Speltips 9/9 Skottland vs Belgien |

 Speltips och rekar

Speltips 9/9 Skottland vs Belgien

Belgien är ett lag som är riktigt spännande. De har världsstjärnor på alla positioner, och de spelar helt underbart ihop. Jag förväntade mig att de dem i VM final 2018, men tyvärr föll de mot VM vinnarna, Frankrike  i semifinalen. De vann dock över England och knep 3:de platsen. Så det är ett riktigt starkt och revanschsugen lag vi har att göra med. Skottland kommer få stora problem idag och jag tror att vi kommer få se riktigt många mål. Dock så kommer vi inte spela på antal mål, utan ett annat ännu bättre spel med hela 2.30 i odds.

Speltips

Dagens speltips har suttit i 4 av 5 senaste matcher där Belgien har spelat. Och mot ett Skottland som har motivationen på moll, och problem i det defensiva så ökan chansen att spelet sitter. Spelet är att det blir mål i båda halvlekar. I mina ögon är det samma sak som att det blir mål i första halvlek, för om det blir mål så tidigt, så kommer de garanterat ett mål i andra halvlek. Unibet ger oss 2.30 i odds, och vi investerar 2 units.

Skottland

Skottland spelade mot Ryssland i förra omgången, en match som var direkt avgörande om kampen om andra platsen. Ryssland vann den matchen med 2-1, i en tuff och spännande match. Nu har de 6 poäng upp till Ryssland, och det kommer bli riktigt svårt för de att kvalificera sig. Motivationen är på noll inför dagens match. Inte nog med det, de har stora problem i det defensiva också, vilket Belgien kommer utnyttja idag.

Belgien

Belgien är ett underbar lag att titta på. De spelar fint och offensivt. De har 5 segrar av 5 möjligt. Även deras defensiv är bra, målskillnaden på 15-1 säger det mesta. En positiv nyhet för dem är att Kevin de Bruyne är tillbaka från skada, och kommer spela idag. I matchen mot San Marino vilades ganska många spelare, och trots det så vann de enkelt med 4-0.

Speltips: Mål i båda halvlekar

Odds: 2.30 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 2/5