Speltips 30/8 Borussia M´gladbach vs RB Leipig |

 Speltips och rekar

Speltips 30/8 Borussia M´gladbach vs RB Leipig

Det är inte ofta jag brukar ge speltips när det kommer till Bundesliga, men idag finns det en match jag inte kan låta bli att ha som dagens speltips. RB Leipzig är favorit i dagens match, dock så tycker jag att oddssättarna är helt rätt ute, så det finna inget värde i det.

Speltips

Idag har vi två offensiva lag, som kämpar om 3 poäng. Ingen av dem kommer vara nöjd med en poäng, så det kommer bli snabbt och attackerande spel. Vilket passar de båda, då de är bra på det, och har några av de bästa spelarna i anfallet i bundesligan. Dagens speltips kommer vara att båda lag gör mål. Unibet ger oss fina 1.55 i odds på det, och vi kommer investera 4 units på dagens speltips.

Borussia M´gladbach

Borussia M´gladbach har fått en bra start i ligan. En vinst, som kom mot Mainz på bortaplan, och så spelade de oavgjord i premiärmatchen, hemma mot Schalke 04. De har ett mycket spännande lag. De påminner mycket om Leicester för tre säsonger sen, då de vann Premier League. De har mött två riktigt starka lag och lyckats få med sig poäng mot båda. Den riktiga utmaningen kommer idag dock, och det kommer bli spännande att se hur de ställer upp, och vad för strategi de kommer använda sig av i dagens match.

RB Leipig

Bortalaget har fått den bästa möjliga starten i Bundesligan. Två vinster på två matcher, mot Frankfurt och Union Berlin. De har många unga spelare då de har en av de bättre ungdomsakademi i Europa, och det är fint att se att de satsar på dem. Jag tror att de kommer komma ganska långt denna säsong. Även de spelare offensivt och är inte rädda för att attackera även när de leder, vilket är fint att titta på.

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.55 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5