Nybörjare i bettingvärlden? | Allt du behöver veta om betting 2019

 Bäst för Nybörjare

Att välja bettingsidor som är bäst för nybörjare

Är du nybörjare i bettingvärlden? Då kan det ofta vara lite skrämmande när du börjar gräva bland alla bettingsidor. På grund av de olika aspekterna du hittar inom sportsbetting bör du se till att du vet vad du gör innan du sätter igång. Du satsar ju bokstavligt talat dina egna pengar, därför måste du se till att du sätter dig själv i den bästa möjliga positionen.

Eftersom du faktiskt spelar för att vinna är det viktigt att den första bettingsidan du registrerar dig på tar väl hand om nybörjare, såväl som att de erbjuder bäst odds. En del spelbolag erbjuder nybörjartips tillsammans med konkreta betting guider. Vi presenterar de spelbolag som ser efter nybörjare så du kan välja den bästa bettingsidan redan innan du börjat.

 

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur vi gjorde vårt val

Med tanke på hur många bettingsidor det faktiskt finns på marknaden är det alltid svårt att välja eftersom alla slåss om förstaplatsen. Vet du inte exakt vad du letar efter är risken stor att du hamnar på en sida som inte riktigt passar dig. Vissa av dem kan vara riktigt dåliga – på en sådan bettingsida vill man definitivt inte hamna. Så när vi väljer ett spelbolag som ska passa nybörjare är detta vad vi letar efter:

Interface som är lätt att använda

Nybörjare eller proffs, det spelar faktiskt ingen roll. Alla gillar ju en sida som är lätt att använda. I vilket fall som helst är detta det viktigaste om du är nybörjare. Är programmet slött och gammalt, eller är sidan svår att navigera, då blir upplevelsen inte speciellt bra. De spelbolag som är bäst för nybörjare är simpla och enkla att navigera.

Kundtjänst

Någon gång under tiden du spenderar på hos ett spelbolag, vilket bolag du än väljer, kommer du troligtvis stöta på ett problem. Därav är det mycket viktigt, för dig som nybörjare, att kundtjänsten är riktigt bra. Personalen ska vara hjälpfull, kunnig och även professionell, och minst sagt ska dem vara tillgängliga dygnet runt.

Betalningsalternativ

När det kommer till sportsbetting för nybörjare gäller det att insättningarna är så snabba och så enkla som möjligt. Ju fler metoder som erbjuds, så väl som snabba transaktioner, desto bättre är det för dig som nybörjare. Hos oss kommer de spelbolag som erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder samt snabba transaktioner alltid att toppa listan.

Bäst odds

Odds kan vara svåra att förstå sig på när man är nybörjare. Det är viktigt att veta att just den sidan du är på erbjuder odds som går att jämföra med de andra bettingsidorna på marknaden. Det finns ett par spelbolag, till exempel William Hill och 888sport som erbjuder bäst odds på de flesta sporter, men speciellt på fotboll. För att vara säker på att man får bäst odds kan det vara bra att registrera sig på flera olika spelbolag och jämföra de olika marknaderna. Om du behöver hjälp med vilka spel du ska spela, så missa inte våra speltips.

Bonusar och kampanjer

Det spelbolaget som är bäst för nybörjare erbjuder alltid bäst oddsbonusar och kampanjer, speciellt välkomstbonusar. De spelbolag som fokuserar på nybörjare försöker attrahera nya spelare med bra, spännande bonuserbjudanden som till exempel gratisspel.

Omsättnings/Genomspelskrav

De bonusar som är absolut bäst är dem som kommer med de minsta genomspels/omsättningskraven. När man undersöker vilka erbjudanden de olika bolagen har är det viktigt att alltid läsa igenom villkoren för bonusen – viktigast av allt är omsättningskravet (den totala summan du måste satsa innan du kan ta ut vinsterna från bonusen eller ditt gratisspel). Överlag är såklart ett mindre omsättningskrav bäst, omsättningskrav under 5-gånger är okej men allt över det är inte speciellt bra.

Rykte

Spelbolag på nätet får sitt rykte av en anledning och ryktet grundas på hur länge de varit aktiva i branschen, ju längre desto bättre. Om det är ett spelbolag som varit med i många år med en stor kundkrets är det i stort sett garanterat att de erbjuder en bra kundtjänst. Väljer du ett spelbolag med ett gott rykte kan det inte gå fel.

Andra bettingalternativ

Det är ganska vanligt att spelbolag erbjuder men är bara en bettingsida. Vissa har casino, poker och så vidare. Detta påverkar såklart inte din upplevelse när det gäller sportsbetting men ibland kan det löna sig att testa något nytt. Så varför inte ta ett snurr på en slot, eller testa lyckan på något av de många bordsspelen som erbjuds.