Speltips 14/9 Manchester United vs Leicester |

 Speltips och rekar

Speltips 14/9 Manchester United vs Leicester

Äntligen är landslagsuppehåll slut och vi kan njuta av en av de bästa ligor i världen, Premier League. Och idag får vi se ett lag som dominerat Premier League ganska länge, men har de senaste åren haft stora problem. De har investerat stora pengar och bytt ett flertal tränare sen Sir Alen Ferguson sa upp sig, men inget har hjälpt. Även denna säsong har de fått ett svajigt start, och idag tar de emot ett starkt Leicester på hemmaplan.

Speltips

Idag kommer vi komma med en tråkig speltips. Ganska säker dock, då vi kommer investera 4 units. Vi kommer satsa våra pengar på att båda lag inte gör mål. Jag tror att det kommer vara en match med få mål, där ingen av dessa två lag vågar förlora. Så dagens speltips är båda lag att göra mål: Nej, och vi investerar 4 units. Vi får hela 1.83 i odds hos Unibet.

Manchester United

Manchester United fick ett fint start denna säsong, med en vinst med hela 4-0 mor Chelsea. Det väckte stora hopp hos deras fans, om att laget var tillbaka för att slåss om första platsen. Därefter gick det fock bara utför och de kryssade mot Wolves, för att därefter förlora mot Crystal Palace för att återigen kryssa mot Southampton. Det ser mörkt ut för Ole Gunnar Solskjaer och någon måste hända i dagens match om han ska behålla sitt jobb. På papper har de et bra lag, och de spelar fint när de väl vill.

Leicester

Hos bortalaget är formen mycket bättre. Två vinster och två oavgjorda matcher. Inga förluster än så länge, och de kommer med motvind i ryggen till Old Trafford. Och de spelade riktigt bra, i alla inledande matcher. Jag tror att de kommer vara oerhörd nöjda idag om de för med sig ett kryss på bortaplan. De kommer spela defensivt enligt laguppställningen.

Speltips: Båda att göra mål: Nej

Odds: 1.83 hos Unibet

Avspark: 16:00

Units: 4/5