Ansvarfsfriskriving | Strategier & Oddsbonusar - 2019

 Ansvarsfriskrivning

BettingGuide.se erbjuder nyhetsläsning om sport, sportartiklar, bettingstrategier och bettingtips. BettingGuide.se recenserar och marknadsför utvalda eller anslutna bettingbolag, men erbjuder ingen sportsbetting eftersom vi inte är ett spelbolag.

Allt innehåll som publicerats på BettingGuide.se är skrivskyddad och någon som helst användning av en artikel på sajten, utan att uttryckligen skriftligt nämna BettingGuide.se är en överträdelse av varumärkeslagar och alla tillämpliga skrivskyddslagar. Eftersom online-spelbolag ofta ändrar tillgänglig information, pågående kampanjer, såväl som deras regler och riktlinjer utan att informera, härmed kan vi aldrig garantera att all information som hittas på webbsidan är fullkomligt korrekt, nuvarande eller komplett.

För ovanstående anledning kan det hända att någon av informationen som visas på webbsidan kan vara utdaterad eller felaktig och inte faktakorrekt. Som resultat, ska inget som publicerats på webbsidan tas som substitut till professionella råd eller en formell rekommendation. Här med utesluter vi all och alla representationer och garantier som är relaterade till innehållet och användandet av webbsidan.

BettingGuide.se kan inte hållas ansvariga för några problem som må framkomma genom innehållet som presenteras på webbsidan, vi förbehåller oss rätten att genomföra några ändringar, när som helst, på informationstexten, länkar, grafik eller kampanjer som presenteras på webbsidan, utan att informera. BettingGuide.se rekommenderar dig att alltid kontrollera faktan som presenteras från den aktuella sportsbettingsidan för att undvika skillnader och felaktigheter.

Försäkra dig även om att alltid undersöka lagarna som träder i kraft i din jurisdiktion innan di registrerar dig och börjar använda tjänsterna som tillgodoses av online-spelbolag, som marknadsförts på, eller är anslutna till webbsidan. Se till att sportsbetting online är fullkomligt lagligt i din stad, region stat och landet du är bosatt i, och att du enligt lag är tillräckligt gammal för att spela, och betalar alla tillämpade skatter som krävs i ditt land. BettingGuide.se uppmuntrar dig att spela ansvarsfullt och att följa alla lokala och nationella lagar i området/regionen du betta i eller ska betta i.

I denna guide delar BettingGuide.se information och åsikter om specifika online-spelbolag så väl som online-spelindustri i allmänhet. Om du väljer att använda informationen för att börja betta på ett eller flera av spelbolagen (inklusive dem som BettingGuide.se länkar till), är det helt och hållet ditt val. Att spela på ett online-spelbolag är ett personligt val som spelaren måste ta fullt ansvar för.

Du bekräftar att du förstår att det finns en möjlighet att du förlorar en del eller alla pengarna som du satsar med. Du bekräftar även att BettingGuide.se inte bär ansvar för dina förluster. Alla förluster som uppkommit genom att spela på något av dessa spelbolag är ditt eget ansvar och BettingGuide.se är inte ansvariga, eller något annat företag eller leverantör som är ansluten till BettingGuide.se.

Förutom att vi inte lämnar garanti på någon noggrannhet och valuta av information, BettingGuide.se ger heller inte några garantier på lämpligheten av användande samt buggar, fel datorvirus eller defekter på någon mjukvara som tillhandahålls av spelbolaget, tredje part eller oss själva vilka kan skada din personliga dator eller någon annan personlig enhet.

BettingGuide.se kommer inte under några omständigheter vara ansvariga för några tillfälliga, indirekta, följdskador eller särskilda skador, inklusive, utan begränsning, det som rör förlust av vinst, förlust av kontrakt, goodwill, data, information, inkomst, besparingar eller affärsrelationer, även om det inte informerats om risken för sådana skador, uppkommer utav eller i koppling med användandet av denna webbsida eller några länkade webbsidor.

Genom att använda denna webbsida bekräftar du att exkluderingar och begränsningar om ansvar enligt ovan och godkänner dem som resonabla. Använd inte denna webbsida om du inte bekräftar att dem är resonabla.

Om någon av punkterna i denna ansvarsfriskrivning tycks vara ogenomförbara enligt applicerbar lag, kommer de inte ha någon verkställighetspåverkan på resten av denna ansvarsfriskrivning.