Ecopayz | E-plånboken som fungerar - BettingGuide.se.se

 


Sportsbetting med Ecopayz

 

Historia om Ecopayz

EcoPayz grundades år 2000 och det anses av många vara en av de äldsta e-plånböckerna i branschen. Det är också ett av de största företagen inom sportspel och är tillgängligt i mer än 173 länder runt om i världen.

PSI-Pay Ltd, en verksamhet baserad i Storbritannien, är moderbolaget till EcoPayz. Det är auktoriserat av Financial Services Authority och regleras av FCA.

Den här globala leverantören av online-betalningar erbjuder sin kundkrets ett bekvämt, flexibelt och säkert sätt att betala och ta emot pengar. EcoCard är ett alternativ till deras e-plånboksservice och du kan använda det för betalningar och andra transaktioner via miljontals återförsäljare på nätet.

Du kan också använda ecoCard för att betala för varor från affärer som tar MasterCard. EcoPayz är en av de mest pålitliga e-plånböckerna i sportspel-världen idag.

Vi bör dock också påpeka att EcoPayz är en nykomling när det kommer till sportspel, även om företaget har funnits ganska länge. Andra e-plånböcker som Neteller och Skrill har funnits längre i branschen och är därmed mer välkända.

Anledningen till att dem inte har samma breda erfarenhet som dem andra e-plånböckerna som ofta används för sportsbetting är för att deras tjänster främst riktas mot andra transaktioner på nätet. Andra e-plånböcker som till exempel Moneybookers ägnar sig helt och hållet mot dem som bettar på nätet.

Varför bör du använda Ecopayz?

Betyder det att de tjänster som EcoPayz erbjuder är sämre jämfört med andra företag som har funnits under mycket längre tid? Svaret är nej på den frågan. Även om de inte har fokuserat på onlinebetting och andra spel-relaterade tjänster har de mycket stor erfarenhet från sådant som handlar om i stort sett samma slags transaktioner som en allmän e-plånbok sysslar med.

Utöver det är EcoPayz en av få e-plånbokstjänster som har kundservice 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det här är en global e-plånbok med kunder i olika länder, det betyder att de ger kundservice på olika språk. Det betyder också att det kan hantera transaktioner i olika valutor – de täcker faktiskt 45 valutor globalt.

Det sätter dem på samma nivå som alla online-betalningsservice, men vad är det som gör den unik? Det som verkligen får EcoPayz att stå ut gentemot andra företag är det faktum att det har ett så gott och stabilt rykte.

Många bettingsidor litar på EcoPayz till skillnad från andra leverantörer som ibland varit associerade med bonusmissbrukare och liknande. Ja, du läste det rätt; Det finns de som missbrukar bonusar, och är anledningen till varför vissa betalningsleverantörer har fått dåligt förtroende och ett negativt rykte.

Det betyder att du sällan kommer att ha problem med att få en välkomstbonus eller någon annan bonus som erbjuds på en spelsida. Vanligtvis kan du få varje bonuserbjudande du kan hitta och inte få några som helst problem med att då dem insatta ditt konto.

Fördelar och nackdelar med att använda EcoPayz

Låt oss nu gå igenom fördelarna och nackdelarna med att använda EcoPayz när du ska göra transaktioner med en spelsida. Vi tar och börjar med fördelarna.

Fördelar

► EcoPayz har 16 års erfarenhet av att göra online-transaktioner.

► De erbjuder kundservice dygnet runt, alla dagar i veckan.

► Det behövs inga kreditupplysningar när du ska fylla på ditt konto genom ditt bankkonto.

► Det fungerar över hela världen i 173 länder och i 45 olika valutor.

► Du kan också använda EcoCards för att komma åt dina pengar.

► Företaget erbjuder sina kunder säkerhet av första klass. Du behöver inte uppge någon personlig information till din spelsida när du ska göra en transaktion.

Nackdelar

► Det finns de bettingsidor som inte accepterar EcoPayz. Det gäller även vissa av de allra största spelsidorna som har valt att inte acceptera EcoPayz tjänster.

► Alla elektroniska transaktioner via denna tjänst görs via ditt bankkonto. Det finns inga alternativ.

► Det tillkommer avgifter när du gör en insättning med kort eller gör en banköverföring.

Säkerheten hos EcoPayz

Säkerhet är en viktig aspekt hos alla e-plånboksföretag. Det är det också för alla sportspelare. Du ska veta att det finns mycket pengar i branschen som flyttas och byter händer, vilket är anledningen till att spelsidor och spelare ser säkerhet som en högsta prioritet. Det är viktigt att säkra kundens medel och även de medel som håller på att överföras.

På grund av detta använder EcoPayz ett tvåstegs-autentiseringssystem för att säkerställa att varje transaktion och konto är säkert. Varje gång du använder ditt konto på antingen din dator eller din mobil skapar systemet en engångskod för just den transaktionen. Du kommer att använda den här koden tillsammans med din inloggningsinformation. Att använda denna metod ökar säkerhetsnivån ganska enormt.

2-stegs-autentiseringssystemet är säkert dubbelt upp. EcoPayz app skapar en ny autentisering var 30:e sekund, så det ytterst osannolikt att någon skulle kunna hacka sig in till ditt konto.

Hur du använder Ecopayz för dina speltransaktioner

Som vi sagt tidigare här kommer alla transaktioner som du gör när du använder Ecopayz bara att gå genom din bank. Det finns inga tredjeparts-leverantörer som kan underlätta dina transaktioner.

Ändå är det helt problemfritt när du ska fylla på ditt spelkonto. Du kan använda ditt kreditkort för att fylla på ditt konto eller om du föredrar att använda ett betalkort så går det lika bra.

Du måste gå till din spelsidas uttag-  eller insättningssida, ange din kontoinformation och välj sedan EcoPayz som betalningsalternativ. De kommer då att be dig att ange det belopp som du vill sätta in eller ta ut. Du måste då bekräfta transaktionen genom att ange dina uppgifter på EcoPayz-sidan.

När du ska ta ut dina pengar kommer EcoPayz att ge dig några alternativ. Det första alternativet är via ditt bankkonto, vilket innebär att de gör en banköverföring. Det andra alternativet är via ett EcoCard som du kan använda direkt för dina transaktioner. Observera att varje betalningsmetod har olika avgifter och villkor. Till exempel kommer de att behandla en insättning eller ett uttag med kreditkort eller betalkort omedelbart. De kommer också att ta debitera dig med en transaktionsavgift på 1,69%.

Tidsram

Om du sätter in pengar på ditt spelkonto via din lokala bank kommer det att ta mellan en och tre dagar innan pengarna kommer in på ditt konto och de brukar ta en behandlingsavgift på 2%. Å andra sidan tar en internationell bankdeposition cirka 1 till 4 arbetsdagar men det är faktiskt gratis. Vi behöver också nämna att EcoPayz faktiskt erbjuder en annan funktion – ecovoucher. Denna funktion fungerar som alla andra fysiska kuponger men den här är elektronisk. Om du är bekant med Paysafecard vet du redan hur det här kortet fungerar, eftersom de fungerar på samma sätt.

Det finns återförsäljare som säljer dessa kuponger och du kan använda dem direkt. För att kunna använda dem måste du ange informationen om dig från ditt spelkonto och den 18-siffriga koden som du hittar på kupongen. Ange den informationen och de kommer omedelbart att fylla på ditt konto. Denna online-betalningsleverantör ger dig ytterligare ett alternativ via EcoPayz MasterCard. Detta gör att du kan hålla din kreditkortsinformation privat, vilket ökar säkerhetsnivån för dig. EcoPayz kommer att förse dig med ett gratis EcoPayz MasterCard efter att du har registrerat ett konto på deras officiella hemsida. Du kan använda detta kort för att ta ut dina vinster via alla tillgängliga bankomater som stöder transaktioner via MasterCard.

Vilka spelsidor accepterar Ecopayz?

Om du har ett EcoPayz-konto och du undrar var du kan använda det kommer här är några förslag på spelsidor som du kan välja.

► Guts – Anses vara en av de mest innovativa bettingsidorna i branschen. En intressant innovation som du kanske vill undersöka närmare är välkomstbonusen. Du kan använda EcoPayz-tjänsten för att få dina belöningar omedelbart. Utöver det har de också mobila tjänster så du kan utföra dina transaktioner var du än är.

 888sport – Den här spelsidan är känd världen över och de erbjuder höga odds. Det är faktiskt en av de äldsta bettingsidorna i världen. De accepterar många olika betalningsmetoder inklusive EcoPayz. Du kan också bläddra igenom hundratals dagliga live-evenemang som du inte bara kan delta i utan också streama full HD om du hellre vill titta på.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport