Speltips 7/9 Serbien vs Portugal |

 Speltips och rekar

Speltips 7/9 Serbien vs Portugal

Idag har vi en rikligt spännande match. Stornationen Portugal, men Christian Ronaldo i toppen åker till Beograd för att möta Serbien. Serbien har en spännande lag, men många nya stjärnor på de viktiga positioner. Och om vi kikar på deras lag nationellt, där många spelare kommer ifrån så har båda kommit långt i både Champions League och Europa League. Frågan är om det kan stoppa Portugal, som ännu inte vunnit någon match och är på jakt på deras första vinst i EM kval.

Speltips

Idag tycker jag att oddssättarna är verkligen fel ute. Man får hela 2.20 i odds på att Portugal vinner. Visst Serbien har ett bra lag, och de är starka hemma. Men Portugal behöver en vinst desperat, och Ronaldo är tillbaka i laget. Så dagens speltips är att Portugal vinner, och spelet lägger vi som vanligt hos Unibet, som har de högsta odds på dagens speltips. Vi investerar 3 units i dagens speltips.

Serbien

Serbien bör inte underskattas. De har ett bra lag, som spelar med mycket hjärta på plan. De ger alltid 100%, och gör sitt bästa för att representera sitt land. I det första mötet lyckades de få med sig en poäng med sig, i en bra match där de tog Portugal med överraskning och spelade riktigt bra.

Portugal

Portugal är ett lag man aldrig kan räkna bort. De spelar som bäst när det verkligen gäller. De har otippat nog 4 raka oavgjorda matcher, och nu gäller det att få till en vinst, för att ta ledning i gruppen. En sak som vi måste nämna är att deras stora ledare, Christian Ronaldo är tillbaka och redo för att leda laget till en efterlängtad vinst. Och de är sugna på revansch efter att ha spelar 1-1 på hemmaplan mot Serbien.

Speltips: Portugal att vinna

Odds: 2.20 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5