Bonusar för Nybörjare | Dina frågor om oddsbonusar besvaras

 Bonusar för Nybörjare – Frågor och Svar

Oddsbonusar för nybörjare – Frågor & Svar

Att förstå sig på nätets bästa oddsbonusar är inte så enkelt som det först verkar. Det är faktiskt ganska sällan du hittar oddsbonusar som är så bra som vid första ögonkastet. Varje bonus är inslagen i det finaste omslagspapperet du kan tänka dig men ibland är paketet finare på utsidan än på insidan. Det finns flera frågor som du bör ställa dig själv innan du registrerar dig på en bettingsida. Ta inte den största klappen som ligger under granen, det är ju i dem små paketen som diamantringen ligger. Större är inte alltid bättre när det kommer till bonusar för betting. Här går vi igenom fördelar och nackdelar gällande välkomstbonusar och lojalitetsbonusar.

Bästa bonusar just nu!

Spelbolag Bonus
2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 100% kommer då krediteras till ditt konto. Du får hela 100 kr att spela med! Satsningar på 1.40 i odds eller högre räknas mot omsättningen för bonusen. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
500 kr med låga omsättningkrav! Hämta din bonus nu!
Få 50 kr för varje 1000 kr du spelar för, upp till 500 kr gratis! Du behöver omsätta i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskravet för erbjudandet. Pengarna får du direkt på ditt konto, utan några som helst omsättningskrav.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Hela 2000 kr i bonus! Hämta din bonus nu!
Pengarna på kontot inom 5 minuter! Hämta din bonus nu!
Host Fastbet finns inga insättningbonusar, men dem toppar det med att ha blixtsnabba uttag! Max 15 minuter tar ett uttag hos dem. Och inte nog med det, det krävs ingen verifiering där man skall skicka massa dokument. Det räcker med att logga in med Bank ID och så är man redo!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Störst utbud på spel och höga odds! Hämta din bonus nu!
Bet 365 matchar din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr). Vilket innebär i princip att man får ett freebet på 1000 kr att spela för. Spelet måste läggas på 1.20 som minsta odds och vinsten får man på kontot direkt, utan några krångliga villkor.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hur får jag mina bonusar?

I de flesta fall kommer din välkomstbonus direkt in på kontot efter att du registrerat dig och gjort din första insättning. Allt du behöver se till är att du uppfyllt de krav som fanns, till exempel att du uppnått gränsen för minsta insättning och klickade på ’hämta bonus’. På vissa bettingsidor kan det vara så att du måste skriva in en kod för att få din bonus, antingen direkt när du registrerar dig eller när du gör din första insättning. Var noga med att läsa igenom villkoren innan du påbörjar registreringen, så att du inte missar något.

Hur tar jag ut mina bonuspengar hos ett spelbolag? 

Du kommer inte kunna göra ett uttag för än du har uppnått kraven bettingsidan satt upp. Dessa krav innefattar ofta ett omsättningskrav. Det kan även hända att du bara får spela på specifika marknader men även hur låga odds satsa på för att det ska räknas till ditt omsättningskrav. Om du försöker ta ut dina bonuspengar innan du uppfyllt kraven får du vanligtvis ett felmeddelande. I värsta fall kan dina bonusvinster bli ogiltigförklarade. Var därför noga med att uppfylla alla kraven innan du försöker göra ett uttag. Skulle du vilja ta ut pengar som inte hör till bonusen brukar det inte vara några problem. Det är bara att ta kontakt med kundtjänsten och med deras hjälp brukar det gå snabbt och enkelt. Därefter skickar dem pengarna till ditt konto, förutom bonusar och bonusvinster förstås.

Måste jag använda en bonuskod?

Ibland ja, ibland nej. Detta är något du måste undersöka hos varje bettingsida du registrerat dig på. Detta är på grund av att olika spelbolag tenderar att ha olika regler. Skulle du missa att knappa in kampanjkoden vid registrering kommer du gå miste om bonusen. Det är därför viktigt att veta om just denna bettingsida kräver en bonuskod eller inte. Oftast är det väldigt enkelt att knappa in koden. Dock är det väldigt vanligt att spelare inte förstår att det är ett krav att knappa in koden för att kunna ta del av bonusen.

Kan vem som helst få en välkomstbonus hos ett spelbolag?

På det stora hela så är svaret ja. På de flesta bettingsidor får alla som registrerar sig och gör sin första insättning en välkomstbonus. Det finns dock en del undantag, hos vissa spelbolag är vissa länder inte berättigade till bonusen. Vissa bettingsidor har även exkluderat betalningsmetoder som exempelvis Neteller, Skrill och PayPal. Använder man dessa insättningsmetoder brukar man, oftast inte, kunna ta del av bonusen.

Det du behöver ha koll på är att landet du kommer ifrån finns med på listan över länder som kan ta emot bonusen och att du använder en godkänd insättningsmetod.

Kan jag använda en välkomstbonus om jag redan är medlem?

Där är svaret dessvärre nej. Det finns ingen bettingsida som tillåter en aktiv spelare att ta del av en välkomstbonus. Det enda sättet att ta del av en välkomstbonus är när du registrerar dig som ny användare. Det finns heller ingen gräns på hur många bettingsidor du kan vara medlem på. Ju fler sajter du registrerar dig på desto fler bonusar kan du ta del av.

Kan jag ta ut min bonus direkt efter min första insättning?

Nej det kan du inte, det skulle ju betyda att bettingsida helt enkelt ger bort gratis pengar till alla nya medlemmar. Jag sätter in 500 kr och tar ut 1000 kr, det låter bra men är tyvärr inte möjligt. Du måste omsätta pengarna du satt in ett par gånger innan du kan begära ett uttag. Så fort du nått omsättningskraven är pengarna dina och du kan göra ett uttag.

Delar alla spelbolag ut välkomstbonusar?

De flesta gör det, eftersom det är ett utmärkt sätt att locka till sig nya spelare. Men det finns fortfarande en del bettingsidor som inte gör det. Alla bonusar som den bästa bettingsidan delar ut är tagna från spelbolagets budget och ibland kanske de bestämmer sig för att lägga pengarna på något annat. Istället för att lägga stora delar av budgeten på kampanjer och bonusar kan de istället välja att lägga pengarna på att erbjuda bäst odds. Men som sagt, de flesta spelbolag på nätet erbjuder välkomstbonusar. Anledningen till detta är för att hålla jämna steg med konkurrenterna.

Fungerar välkomstbonusar hos spelbolag i mobilen?

Självklart gör dem det, spelbolag vill uppmuntra sina spelare att spela på både sina telefoner och på sina datorer. Därav kommer dem alltid låta dig ta del av välkomstbonusen både på mobilen och på datorn. Att spela genom mobiltelefonen blir allt mer populärt, det är därför vissa bettingsidor delar ut speciella välkomstbonusar för dem som väljer att spela genom telefonen.

Kan jag använda min bonus på vilket spel som helst?

Det finns alltid speciella villkor på din bonus, dessa kan begränsa vilka sorters spel du kan betta på med din bonus. Du måste gå igenom villkoren noggrant. De flesta bonusar går att använda på alla sporter. Det krävs dock vanligtvis att bonusen satsas på ett odds som är högre än, i de flesta fall, 1.50. Vissa bettingsidor tillåter inte heller några systemspel. Alla spelbolag som finns på nätet har oftast olika regler för detta, så var noga med att läsa igenom villkoren för bonusen.

Om jag gjort en insättning men inte fått någon bonus?

Du kan vara lugn. Det har troligtvis bara blivit ett misstag och det är därför kundtjänsten finns. De finns där för att hjälpa dig med din bonus och åtgärda det misstag som kan ha uppstått. Om det är så att spelbolaget gjort ett misstag kan det till och med bli så att dem ökar din bonus som plåster på såren. Nu för tiden är kundtjänsten hos bettingsidor mycket bra och de flesta är tillgängliga dygnet runt, alla dagar på året.

Måste jag satsa på specifika odds för att få min bonus?

Ja det behöver du. Spelbolagen skulle inte ge dig en bonus som du därefter kan satsa på ett säkert kort. Det skulle inte vara logiskt om de gav dig bonuspengar som du kunde använda på något där du enkelt kan förutspå resultatet. I vanliga fall får du endast spela på ett resultat som har odds som är lika med eller högre än 1.50. Detta är dock något som kan variera från spelbolag till spelbolag. Dessa oddsbegränsningar kan också gälla andra satsningar som exempelvis systemspel. När det gäller systemspel måste oftast minst en av satsningarna ha ett odds på 1.50 eller högre. Bolag kan ibland ge spelarna höga restriktioner på oddsen men istället sänka omsättningskraven. Andra gör tvärtom och ger låga restriktioner på oddsen men höga omsättningskrav.

Måste jag använda min bonus inom en viss tid?

Vanligtvis är svaret ja. Bettingsidor sätter ut tidsbegränsningar för din välkomstbonus och du måste slutföra omsättningskraven inom en specifik tidsram. Det kan variera beroende på vilket spelbolag du valt, alltifrån 7 dagar till 90 dagar till och med längre i vissa fall. Det är självklart bättre ju längre tid du får på dig. Tänk dig att du får en bonus på 200 kr med ett omsättningskrav på fem gånger och en tidsgräns på 30 dagar. Det betyder att du måste satsa på spel till ett värde av 1000 kr inom 30 dagar för att kunna begära ett uttag. I vanliga fall börjar tiden ticka så fort du har registrerat dig och inte från det att du gjort din första insättning eller lagt ditt första bet.

Kan min bonus återkallas?

Din bonus kan även återkallas om du satsar på förbjudna marknader eller för låga odds. Skulle du inte uppnå villkoren och försöker göra ett uttag kan bonus tillsammans med vinster finns det risk att den återkallas. Med allt detta sagt är det ytterst ovanligt att en bonus ogiltigförklaras. Så länge du är en ny spelare och läser igenom villkoren noggrant ska det inte vara några problem.

Jag har fått en annan bonus än den som utlovats

Det här är något som kan hända eftersom det finns olika avdelningar hos ett spelbolag. En som sköter reklamen för bonusarna och en annan som har hand om finanserna, som även gör överföringen till ditt konto. Ibland kan det olyckligt nog ske en miss i kommunikationen. Om det skulle hända dig är det bara att kontakta kundtjänsten för att lösa ett eventuellt problem. Men kom ihåg, oavsett vilken bonus det gäller bör du noga läsa igenom villkoren innan du hämtar en bonus.

Det finns massvis av frågor att ställa, men det är ingen fara. Vi har gjort allt grovjobb åt dig. Här kommer en lista på spelbolagen som erbjuder bäst kampanjer och oddsbonusar – inklusive regler och villkor.