InstaDebit | Hur metoden används för sportsbetting 2018

 

InstaDebit


Vad är Instadebit?

Instadebit, som numera är känt som iDebit, är ett annat sätt att överföra dina pengar från ditt bankkonto till ditt konto hos din spelsida. Precis som med andra betalningsmetoder på nätet kommer spelsidorna att kryptera dina data, vilket i grunden betyder att de kommer att hålla de hemliga och säkra.

Instadebit är ett kanadensiskt företag som har funnits sedan 2002 och det har varit ganska framgångsrikt. Ett bevis på deras framgång är att de har varit verksamma i mer än ett decennium. Idag är iDebit ett av de mest betrodda namnen bland bettingsidor och kunder.

Det är faktiskt en av de säkraste e-plånböckerna som finns. De har mer än ett decenniums erfarenhet när det kommer till att sköta snabba och säkra betalningar. De har arbetat med många olika spelsidor och har fått en ganska stark grad av förtroende när det gäller att hantera utbetalningar, insättningar och andra finansiella transaktioner via internet.

Hur fungerar iDebit?

Det är viktigt att veta att iDebit inte är exakt samma typ av e-plånbok som Skrill, PayPal och andra liknande varianter. Deras tjänst gör det bara möjligt att köpa saker online, kunderna behöver fortfarande använda sina online-bankkonton.

Om det låter förvirrande så tar vi här ett exempel: Låt oss säga att du vill köpa något från en onlinebutik som accepterar iDebit-betalningar då måste du logga in på iDebit. Sedan måste du skicka dina bankuppgifter till iDebit.

Efter detta kan du göra ditt köp online från den internet-affär som du vill handla ifrån. När det är dags för dig att betala för det som du lagt i din varukorg och godkänna betalningen måste du godkänna den genom iDebit.

Så vad hände där egentligen? Du lämnade inte ut dina bankuppgifter till sidan du handlade ifrån, men ändå kunde du genomföra ditt köp. Det är därför som den här metoden är en av de säkraste som finns. Detta är anledningen till att  iDebit är så populärt bland spelare.

Du får samma säkra onlinebetalningssystem när du fyller på dina spelkonton och det är också ett bra sätt för att ta ut dina vinster. Det är därför som iDebit blir mer och mer populärt.

Det finns två sätt som du kan använda iDebit-tjänsterna. Den första är där du loggar in på ditt iDebit-konto och gör sedan inköp på nätet. Den andra är ett så kallat gästläge. Så här fungerar det: Du loggar ut från ditt iDebit-konto och loggar in som gäst. Medan du är i gästläge kan du logga in på ditt bankkonto med samma användarnamn och lösenord som du använder för inköp på nätet.

Observera att i båda lägena kommer dina bankuppgifter stanna mellan dig och din bank. Du ger inte bort någon av den känsliga informationen till någon online-butik eller säljare.

Vem kan använda iDebit?

Nu kommer det till det lite komplicerade – du måste vara minst 18 år innan du kan utnyttja iDebit-tjänsten. Du behöver också ha ett bankkonto som har en internetbankfunktion. Den banken ska även vara en partnerbank till iDebit eller vara accepterad av dem.

Är det säkert att använda iDebit?

Som vanligt, när det gäller betalningar över internet, frågar människor ofta om det är ett säkert betalningssystem. Hittills har iDebit en ganska bra ställning bland spelsidor. Många kunder litar på den här betalningsformen. De har tagit många nödvändiga försiktighetsåtgärder och använder de senaste krypteringsteknikerna som finns tillgängliga på marknaden.

Återigen, som tidigare sagt, behöver du inte avslöja din personliga information eller din bankinformation. iDebit utför överföring av pengar på uppdrag av din bank så att dina bankuppgifter förblir säkra.

Hur du sköter ditt iDebit-konto

Som du kan se är det här en mycket användbar funktion för personer som vill ta ut pengar, fylla på och göra sina insatser via sina spelsidors webbplatser. Den goda nyheten är att du inte behöver för-registrera dig för att utnyttja iDebit-tjänsten. Om du har en bank som stödjer tjänsten kan du direkt välja tjänsten. Du kan kontrollera om din bank stöds av iDebit genom att klicka här.

Observera att om du registrerar dig för ett iDebit-konto måste du ange ditt födelsedatum. Det kommer att användas som en säkerhetsfunktion och är också ett sätt att verifiera din ålder. För att spåra dina online-transaktioner kan du logga in på ditt iDebit-konto och kolla din transaktionshistorik. Där kan du också övervaka dina onlineaktiviteter.

En annan sak som du borde veta om tjänsten är att det finns en gräns för dina transaktioner. Du kan betrakta det som ett användbart verktyg för att stoppa dig från att spela för mycket. Transaktionsgränsen anges i slutet av varje kvitto eller transaktionsrapport. Du kan också se gränsen varje gång du loggar in på ditt iDebit-konto. Du kan också se den på idebitpayments.com.

Självklart kan du redigera informationen på ditt konto. Du måste först logga in på iDebit. Därifrån kan du redigera den e-postadress du ursprungligen skrev in, dina notisinställningar, bankinformation, konfigurera ett nytt användarnamn och lösenord eller annan information som du kanske vill ändra. För att redigera någon detalj måste du klicka på “Redigera” som du hittar bredvid den information du vill ändra.

Ändra information

Observera att om du ändrar din bankinformation eller ändrar adress måste du lämna in något av följande som dokumentation:

► En check som har blivit tillbakadragen.

► Adressbevis, t.ex. en räkning.

► Ett foto-ID utfärdat av regeringen, t.ex. ett pass eller ett körkort.

Om du vill stänga ditt iDebit-konto måste du kontakta företagets kundservice eller skicka ett mail till [email protected].

Transaktioner med Instadebit

Att göra betalningar eller ta ut dina vinster via iDebit är lika enkelt som att göra online-transaktioner med andra e-plånböcker online. Det första du måste göra är att knyta ett bankkonto med din iDebit-transaktion. Återigen ska det vara en partnerbank för att en insättning eller ett uttag ska kunna fungera.

En del har undrat om man kan dela betalningar mellan två olika bankkonton. Tyvärr är inte det möjligt. Du kan bara göra en betalning eller ta ut en vinst till ett bankkonto via iDebit eller InstaDebit.

Vid varje inköp du gör med tjänsten kommer ett kvitto att skickas till dig. Observera också att du inte kan använda tjänsten för att göra delbetalningar eftersom systemet automatiskt överför hela beloppet till din bettingsidas konto.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

► Transaktionerna med InstaDebit är säkra och snabba.

► Bankuppgifterna förblir hemliga (det vill säga de stannar mellan dig och din bank).

► Du kan använda tjänsten när du är inloggad på ditt iDebit-konto eller så kan du använda det anonymt i gästläge.

► Pengar kan dras direkt från användarnas konton utan att det behövs något kredit- eller betalkort (bra alternativ för personer utan kreditkort).

► Minimala avgifter

Nackdelar

► Inga delbetalningar.

► Inget avbeställnings- eller återbetalningssystem (du måste kontakta den affär du har betalat).

► Endast tillgängligt i 32 länder.

Transaktionsavgifter

Dem tar tar ut minimala avgifter när du använder tjänsten hos InstaDetit. Till exempel om du gör en insättning till ditt spelbolag direkt från din bank kommer det kosta dig cirka 10 kr.

Om det skulle vara så att du fortfarande har pengar kvar på ditt iDebit-konto, det vill säga ett balansbelopp, kan du använda det för att fylla på ditt spelkonto och det kommer inte att bli några transaktionsavgifter alls.

När du överför pengar från ditt iDebit-konto till ditt bankkonto, debiterar de dig bara omkring 20 kr. Att ta ut dina vinster från dit spelkonto till ditt iDebit-konto kommer att vara helt gratis.

Ta ut dina pengar

Låt oss säga att du tog ut dina vinster från din bettingsida och pengarna sätts in på ditt InstaDebit-konto. För att ta ut dina pengar från iDebit till din bank måste du logga in på ditt konto på idebitpayments.com. Klicka på “ta ut pengar” och du kan behöva bekräfta din bankkontoinformation (det vill säga om det är första gången du tar ut pengar).

Nu finns det två sätt för pengarna att komma till dig. Du kan välja att ta ut pengarna till din bank, vilket tar ca 5 arbetsdagar. Ett annat alternativ är att ta ut dina pengar via check eller postanvisning.

Vilka spelsidor accepterar iDebit?

Det finns flera olika sidor som accepterar iDebit, också kallat Instadebits, och dess betalningstjänster. Det är inte vilka sidor som helst, det är några av de mest pålitliga bettingsidorna i världen. Dessa är:

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport