Betta med PayPal | Din PayPal-guide - BettingGuide.se.se

 

PayPal

Read more

PayPal kom in i bettingbranschen ganska nyligen. Andra e-plånböcker har funnits tillgängliga för spelare under en längre tid men PayPals erfarenhet inom den här marknaden gör dem till en stark konkurrent. Nu för tiden accepterar många spelsidor PayPals e-plånbok som ett av betalningsalternativen.


Historia om PayPal

Att använda PayPal för att betta blir alltmer populärt. PayPal är den äldsta och mest pålitliga e-plånbok i hela världen. Det är också den absolut mest populära. Men det var inte med namnet PayPal som det blev kända som när de startade sitt företag för många år sedan.

Då hette de Confinity. Det grundades 1998 och var då ett väldigt litet företag, men det fick stort förtroende av sina kunder och blev snabbt en av de mest använda betalningsmetoderna på Ebay,

Under åren genomgick PayPal många förändringar. Under det första året av verksamhet sysslade de bara med programutveckling. Året efter etableringen startade företaget sin penningserviceverksamhet.

Affärerna gick strålande och snart slogs bolaget i hop med ett internetbank-företag som hette x.com. Efter sammanslagning 2001 bytte de också namn till det nuvarande PayPal.

Allt gick bra för PayPal. Väldigt bra ska man säga. Ebay fick upp intresset och köpte det så småningom år 2002 för 1,5 miljarder dollar.

Betting med PayPal: Spelsidor som använder sig av PayPal

Här är några av de spelsidor på nätet som använder sig av PayPal:

 William Hill  – Om du brukar sysselsätta dig med fotboll betting är det här ett bra alternativ. De erbjuder höga gränser när det gäller uttag. Lägg till det faktum att du kan spela i många olika ligor.

 Ladbrokes – Om du letar efter höga satsningsgränser kan Ladbrokes vara ett bra alternativ för dig. Utöver det kan du dra nytta av deras många kampanjer som kommer regelbundet. Är du ett stort fan av fotboll? De ger väldigt bra odds när du spelar på fotboll.

 888sport Detta är en av de mest respekterade spelsidorna idag. Företaget har varit i branschen i många år. Se till att kolla in deras utbetalningar för fotbollsspel, de är väldigt imponerande.

Observera att det bara är några av de många spelsidor som accepterar PayPals e-plånbok för betalningar.

PayPal när du ska betta online

Vi vet alla att PayPal är lite av en nykomling när det kommer till sportspel. Det finns andra som har jobbat med det mycket längre än vad PayPal har gjort. Men det som skiljer är att PayPal har varit i branschen för e-plånböcker under mycket längre tid. Nu måste du väga för- och nackdelar mot varandra med att använda denna e-plånbok (vi ska strax gå igenom dem.).

När du använder PayPals tjänster litar du på deras decennier av erfarenhet. Det är lång erfarenhet när det kommer till att förvara dina pengar på ett säkert vis. Det sker extremt många transaktioner på PayPals servrar varje dag.

All deras erfarenhet med att jobba tillsammans med Ebay gör bara deras förtroende ännu starkare. Utöver det erbjuder PayPal sina användare sex nivåer av försiktighetsåtgärder för att hålla varje transaktion med denna e-plånbok säker.

Vad PayPal gör är helt enkelt att ta en hel serie tjänster som redan är i drift och erbjuda dem till en annan, och mer specifik, grupp av kunder. Nivån på säkerheten som erbjuds gör det till ett bra alternativ som du kan byta till om du letar efter ett alternativ till kreditkortsöverföringar och banköverföring.

PayPals tjänster

PayPal erbjuder följande tjänster: globalt medlemsskydd, säker krypteringsteknik, tvistlösningar, övervakning 24/7, bedrägeribekämpning samt säker lagring av personuppgifter. Om du har använt en e-plånbok innan kan du säkert känna att tjänsterna som PayPal har när det kommer till sportsbetting är ganska bekanta för dig.

Om din bettingsida tillåter att du använder dig av PayPal kan du använda denna e-plånbok till att fylla på ditt konto, vanligtvis utan extra kostnad. Förutom påfyllningar som är gratis, kan du också dra nytta av en insättningsbonus som du kan ansöka om efter att du har gjort din första insättning.

Observera att detta bara är ett av de många erbjudanden som du kan dra nytta av från PayPal. Var medveten om att transaktioner normalt tar 3 till 5 dagar att slutföra. Förstå också att det vanligtvis inte finns några avgifter när du överför pengar från ditt PayPal-konto till ditt bankkonto, men kontrollera med din bank för att vara säker eftersom vissa banker tar betalt.

Hur du använder PayPal för att sätta in och ta ut pengar på en bettingsida

För att göra inbetalningar via PayPal behöver du fortfarande gå till spelbolags betalningssida eller betalningssektion. Där ska du fylla i informationen som behövs. De kommer då att be dig att ange det belopp som du vill betala eller ta ut.

Du kommer då att förflyttas till PayPal-sidan där du måste logga in på ditt PayPal-konto. Du kommer inte behöva göra mycket på ditt PayPal-konto eftersom det enda som behövs göras är att godkänna transaktionen som du utförde (dvs ditt uttag eller insättning).

Processen för att ta emot pengar kommer att vara nästan densamma. Du måste gå till betalningssektionen på ditt spelbolags hemsida och välja PayPal som betalningsmetod. Du kommer då att behöva ange hur mycket du kommer att ta emot (i vissa system är detta steg inte längre nödvändigt eftersom beloppet redan kommer att anges) och då måste du ange lösenordet på din spelsida som en extra säkerhetsfunktion.

Vad händer om du vill lägga till pengar på ditt PayPal-konto? Det finns två alternativ tillgängliga för dig. Den första är via ditt bankkonto och det andra alternativet är via PayPal-kontanttjänsten.

Länka ditt bankkonto

Observera att innan du kan använda ditt PayPal-konto för någon typ av transaktion måste du länka ditt konto till ditt bankkonto. Processen att länka ditt bankkonto till ditt PayPal-konto kräver att du gör en testinsättning och ett testuttag till ditt bankkonto.

Klicka på ”add money” när du är inne på PayPals hemsida. Då kommer du få frågan vilket bankkonto du vill använda. Sedan får du frågan hur mycket du vill sätta in på ditt PayPal-konto från ditt bankkonto.

För att använda PayPals kontantservice följer du ungefär samma steg. Men den här gången ska du istället för att välja bankkonto välja din lokala affär som har samarbete med Paypal. Du kommer då få en speciell kod efter att du begärt en insättning. Observera att det kommer att komma en avgift för kontantöverförings som varierar från en leverantör till en annan. Ditt PayPal-konto kommer sen att krediteras omedelbart.

Säkerhet och avgifter

Säkerheten är en av de funktioner som gör PayPal till branschledare när det kommer till betting jämfört med andra e-plånböcker. Detta är den främsta anledningen till att de har varit så framgångsrika. De erbjuder en högkvalitativ säkerhet som har blivit noggrant testat.

Det som är mest attraktivt för spelarna är såklart säkerheten. PayPal använder den senaste tekniken, och gör betalningar och andra transaktioner krypterade. Din ekonomiska och personliga information kommer förbli osynlig under alla transaktioner.

Att sätta in pengar på ditt PayPal-konto är helt gratis. Den enda gången de kommer att kräva en avgift är när du tar ut pengar eller gör ett köp, oavsett om du satsar på sport eller om du köper produkter online. Det är här som PayPal tjänar sina pengar. Det handlar vanligtvis om en procentsats på 3,4%. Observera att räntorna ändras eftersom transaktionsbelopp varierar och klassificeras enligt nivåer. Vissa nivåer har lägre ränta, ibland lägre än 2,4%.

PayPal för sportsbetting: Fördelar och nackdelar

Här kommer en lista med fördelar och nackdelar när det kommer till att använda PayPal för att föra över dina spelpengar. Låt oss börja med fördelarna:

Fördelar

 Betting med PayPal kan du göra även med mobila transaktioner. Det betyder att du kan fylla på ditt konto, göra en insättning, ta ut dina vinster och slutföra dina andra transaktioner med din mobil.

 PayPals tillförlitlighet som eWallet är väldigt hög. Många anser att det är en av världens bästa, om inte den bästa.

 Företagets kundservice är också toppklass. Du bör dock komma ihåg att ringa kundtjänsten under deras öppettider. Utöver att ringa kan du skicka ett mail till deras supportcenter. De svarar vanligtvis väldigt snabbt.

 Det erbjuder omedelbara pengaöverföringar.

 Många populära och pålitliga spelsidor accepterar denna betalningsform.

Nackdelar

 När du bettar med PayPal kan de debitera dig vissa avgifter när du gör dina uttag. Vissa avgifter debiteras av din bank och andra kan debiteras av PayPal själva.

 Även om detta kanske egentligen inte är en nackdel är det så att alla transaktioner vid bettande med PayPal dokumenteras Det betyder att finansmyndigheten i ditt land kan granska din spelaktivitet, vilket kan vara en dålig sak för vissa människor.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport