Spelbolagen med bäst användarupplevelse | Sportsbetting 2019

 Det Bästa Spelbolaget för Bäst Användarupplevelse på Mobilen och Datorn

Bettingsidor med bäst användarupplevelse

I denna artikel kommer du lära dig hur man hittar bettingsidor med den bästa användarupplevelsen, t.ex vad man ska leta efter och vad man ska akta sig för.

Såväl som att det ska vara enkelt att lägga till val i din spelkupong så ska kupongen vara enkel att komma åt för att t.ex. använda cash out funktionen.

Din upplevelse ska vara så simpel som möjligt och du ska enkelt kunna hitta marknaden du vill satsa på.

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur vi gör våra val

Användarupplevelse

Det första vi undersöker är hur estetiskt sajtens interface är. Det ska se simpelt ut men samtidigt innehålla effektiva funktioner. Det får till exempel inte vara rörigt då det skulle sluta i att spelaren väljer en annan sajt att betta på. Huvudmenyn ska vara lätt att förstå och självklart ska det vara enkelt att bläddra mellan olika sporter och event.

En välfungerande sökfunktion är även den av stor betydelse. Säg att en bettingsida har 35 olika sporter med flera tusen olika alternativ. Då kan det vara bra om sajten har en sökfunktion så du enkelt kan hitta det alternativet du letar efter.

Varje aspekt måste gå snabbt, enkelt och felfritt för att få bra poäng i denna kategori. Att lägga till val i din spelkupong ska vara simpelt och smidigt. Så fort du klickar på eventet du satsat på ska du kunna se exakt hur mycket du har satsat, vad oddsen är och möjlig avkastning vid vinst.

Slutligen, det viktigaste av allt, hur snabbt hanterar spelbolaget dina utbetalningar? Att få sitt uttag godkänt brukar ta upp till 24 timmar, detta gäller de flesta stora spelbolagen. Hur lång tid det tar innan pengarna är på ditt konto beror oftast på vilken insättningsmetod du valt att använda. Uttag med e-plånböcker brukar tendera i snabba utbetalningar, i vissa fall kan du ha pengarna på kontot bara en timme efter du begärt ett uttag.

Summering:

Snabba uttag – Hur lång tid det tar för spelbolaget att godkänna dina uttag

En enkel meny – Huvudmenyn ska vara enkel att förstå

Snabb cash out – Hur lång tid det tar innan pengarna är tillgängliga på ditt konto

Bra sökfunktion – För att snabbt och enkelt hitta eventen du letar efter

Estetiskt interface – Det ska vara lätt att ta sig runt på sajten samtidigt som att en snygg design är att föredra

Bäst programvara

Det handlar inte bara om hur enkelt det är att lägga till val i spelkupongen. Det finns även andra aspekter att begrunda som till exempel kvaliteten på sajtens programvara. Om sajten ser grå och tråkig ut förstår man ganska fort att spelbolaget sparat in en hel del på utvecklingen. Dock brukar detta reflekteras på andra områden som till exempel spelbolagets kundtjänst eller på att erbjuda bäst odds.

Att kunna se möjlig utbetalning på sin satsning är nästan ett måste så du slipper göra alla uträkningar själv men även för att undvika den mänskliga faktorn. Att sajten erbjuds på flera olika språk är ett bra tecken eftersom att det visar att spelbolaget behandlar sina kunder likvärdigt och rättvist.

Kundtjänsten måste även vara enkel och snabb att komma åt såväl som sajtens FAQ sektion. När du behöver kontakta kundtjänsten ska det gå snabbt och smidigt, allt för att till exempel inte missa en matchstart. Och givetvis är det viktigt att du kan placera dina satsningar snabbt och enkelt.

Summering:

Kundtjänst – Den ska vara enkel att kontakta samt att det ska gå fort

Möjlig utbetalning – Man ska enkelt kunna ändra sin insats för att se hur mycket en eventuell vinst betalar

Sajt på flera olika språk – Alla kunder behandlas likvärdigt visar att det är ett spelbolag av kvalitet

Kvaliteten på programvara – Alltså hur snabbt sajten arbetar, samt hur pass enkel sajten är att använda

Hur hittar man det bästa spelbolaget för mobilen?

För att få bäst poäng på denna kategori ska det vara enkelt att bläddra mellan olika sporter och marknader, att göra insättningar och uttag ska gå snabbt och smidigt. Att enkelt kunna komma åt sökfunktionen är en viktig detalj när man undersöker mobilversionen hos ett spelbolag. Upplevelsen via din mobil ska vara precis lika smidig och felfri som den är på skrivbordsversionen.

En annan sak att kika på är hur stort utbudet på mobilen är gentemot utbudet på datorn. De bästa bettingsidorna har i stort sätt samma utbud av sport och andra marknader på mobilen som på datorn. Du ska även kunna komma åt livebetting genom mobilen på ett smidigt vis. Vi tittar även på om spelbolaget erbjuder en mobilapplikation och om appen erbjuds till både iOS- och Android-enheter. Ju fler alternativ desto bättre, och med allt detta i åtanke måste sajten/appen såklart se bra ut.

Summering:

► Mobilapp – En app till mobilen kan vara att föredra när man inte bettar genom sin dator

► Livebetting – Enkel tillgång till livebetting genom mobilen

► Brett utbud – Att spelbolaget erbjuder samma utbud i mobilen som på datorn

► Utseende/Design – Om designen på appen/mobilversionen ser bra ut är den oftast enkel att navigera

► Enkel att navigera – Du ska enkelt kunna bläddra mellan olika sporter och marknader