Speltips 8/9 Finland vs Italien |

 Speltips och rekar

Speltips 8/9 Finland vs Italien

Idag tar vi en titta på en spännande match där våra grannar, Finland tar emot Italien. Italien leder gruppen, och Finland hittar vi på en andraplats. Finland har aldrig varit en fotbollsnation, men på senaste tiden har de spelat riktigt bra. Italien har haft en svacka då alla deras storspelare blev för gamla och slutade, och de yngre kunde inte fylla deras skor. Nu verka de få bra koll på sitt spel och det flyer på riktigt bra.  5 vinster i rad säger det mesta. Finland har 4 vinster i rad, så det kommer bli en tuff match. Men jag tror det kommer vara en självklar vinnare tror jag.

Speltips

Finland är i fin form för tillfället, det gör att Italien har alldeles för högs odds på vinst idag. Hela 1.80 hittar vi hos Unibet, vilket är alldeles för högt i mina ögon. Runt 1.55 bör vara rimligt. Så det får bli dagens speltips, Italien att vinna. Vi investerar 4 units i dagens speltips, på grund av de fina odds.

Finland

Finland gjorde en riktigt fin match mot Grekland, där de var ganska stora underdogs. Men lyckades vinna trots det, och stjärnan för kvällen blev självklart Teemu Pukki, som gjorde målet också. Så hoppet lever och tron att de kan vinna idag. Dock så tror jag att det kommer bli jättesvårt för dem.

Italien

Det är klart till 99% att Italien kommer vinna denna grupp. Det kan de bekräfta med en vinst ikväll. Den senaste matchen vann dem med 2-0 mot Finland och har nu 5 raka vinster mot dem. Jag ser det inte som en nackdel att de spelar på bortaplan, då Finland inte har några större stöd på hemmaplan, så Italien har en riktigt fin chans att vinna idag.

Speltips: Italien att vinna

Odds: 1.80 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 4/5