Speltips 2/9 Stuttgart vs Bochum |

 Speltips och rekar

Speltips 2/9 Stuttgart vs Bochum

Vår maxbet satt enkelt igår! Det var en tuff och spännande Londonderby vi fick se, och även 4 mål lyckades de göra kombinerat. Idag tar vi en tur till Tyskland. Stuttgart tar emot nykomlingarna Bochum och det kommer bli spännande att se hur de ska klara sig. Spelbolag verkar tro att Bochum har mycket större chans i dagens match än vad jag tror. Hemmalaget har 1.60 i odds, vilket är för högt enligt mig. Stuttgart har länge spelat i Bundesligan, och här möter de en nykomling som inte lyckats vinna någon match än, och har inte imponerat med sitt spel.

Speltips

Med tanke på hur dessa två lag har börjat i ligan, och deras form så kommer vi spela på antal mål. Det finns två speltips som är av intresse. Stuttgart över 1,5 mål, och över 2.5 mål. Jag bestämde mig till slut att dagens speltips blir Stuttgart över 1,5 mål mål, det spelet känns säkrast av de två. Vi får fina 1.70 i odds hos Unibet och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Stuttgart

Hemmalaget har mycket historia och många bra spelare. Tyvärr har de haft mycket problem förra säsongen, och nu hittar vi dem i andradivisionen istället. Full fokus ligger nu på att ta sig tillbaka till Bundesligan och de har fått en helt ok start. 8 poäng på 4 matcher, två vinster och två oavgjord. Deras största styrka är helt klart det defensiva, men idag möter de en av de sämsta lag i andra ligan, så jag tror att vi kommer få se flera mål av dem.

Bochum

Läget hos gästerna är helt tvärtom. De har släppt in 10 mål på 4 matcher, och deras defensiv är deras svagaste punkt. De har gjort 7 mål på de 4 matcher, vilket är imponerande. Men än så länge har de inga vinster, och det lär knappast komma idag mot Stuttgart. De kommer dock att spela offensivt och inte vika sig, vilket kommer öppna upp matchen för många mål.

Speltips: Stuttgart över 1,5 mål

Odds: 1.70 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5