Speltips 31/8 Juventus vs Napoli |

 Speltips och rekar

Speltips 31/8 Juventus vs Napoli

Direkt i andra omgången av Serie A hittar vi en stormatch. Den gamla damen tar emot Napoli på Allians Stadium, och det märks att det kommer bli en jämn match. Främst på oddssättare, Juventus hemma har aldrig varit en så här stor favorit. Låt oss försöka reda ut varför?

Speltips

Juventus är det överläget starkaste laget i Italien. De är storfavoriter att vinna ligan i år, och de fick även en spännande loggning i Champion League. Unibet ger oss hela 2.10 i odds på att Juventus ska vinna, vilket är otroligt högt. De har vunnit båda möten mot Napoli förra säsongen, och de har vunnit 15 av de senaste 22 möte mot Napoli hemma. Så en vinst för Juventus är dagens speltips. Vi investerar 3 units i dagens speltips.

Juventus

De regerande mästarna är en fröjd att titta på ända sedan Ronaldo anslöt sig till laget. Det var varit många spännande matcher sedan han anslöt sig, och idag är deras första test för säsongen. I den första matchen för säsongen som de spelade mot Parma så vann de med 1-0, men resultaten speglar inte matchbilden. De har kontroll i hela matchen och det är ett under att det inte blev mer mål i det mötet. Idag ser jag dem som en mycket större favorit än vad oddssättarna gör. De har ett starkare lag på papper än vad Napoli, många gånger om. Och de brukar alltid prestera när de har pressen på sig, speciellt i Serie A, där de dominerat under så många år.

Napoli

Napoli har gjort några fina värvningar under sommaren, och kommer utmana om topp 3 i år, det är en sak som är säker. Napolis första match hade många fler mål än Juventus. Det mötet slutade hela 4-3. Fiorentina fick se sig besegrad till slut, i en spännande och målrik match.

Speltips: Juventus att vinna

Odds: 2.10 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 4/5