Bäst odds på sport 2019- Lär dig hur man hittar de bästa oddsen!

 Bäst Odds och Marknadsutbud

Spelbolag på nätet med bäst odds och utbud

Om du är en spelare som, förutom att betta på bäst odds, älskar att betta på ett brett utbud av sport såväl som andra marknader är det viktigt att du väljer bettingsidor som har bäst utbud. De ska förse dig med en bred marknad och en hög standard. Det finns vissa bettingsidor på nätet som specialiserar sig på specifika sporter. Dessa spelbolag fokuserar sina erbjudanden, kampanjer och bäst odds på just dessa kategorier. Förvisso finns det också de spelbolag som erbjuder ett grymt utbud med bäst odds på alla marknader. Bettingsidor i vår lista är de sajter som erbjuder det absolut bästa utbudet.

Det finns många olika spelbolag på nätet som erbjuder en hel drös av olika sporter och andra marknader. Detta gör att det ofta är väldigt tidskrävande att utvärdera vilket spelbolag som erbjuder bäst odds för satsningarna du är på väg att göra. Vissa erbjuder bäst odds på specifika sporter så som fotboll, men när det kommer till andra marknader så är konkurrensen inte lika stor. Detta är okej om du fokuserar dig på en sport, men om du gillar variation funkar det inte speciellt bra. I det fallet finns det spelbolag som erbjuder bäst odds på allt, vilket är mycket bra om vill sprida dina satsningar på allt inom sportsbetting.

 

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur vi gjorde vårt val

Marknader

För att komma fram till vilket som är det bästa spelbolaget på nätet med det bredaste marknadsutbudet har vi först av allt undersökt hur många sporter bolaget erbjuder. Efter det grävde vi lite djupare för att komma in på hur många olika kategorier de erbjuder och alternativen på satsningar inom dessa marknader. Vissa har jättemånga sporter men inte så många alternativ på dessa sporter. Vi har undersökt bettingsidor som erbjuder en stor variation av alternativ såväl som marknader, som inte täcks av andra spelbolag.

När vi kollat på utbudet av sport och andra marknader har vi undersökt kvaliteten på deras live betting. Vi har också kikat på hur enkelt och snabbt det går att lägga en satsning på livebetting. Slutligen har vi undersökt hur spridningen på oddsen är om vi jämför de olika sporterna, men även på de andra marknaderna. Vi vill försäkra oss om att de är konkurrenskraftiga hela vägen och inte bara på de sporterna som olika spelbolaget favoriserar.

Vill du ha det bästa spelbolaget som täcker de allra bästa marknaderna när vi pratar om odds då behöver du inte leta mer. Vi på BettingGuide.se har gjort all nödvändig research för att du ska hitta den sidan som passar just dig.

Bäst odds

Det absolut viktigaste är att spelbolaget erbjuder bäst odds på alla marknader. För att vara med och slåss i toppen när det gäller att ha bäst odds måste spelbolaget vara konkurrenskraftigt på så gott som alla marknader. Detta är för att försäkra sig om att just det spelbolaget erbjuder bäst odds. Det finns egentligen ingen mening för ett spelbolag på nätet att erbjuda bäst odds på Premier League när dem inte ens kan jämföra sig på dem andra marknaderna. I detta fall begränsas dina alternativ kraftigt om du inte registrerar flera konton på olika bettingsidor. Du skulle till exempel inte gå till en viss affär bara för att mjölken är billig när allt annat är överprisat. Det hade bara resulterat i ökade utgifter – samma regel gäller för sportsbetting.

Letar du efter bettingsidor på nätet som erbjuder bäst odds på alla sporter, då tycker jag du ska kika på vår lista – de bästa bettingsidorna när det gäller odds. Dem bästa odds är även bra för nybörjare eftersom du inte behöver spendera massvis av tid att hitta bäst odds.

Varför det är viktigt

För att ett spelbolag på nätet ska vara framgångsrikt måste de leverera i varje kategori. Dock kommer kunderna bara använda sajten om de enkelt kan hitta vad de letar efter till bäst odds. Om ditt spelbolag erbjuder alla sporter du söker till odds som inte går att slå är chansen stor att du inte känner behovet av att byta.

Detta kan vara ett svårt uppdrag speciellt för mindre bettingsidor som försöker klättra i branschen. Det innebär att de måste erbjuda konkurrenskraftiga odds samtidigt som de försöker göra en hyffsad vinst, vilket ofta är en svår väg att gå. De bettingsidor som är av en bättre kaliber lyckas gå denna svåra väg. Givetvis kommer vissa odds vara bättre än andra, och detta är just det området som spelbolagen är smarta. Oddsen på deras favoriserade sporter är vanligtvis mer konkurrenskraftiga medan andra håller vinstmarginalerna på topp.

Precis som när det gäller bäst kundtjänst är detta ett område där de mest troligt kommer skapa lojala kunder. Om du kombinerar bäst odds och bra marknadsutbud med en grym kundtjänst, då finns det ingen anledning att leta vidare i djungeln av spelbolag på nätet.