Lojalitetsbonusar | Genomgång av tillgängliga oddsbonusar 2019

 Lojalitetsbonusar

Välkomstbonusar är bonusen du får när du registrerar dig som ny spelare på en bettingsida, detta är dock oftast en engångsföreteelse. Lojalitetsbonusar och kampanjer är dem som på lång sikt ger ett större värde. Om du väljer en bettingsida som har bästa insättningsbonus och kampanjer är chanserna stora att du kan dra nytta av flertalet olika lojalitetsbonusar och kampanjer. Dessa lojalitetsbonusar kan vara för att uppmuntra dig att lägga ett bet till. De är även belöningar för lojala spelare som varit på bettingsidan en längre tid. Det kan vara en uppmuntran om du har haft en period med mycket förluster. Skulle det vara så att du inte spelat hos spelbolaget på ett tag kan du även då få ett erbjudande om en bonus på din nästa insättning. Oavsett syftet är dessa erbjudanden inte bara till för att göra din upplevelse bättre utan även för att öka din avkastning.

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Påfyllningsbonus

Det kan komma stunder då turen inte är på din sida och bankrullen som en gång var stor har nu minskat kraftigt till nästan ingenting alls. Förhoppningsvis händer inte detta så ofta. Vi hoppas att du tar ut mer pengar än du sätter in. Att det kan gå illa är en sak du alltid bör ha i åtanke. I dessa oturliga stunder kan du bli erbjuden en påfyllningsbonus. Detta är spelbolagets sätt att få dig att stanna kvar och fortsätta kämpa istället för att bara lägga av.

Dessa lojalitetsbonusar är nästan aldrig lika lockande som den första insättningsbonusen. Detta eftersom det då skulle vara väldigt osannolikt att du blev erbjuden 100  procent eller kanske till och med 200 procent bonus en gång till. Men det positiva är att du inte behöver bry dig om några omsättningskrav. När du får ett sådant erbjudande kommer du också att vara mycket mer medveten om dina satsningsvanor. Vilken typ av storlek på bonusen passar dig bäst. Så att du kan ta ett bättre beslut om hur du ska använda den.

Cashback

Cashback eller rebates/rabatter som vissa spelbolag kallar dem, är för spelare som befinner sig i en nedåtgående spiral och ofta förlorar på sina spel. Ett cashback-erbjudande innebär att för varje 10 kr som du bettar och förlorar får du en viss procent tillbaka av spelbolaget. Allt för att minska dina förluster. Om du skulle bli erbjuden en sådan bonus är det viktigt att du har den i huvudet när du sen gör dina satsningar eftersom risken inte blir lika hög. Om du vinner, ja då får du en bra vinst tillbaka. Och om du förlorar kan du få upp emot 25 procent av din insats tillbaka. Vilket då minskar den totala risken på ditt spel. En sådan bonus kan ändra hur du väljer att lägga dina satsningar.

Speciella kampanjbonusar

Det finns vissa tider på året då det allmänna intresset för sportsbetting ökar markant. Vissa event under året lockar fram spelglädjen även hos de som vanligtvis inte spelar. Dessa människor är ofta de som antingen inte har något konto hos något spelbolag, eller som kanske startade ett konto men som sedan aldrig använde det. Därför är det speciella event som är den bästa tidpunkten för spelbolagen att locka tillbaka dessa spelare.