Betta på dartspel | Bäst bettingstrategier för den säkraste vinsten

 Bettingstrategier för Dart

Hur man träffar bulls-eye – dem bästa strategierna för att betta på dartspel

Många personer anser att dartspel bara är ett spel för puben och inte någon riktig sport. Dock har det genomgått en massiv förändring de senaste tio åren eller så. Det här är ett spel som normalt hade få åskådare på lokala arenor. Allt eftersom det blev mer populärt kom det några turneringar som sändes på TV och nuförtiden är det en sport som ofta sänds på TV. Genom sin massiva ökning av åskådarantal har intresset ökat. Som ett resultat har folk nu börjat betta på dartspel genom bettingstrategier för dart. Ska du betta på dartspel ger spelbolagen med bäst odds och utbud bra odds på dart.

Som ett resultat finns det ett helt gäng med strategier när det kommer till att betta på dartspel som man kan dra nytta av för att få bästa resultat. Vare sig man vill satsa på turneringsvinnaren eller satsa på ett handikapp i en tävling finns det, om man känner till dart, en strategi som bäst passar förmåga och kunskap. Här följer vårt val av de strategier som är bäst för att betta på dartspel.

 

Bästa spelbolag för dartspel

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Direkt bettingstrategi

Dart-turneringar är mycket populära, mer så än enskilda tävlingar. Av denna anledning är ett bra sätt för att börja betta på dartspel att välja en turneringsvinnare. Många dart-turneringar är långa och kan pågå flera veckor. Av denna anledning kan val av turneringsvinnare hålla intresset uppe under hela turneringen. Denna är liknande strategin för betting på tennis när man väljer en turneringsvinnare.

Beroende på antal spelare och spelets oförutsägbara natur kan man finna att spelbolagen även ger favoriterna vettiga odds – en av anledningarna till att betta på dartspel blivit mer populärt. Det är också vad som sker med turneringar till skillnad från enskilda tävlingar. Att spela på enskilda tävlingar kommer inte att ge bra odds. Det betyder att det inte är tillnärmelsevis lika lönsamt som att spela på en hel turnering.

Denna strategi är bäst lämpad för nykomlingar på spelmarknaden. Den kan ge en möjlighet att få en mycket bra avkastning och är rätt enkel. Välj helt enkelt den spelare man tror kommer att vinna, satsa och heja på honom.

Man behöver dock inte bara satsa på en turneringsvinnare. Man kan också satsa på att spelare går till semifinaler eller kvartsfinaler. Detta är perfekt när man inte är helt säker på totalvinst. I teorin kan man använda detta som en både/och-satsning – satsa på en totalvinnare men också på att han når semifinalen, så man har viss täckning om han inte riktigt når fram – och även om han inte vinner, så vinner man ändå.

Huvudsakliga vinstmarknaders ackumulator-strategi

Om man planerar en natt för att titta på dart och man inte vill satsa på hela turneringen, så är denna idé perfekt. Man kan satsa på en tävling med denna strategi, även om det inte riktigt är värt det. Oddsen kommer att vara alltför låga och vinsten är inte värd risken man tar. Bästa sättet att jobba med denna strategi är att satsa på en ackumulator. Här förutspår man resultatet från flera tävlingar och vinner om alla gissningar går vägen.

Som tidigare sades ger satsning på en enskild tävling meningslösa odds, men om man väljer 6 eller 7 tävlingar att spela på så kommer det, om man lägger ihop alla odds från alla tävlingar man ackumulatorsatsat på, inte bara att göra kvällen roligare utan man kan också få en ganska behaglig avkastning på pengarna.

En annan fördel med denna strategi är att man inte behöver vänta på hela turneringens slut för att se om man vunnit. Man kan få en vettig avkastning redan samma natt utan att behöva vänta 14 dagar på vinstpengarna. På så sätt kan man satsa varje dag av turneringen och få en bra avkastning varje gång.

Precis som vid direkt betting är det här en strategi som perfekt lämpar sig för nybörjaren. Vad gäller strategier är detta en mycket enkel strategi och den är enkel att följa.

Bettingstrategi för dart-handikapp

Bettingstrategin för Dart-handikapp fungerar i hög grad på samma sätt som andra handikapps-strategier för betting på fotboll gör. Det här är ett perfekt sätt att satsa på en matchfavorit och att öka oddsen medan man gör det – genom att satsa på en spelare med ett påhittat handikapp – påhittat av spelbolagen.

Eftersom spelbolagen skapar handikappen betyder det att om man vill ha bästa handikapp med bästa oddsen, så kan man behöva kolla olika spelbolag för att hitta bästa villkoren. Skillnaden kan vara ganska stor mellan spelbolagen, så för att lyckas med det här behöver man verkligen kolla runt så mycket som möjligt.

Favorit eller underdog?

Med ett handikappsbet satsar man på att en spelare ska vinna med antingen en extra fördel eller en extra nackdel. Det här beror på om man väljer att hålla på favoriten eller att försöka med en underdog. Till exempel beslutar man sig för att satsa på favoriten som har fått ett handikapp på -1.5 bredvid namnet. Detta betyder för att vinna satsningen behöver spelaren inte bara vinna utan han måste vinna med 2 set. Om man tror att spelaren är så mycket bättre än den andra spelaren, och kommer lätt att vinna, kommer detta handikappsbet att ge mycket bättre odds. Om man satsar på den underdog, som har ett handikapp på +1.5, betyder det att om han förlorar med mindre än 2 set så vinner man fortfarande.

Eftersom denna strategi är något svårare än direkt och huvudsakliga vinstmarknaders betting är den inte lika bra för nybörjare som de andra. Viktigast är dock att se till att man har bästa möjliga villkor innan man börjar. Välj rätt spelbolag och man är halvvägs där.

Med så många olika strategier för att betta på dartspel tillgängliga, finns det många sätt att dra nytta av det. Man kan vinna över spelbolagen och göra vinst när man ska betta på dartspel. Med strategier som är perfekta för nybörjarna och andra som bättre passar de som känner till dartspel väl har det aldrig tidigare varit mer lönsamt och roligt.