Oddsbonusar 2019- Bonusar för betting - BettingGuide.se.se

 Startsida

Sportsbetting Sverige – din guide oddbonusar

BettingGuide.se.se är inte din vanliga sajt för oddsbonusar och spelbolag. Vi är här för att erbjuda det bästa, den mest klara och transparenta fakta du kan hitta. Vårt mål är att hitta allt som pågår på marknaden för sportsbetting och att leverera korrekt och snabb information till dig, bara för att se till att du har den absolut bästa informationen för att dina beslut ska skapa vinnande satsningar. Här hittar du listor på bäst oddsbonusar, bäst marknadsutbud, bäst odds och de bästa tipsen för betting, försäkra dig om att du lägger pengarna på rätt ställe.

Vi har gjort djupa undersökningar på varje liten detalj för att se till att det inte bara är ett fall av upprepning – att helt enkelt sprida samma information med annorlunda ord. Vi går raka vägen till ämnet bara för att se till att du gör helt rätt val, och när du ska lägga dina satsningar vet du exakt vilken sajt som är bäst för dig, vilka strategier du kan använda, allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt. Att ta beslut som genererar vinst inom sportsbetting handlar definitivt inte om tur, det handlar mer om kunskap och bakgrundskoll, vi är här för dig för att utveckla dina kunskaper inom sportsbetting.

 

 

 1. De bästa spelbolagen – våra krav

  För att verkligen veta vilket som är det absolut bästa spelbolaget på nätet krävs det en hel del arbete och efterforskning. Det handlar inte bara om vilket spelbolag som ger störst oddsbonusar och bäst gratis bets, det är så mycket mer. Här följer kraven vi satt för att besluta vilket som är det absoluta bästa spelbolaget:

  Marknader

  Det handlar inte bara om vem som har flest marknader, utan mer vem som sticker ut på de olika marknaderna. Alla spelbolag på nätet erbjuder en marknad för fotboll i Premier League, men frågan är vem som har mest variation på just den marknaden. Älskar du motorsport? Erbjuder spelbolaget betting på moto gp, hur många alternativ erbjuds i så fall? Exakt vilka vinnande bets kan du lägga – bara vinst, förlust, lika och under/över? Kan du lägga livebets? Kan du betta på skador eller på vilka kort som kommer delas ut under matchen? Möjligheterna för marknaderna är oändliga, så vem gör det bäst?

  Odds

  Där finns olika spelbolag som specialiserar sig på olika sporter, och därav finns det en risk att de erbjuder bäst odds överlag på fotboll, men kan inte alls konkurrera med oddsen på andra sporter. Enligt vår åsikt, för att hamna högt på listan över bäst odds, måste spelbolaget vara konkurrenskraftigt på alla marknader och inte bara inom en viss kategori. Låt oss säga en matbutik, de kan inte bara ha billig mjölk och ändå vara konkurrerande, precis som ett spelbolag inte bara kan erbjuda bra odds på fotboll men dåliga odds på resterande marknader. Allt handlar om spridningen.

  Bonus

  Den absolut första saken folk tittar på när de väljer spelbolag är deras oddsbonusar. Är det ett gratis bet? Hur stort är det? Självklart är det storleken på välkomstbonusen som lockar mest, men som med allt annat i livet – storleken är inte det viktigaste. För att kvalificera till att ha bäst oddsbonusar måste spelbolaget ha ett bra erbjudande med schyssta regler & villkor. Det måste vara rättvist och genomförbart utan löjligt höga omsättningskrav och orättvisa tider innan kravet ska vara genomfört.

  Säkerhet

  Där finns inte många spelare som faktiskt tittar på licenser och säkerhet hos spelbolaget de väljer, vilket är ett vanligt misstag. Det är viktigt att siten du skriver in all din information på, även dina pengar, är helt säker, och legitim. Vi undersöker licenser, certifikat och säkerhet för att försäkra dina pengars säkerhet, din personliga information och att alla dina rättigheter är skyddade.

  Betalningsalternativ

  Det handlar inte bara om vem som erbjuder flest betalningsmetoder, men givetvis är detta en viktigt faktor. Desto fler alternativ som finns tillgängliga, ju bättre är det för alla. För att verkligen sticka ut i denna kategori måste alternativen vara varierande, transaktionerna snabba och felfria – insättningar och uttag, utan tillagda avgifter. Sist men inte minst, vad är högsta gränsen för uttag? Ju högre desto bättre – om där överhuvudtaget är några.

  Kundtjänst

  Denna faktor är av största vikt. Ibland går det inte som vi vill, det är förståeligt, men ofta är det viktigare att analysera hur det togs hand om. Vi måste försäkra oss om att kundtjänsten är tillgänglig snabbt, enkelt, hjälpfullt och professionellt. Dina pengar är ju faktiskt i deras händer, därför vill du veta att där alltid finns professionell hjälp nära tillhands.

  Teknologi och funktionalitet

  Ett spelbolag online är inte bra för någon om siten är oklar, laddar sakta utan reaktion. Ett bra spelbolag tar sig an tiden och pengarna på bästa sätt för att utveckla bra teknologi, och försäkrar sig om att du som kund får den bästa upplevelsen som möjligt. Gör dem inte detta så bryr de sig uppenbarligen inte om dig som kund. Hur bra är funktionerna på siten? Är den enkel att navigera? Finns där en mobil plattform så du kan betta när du är på språng? Desto mer du kan göra ju mer kan du få gjort vilket betyder att din användarupplevelse är bra när du göra dina vinnande bets.

  Strategierna som leder till vinst

  Det första steget till framgång inom sportsbetting är såklart att placera vinnande bets, men ett annat stort steg är att se till att du väljer rätt strategi för dina satsningar. Här bestämmer du om du är en risktagare eller om du föredrar säkra satsningar. Hur stor är din bankrulle och vilka strategier kan du ha användning för, allt för att maximera din avkastning. Helt beroende på vilka sporter du tänkt satsa på, finns där olika strategier tillgängliga; spelar du säkert på ett event – satsningar på mer/mindre, eller tar du dig an något mer avancerat? Siktar du på högre belöning så som antal mål gjorda, eller söker du knockouten i boxning. Vi hjälper dig med de bästa strategierna på olika sporter för att du ska få reda på vilken som passar dig bäst.

  Bästa tipsen till vinnande satsningar

  Om du är ute efter satsningarna som leder till vinst, då behöver du veta vad som händer och vilka som är de hetaste favoriterna. Vi är här för att ge dig de bästa tipsen från en hemlig källa som vet allt om allt när det handlar om sportsbetting. Det spelar ingen roll om du bara vill satsa på fotboll, tennis eller ishockey, de bästa tipsen hittar du här. Det är dags att placera satsningarna utefter våra vinnande tips.