Speltips 10/9 Albanien vs Island |

 Speltips och rekar

Speltips 10/9 Albanien vs Island

Vi har fått se några riktigt spännande matcher i EM. Idag finns det många spännande matcher, men alla storlag är favoriter, och jag hittar inget värde i att spela dem direkt. Dock i matchen med Albanien och Island så tycker jag att spelbolag har missat det helt. Två starka lag möter varandra, och även här är det svårt att säga vem som kommer vinna. Båda har mycket att spela för och är två lag som är kända att spela med ett stort hjärta på plan. Så vad blir dagens speltips?

Speltips

Idag tror jag att vi kommer få se en öppen och tuff match. Båda lagen behöver en vinst. Island fr att ha chans att kvalificera sig. Albanien för att de vill visa att de är ett lag som inte ger upp. Så att vi får 2.16 från Unibet på att båda lag gör mål känns sjukt högt. Vi investerar 3 units på dagens speltips.

Albanien

Albanien har överraskat oss alla. DE spelar riktigt bra, och det ä ganska spännande att se dem spela. De har en tuff gupp, och ingen förväntar sig att de ska gå vidare från den. Och i den senaste matchen så förlorade dem med 4-1 mot de regerande världsmästarna Frankrike. Albanien är ett landslag som spelar för sitt folk, och idag kommer de spela som om det vore EM final, och ge Island en tuff match.

Island

Island gjorde en stor EM turnering och blev kända där. Många fick upp ögonen för dem och deras fans, men den kända Islandvrålen. VM gick dock inte lika bra för dem. Nu verkar dock Erik Hamréns grabbar hittat rätt igen, och de har 3 raka vinster för tillfället. De är i en tuff grupp, men 3 poäng idag kommer ge dem stora förhoppningar om att komma topp två och säkra EM spel.

Speltips: Båda att göra mål

Odds: 2.16 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5