Speltips 1/9 Arsenal vs Tottenham |

 Speltips och rekar

Speltips 1/9 Arsenal vs Tottenham

Idag har vi en hett Londonderby. Den kommer precis i rätt tid, i början av säsongen då ingen av dessa två har fått en bra start. Egentligen har ingen av topplagen fått bra start, förutom Liverpool. Så än finns de hopp för de andra, och de är inte långt efter. Dagens match betyder mycket mer än bara 3 poäng. Det är kampen om norra London. Den eviga derbyt, som betyder oerhört mycket för alla fans. Att tippa vinnare på förhand är omöjligt enligt mig, speciellt med tanke på vilket start båda lag har fått. Men jag har hittat ett annat spel som jag tror extremt mycket på, och idag kommer vi investera 5 units, maxbet med andra ord!

Speltips

Sista omgången av Premier League på grund av landslagsspel kan inte avslutas på bättre sätt. Jag tror att vi kommer få se en tuff och hård match. Då spelarna kommer få vila extra länge så kommer de gå in 100% i dagens match, och de är båda två i behov av poäng. Så dagens speltips är över 5.5 gula kort. Unibet ger oss 1.80 i odds på det, och vi investerar 5 units!

Arsenal

Arsenal har fått en godkänd start i ligan, i alla fall set till poäng. Två vinster och en förlust. Vinsterna kom mot Newcastle och Burnley. 1-0 respektive 2-1, men spelet var inte imponerande. De gjorde precis det som krävdes och inget mer. Det kommer inte räcka till om de ska kämpa om topp 4 i Premier League. Förlusten kom mot Liverpool, och det med hela 3-1. Målet de gjorde bjöd Liverpool på, det var i slutskedet av matchen och då var resultaten redan 3-0.

Tottenham

Spurs har inte fått ett lika bra start. De vann i den första matchen. Matchen därefter sattes de på prov direkt , och lyckades få med sig kryss borta mot Manchester City. 2-2 slutade eden matchen, och de hade mycket tur att de fick med sig en poäng. I den senaste matchen dock, där de var stora favoriter så lyckades de förlora mot Newcastle hemma, med 1-0.

Speltips: Över 5.5 gula kort

Odds: 1.80 hos Unibet

Avspark: 17:30

Units: 5/5