Speltips 12/9 Colorado Rapids vs Los Angeles Galaxy |

 Speltips och rekar

Speltips 12/9 Colorado Rapids vs Los Angeles Galaxy

På grund av landslagsspel så finns det ingen spelvärd matcher i Europa nu. Alla ligor vilar, dock så kommer vi har några riktigt fina speltips till helgen. I USA och MLS är det fullt fart dock, och många spännande matcher. Det börjar dra ihop sig till slutspel och redan nu kommer några lag åka ut, trots att det är flera omgångar kvar. Idag tar vi en titt på Zlatans käla Los Angeles Galaxy som gästar Colorado Rapids, och är i desperat behov av poäng om de ska ha någon chans att komma till slutspel. Kommer Zlatan prestera när det verkligen gäller? Han brukar spela som bäst under press, och det blir inte mycket mer press än vad det är i dagens match.

Speltips

Oddset är alldeles för höga på LA Galaxy. Vi kommer testa och spela på rak vinst. Unibet ger oss hela 2.90 i odds, och vi kommer vara lite försiktiga och investera endast 1 unit idag. Det är även fina odds på X2, om man vill satsa en lite större summa pengar.

Colorado Rapids

Colorado Rapids har inget att spela för idag. De har 10 poäng upp till top 7, vilket ger en plats till play off. Så för dem gäller det bara att spela kvar de matcher som är kvar, och sen tar dem semester. De har med andra ord ingen chans för att nå play offs. Det är lite synd, för de har två vinster i rad, och i både de matcher har de spelar riktig fint. Så det kommer bli spännande att följa dem nästa säsong.

Los Angeles Galaxy

LA Galaxys svagaste punkt är deras defensiva spel. Det är något de måste jobba på om de ska någon chans att konkurrera om titlar. Idag måste de vinna om de ska ha någon chans att komma vidare, och Zlatan som gjort 23 mål på lika många matcher måste vara ledaren i dagens match.

Speltips: Los Angeles Galaxy att vinna

Odds: 2.90 hos Unibet

Avspark: 03:00

Units: 1/5