på alla ligor i alla länder och riktigt bra variation på matcherna under fotbolls VM 2018.

Du kan även betta på extremt många alternativ; totalt antal mål, handikapps resultat; att båda lagen gör mål; första spelaren som gör mål; vilken tid förstå målet läggs med mera. Enkelt sagt så kan du i stort sätt betta på vad som helst hos Bet365. Här är en lista på alla sporter och event som erbjuds hos Bet365:

Amerikansk Fotboll Baseboll Basket Bowls Boxning
Cricket Cykel Dart Esports Futsal
Gaelic Sports Golf Greyhounds Hästkapplöpning Ishockey
Lotto Motorsport Motorcykel Rugby League Rugby Union
Snooker Fotboll Specialer Speedway Tennis
Virtuella sporter Volleyboll Alpint Biathlon Längdskidåkning
Australian Rules Badminton Handboll Nätboll Poker
Surfing Bordtennis Trav UFC Vattenpolo

Men som med alla de bästa spelbolagen erbjuder dem inte bara betting på sport. Om du vill ha lite variation kan du testa betta på till exempel virtuella sporter, där du kan betta på: hästkapplöpning, greyhounds, motorsport, fotboll, cykel, tennis och trav. Sen kan du även betta på olika e-sportevent som till exempel DOTA2, Fortnite, League of Legends, Street Fighter, Counter Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm, NBA 2K, StarCraft II och World of Warcraft.

Livebetting

En av de bästa sakerna med Bet365 är deras liveodds. Dem erbjuder inte bara massvis av liveodds utan även livestreaming. Faktum är att Bet365 erbjuder en av de bästa in-play produkterna på marknaden.

In-play bettingen ger dig möjlighet att betta på en bred variation av sport och andra marknader. Om du är ett fotbollsfan erbjuder Bet365 en av de bästa listorna på live-fotboll. Om du hittar odds på en fotbollsmatch är chansen stor att du även hittar den i in-play sektionen.

Men det är inte bara på fotboll liveoddset är grymt. Gillar du att betta på tennis har du även där flertalet olika marknader att satsa på. Det spelar ingen roll om du vill betta på Challanger tours eller Grand Slam turneringen, där finns en hel uppsjö av alternativ att välja mellan. Vilken sport du än letar efter kan du vara säker på att Bet365 har den i sitt utbud. In-play sektionen flyter på bra, den är effektiv och varierande med ett tillägg av riktigt bra livestreaming.

Odds

Hur bra variationen av sport än är måste även oddsen vara konkurrenskraftiga. Kan Bet365 uppfylla kraven? Variationen och djupet på oddsen som erbjuds hos Bet365 är verkligen imponerande. Dem erbjuder odds på flera marknader, det finns förmodligen inte många spelbolag som kan konkurrera på detta område. Även om du ska betta pre-match eller live kommer du få riktigt bra odds.

Om vi jämför oddsen hos Bet365 med de andra ledande spelbolagen på marknaden var det givet att dem erbjuder bra odds på alla marknader. När vi jämförde oddsen hos Bet365 var dem inte ens i närheten av de lägsta oddsen.

Inget spelbolag kan erbjuda bäst odds på alla marknader och ibland väljer ett spelbolag en specifik marknad för att erbjuda extremt bra odds på den marknaden för att locka till sig kunder. Hur som helst kan de ju inte matcha dessa odds på alla områden. Bet365 tenderar att ha bra odds på de flesta marknader istället för att erbjuda extremt bra odds på ett par för att sen kompensera med sämre odds på några andra.

Generellt sätt erbjuder Bet365 en bra deal när det kommer till deras odds. Det finns speciella tillfällen då oddsen verkligen är bäst, och andra tillfällen när dem inte är bäst men fortfarande väldigt konkurrenskraftiga. Det är väldigt ovanligt att få dåliga odds hos Bet365, vilken sport eller marknad du än väljer.

Bet365 bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Bet365 gör verkligen ett bra jobb när det kommer till att attrahera nya kunder, och därför lägger dem stor vikt på att erbjuda den bästa välkomstbonusen. För tillfället är Bet365s välkomstbonus 100% matchbonus upp till 500 kr. Så om du sätter in 500 kr har du totalt 1000 kr att spela för. Detta är en ganska bra summa, vilket i sin tur innebär att de R&V som tillkommer är av största vikt.

För att kvalificera till bonusen behöver du endast registrera ett konto och göra en insättning på 50 kr eller mer, välj ”Öppningserbjudande” under menyn ”Tjänster” och tryck på ”Hämta bonus”. En sak att notera, om du gjort din insättning med Neteller eller Skrill kommer bonusen inte vara tillgänglig. För att betta med bonusen måste du omsätta beloppet du satt in 1 gång. Innan ett uttag kan begäras måste du omsätta bonus plus insatt belopp 3-gånger. Dessa omsättningskrav ska vara klara inom loppet av 90 dagar för att bonusen inte ska ogiltigförklaras. Det finns även fler regler och villkor så se till att läsa dem innan du hämtar bonusen.

Allt som allt är detta en bonus med riktigt bra villkor.

Lojalitetsbonusar

Dem erbjuder inte bara lojalitetsbonusar för VM utan även vanliga lojalitetsbonusar för att belöna dig som trogen kund hos Bet365. Dessa ändras hela tiden därav kan det vara en fördel att med jämna mellanrum kolla vilka lojalitetsbonusar som erbjuds just nu:

Ändra din satsning: Ger dig möjligheten att lägga till, byta ut eller ta bort val från din kupong.

Flervalsbonus för tennis: Här kan du tjäna upp till 50% mer från dina ackumulatorer på tennis. Detta är endast tillgängligt för nya och kvalificerade kunder samt att regler och villkor gäller.

Europeisk basketbonus: Tjäna upp till 50% mer från dina ackumulatorspel på europeisk herrbasket. Gäller endast nya och kvalificerade kunder, regler och villkor gäller.

Aussie footy flervalsbonus: Få upp till 65% bonus från dina ackumulatorspel på AFL, NRL och Super Rugby. Endast tillgängligt för nya och kvalificerade kunder, regler och villkor gäller.

Extrachans vid förlängning: Gäller alla matcher i Rugby League och Rugby Union som går till förlängning. Gäller endast nya och kvalificerade kunder, regler och villkor gäller.

Säkerhet och regleringar

Bet365 försöker inte direkt flyga under radarn, därför måste dem se till att de erbjuder en 100% säker såväl som rättvis tjänst. De går för tillfället under Gibraltar Licensing Authority men är även reglerade av UK Gambling Commission. Detta betyder att de är kontrollerade för att se till att hela deras verksamhet är rättvis och transparent.

Bolaget har ungefär 20 år i branschen vilket i sin tur har lett till ett riktigt bra rykte på grund av deras rättvisa tjänster. Dem är inte bara reglerade av de som utfärdat licensen utan även av tredjeparter som till exempel essa och IBAS för att försäkra dig om att där finns en rättvis mellanhand när det kommer till att lösa dispyter.

Bet365 ser även till att all deras säkerhet på sajten är fullkomligt säker och uppdaterad genom att använda de absolut bästa krypteringsmetoderna. Sajten använder sig av den bästa SSL krypteringen för att se till att all dina personliga data och finansiella data är fullkomligt skyddad. Dem har en bred variation av betalningsmetoder, som även dem använder sig av den mest moderna säkerhetsteknologin.

Utöver detta är dem även väldigt uppmärksamma när det kommer till ansvarsfullt spelande. Dem har en hel avdelning dedikerad till ansvarsfullt spelande. För att erbjuda råd och alternativ på ditt konto, allt för att se till att du har kontroll över ditt spelande. Avdelningen siktar på att hjälpa dig kontrollera tiden och pengarna du spenderar på att spela online. Bet365 erbjuder:

 Råd om hur man behåller kontrollen

 Insättningsgränser

 Aktivitetsvarning

 Timeout

 Självuteslutning

Dem är även länkade till gamblingtherapy.org så du direkt kan få hjälp av en specialist från en tredje part.

Betalningsalternativ

Betalningsmetoderna som erbjuds hos Bet365 är ganska imponerande. Alla väletablerade spelbolag måste erbjuda ett bra utbud av betalningsmetoder, vilket Bet365 verkligen gör. Du kan välja mellan kredit och debet kort som till exempel MasterCard och Visa, såväl som e-plånböcker t.ex. Paypal och Neteller. För tillfället är metoderna som erbjuds hos Bet365 följande:

Betalningsmetod Insättning Uttag
Visa / Visa Debit
MasterCard
Maestro
Neteller
Skrill
PayPal
Entropay
Paysafecard
Banköverföring
Trustly

Som hos de flesta spelbolagen sker alla insättningar direkt, förutom banköverföringar som kan ta lite längre tid. Dock om du använder ett kort eller e-plånböcker så sker det direkt. Väljer du att göra dina insättningar via Neteller eller Skrill finns risken att du går miste om vissa bonusar och kampanjer, så se till att undersöka detta innan du gör din insättning. Bet365 har ingen minimi/maximigräns på insättningar, dock för att hämta bonusar är minsta insättning normalt 50 kr.

När du begär ett uttag av dina vinster tar det dock lite längre tid och varierar väldigt mycket beroende på vilken metod du valt att använda dig av. Om du begär ditt uttag via debet eller kreditkort kan detta ta mellan 1 till 5 dagar.

Med Skrill, Entropay och Paysafecard är alla uttag behandlade inom 24 timmar och uttag via Neteller tar endast 12 timmar, ibland till och med mindre än så. Men om du och andra sidan väljer att göra en traditionell banköverföring kan detta ta upp till tio dagar.

Bet365 har heller inga gränser på hur stora dina uttag får vara. Men om du skulle begära ett uttag på 200,000 kr eller mer kan det hända att du måste tillhandahålla bevis och dokumentation för att styrka ditt uttag.

Kundtjänst

Hos Bet365 som är en sådan gigant i branschen, med så pass många kunder, är kundtjänsten av största vikt. Den har aldrig svikit eftersom det finns massvis av sätt att komma i kontakt med avdelningen som hanterar kundtjänsten.

Först av allt har du det mest populära alternativet via livechatt. Du kommer åt en rådgivare inom minuter, till och med sekunder, 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan för att lösa dina ärenden så fort som möjligt. Dem svarar snabbt och effektivt. Detta är det perfekta alternativet för ett brådskande ärende.

Om du å andra sidan vill prata med någon istället för att skriva kan du ringa dem på +441782 684 660. Även detta alternativ är tillgängligt 24 timmar per dygn vilket är mycket imponerande. Telefonerna är bra bemannade och du behöver aldrig vänta för länge.

Om ditt ärende inte är brådskande har du istället alternativet att skicka ett mejl till dem på [email protected], du kan till och med skicka snigelpost. Att få svar via e-post kan ta mellan 1 till 24 timmar vilket är ganska imponerande. Svaren du får är alltid grundliga och väl besvarade. Allt som allt fann vi kundtjänsten hos Bet365 extremt imponerande.

Utöver detta finns där också en riktigt bra FAQ sektion som ger dig svar på de allra vanligaste frågorna som till exempel uttag, insättningar, cash-out, verifiering av konto och ansvarsfullt spelande.

Användarvänlighet

bet365 bonusbet365 bonusBet365 håller det verkligen snyggt och enkelt. Det finns inte massa banners eller stora bilder på startsidan – endast direkta, grymma odds för betting. Längs med toppen av sajten ser du den lättigenkännliga gröna färgen med deras gula logga. Därifrån navigerar du sajten enkelt genom de vita länkarna: Sport, Liveodds, Casino, Games, Poker, Vegas och Bingo. Du registrerar dig längst upp i höger hörn och det är även där du loggar in om du redan har registrerat ett konto. Längs med vänster sida hittar du alla sporter och andra marknader.

Bet365 tar dig direkt till sidan för sport, så du slipper klicka runt. Sajten är inte speciellt snygg men den är väldigt praktisk och även superenkel att navigera. Mitt på startsidan hittar du odds för alla pågående matcher, de bästa kupongerna samt highlights. Om du vill se andra alternativ väljer du enkelt sporten du söker längs vänster sida där du snabbt hittar det du söker. Därefter klickar du på ditt odds, lägg din insats och placera satsning.

Hjälpsektionen är enkel att komma åt och du hittar den alltid uppe till höger. Det enda som inte är självklart, konstigt nog, är sidan för erbjudanden och kampanjer. Det stora utbudet på kampanjer är inte direkt enkelt att hitta. Du måste klicka på ”Tjänster” uppe till höger där du i menyn hittar ”Erbjudanden”. Med tanke på kvaliteten på dessa bonusar är annonseringen av dessa inte speciellt bra.

Generellt sätt erbjuder denna sajt allt du kan tänka dig. Den är inte designad för att se vacker ut, utan för att vara så praktisk som möjligt, vilket verkar fungera riktigt bra. Det enda jag skulle vilja ändra på är att kampanjerna skulle vara lättare att komma åt samt att lägga till en sökfunktion. Utöver detta levererar denna sajt verkligen efter sitt rykte.

Mobilupplevelse

Appen som Bet365 erbjuder är full av funktioner, det är verkligen en konst inom teknikens värld, och erbjuder allt du kan tänka dig. Om du har en enhet som inte stödjer applikationen kommer du åt alla funktioner genom din webbläsare.

Föst av allt måste du registrera ett konto hos Bet365 för att sen söka efter appen i App Store. Ladda ner den, öppna och logga in.

Du kommer i stort sätt åt allt som du gör genom skrivbordsversionen. Du kan betta på liveodds genom mobilen och du kommer till och med åt live-streamen om du har pengar på ditt konto. Bet365 ger dig även oddsen i realtid så att du alltid är uppdaterad. Appen är också tillgänglig på flera olika språk. Genom telefonen kommer du åt samma odds, marknader och sporter som du gör från datorn, därav är din upplevelse lika spännande fastän att du inte är hemma.

En sak som även är värd att notera är att den ser fräsch och enkel ut. Skärmen är simpel att navigera och allt du letar för hittar du mycket enkelt – även om det är odds, marknader eller betalningar och hjälp. Precis som skrivbordsversionen har Bet365 definitivt valt funktionalitet över utseende – vilket är underbart eftersom sajten är fruktansvärt snabb och enkel. Allt som allt erbjuder detta precis det du vill ha från en bettingapplikation.

Slutsats

Som du säkert kan gissa har Bet365 verkligen imponerat. Dem erbjuder allt du förväntar dig av en bettingsida. Sajten är inte bara fullproppad med sport, tusentals marknader och lysande odds, utan kundtjänsten är även den perfekt och skrivbordsversionen såväl som den mobila versionen är helt fantastiska. Inte bara det, utan Bet365 blir bara bättre och bättre. Självklart är detta spelbolag inte perfekt – det är inget spelbolag på nätet; hur som helst är detta definitivt en av de bästa och med alla kampanjer och bonusar vore det dumt att stå över.