Trustly: 0 kr Avgift | Använd Trustly för sportsbetting på nätet

 

Trustly

Read more

Trustly är den perfekta betalningsmetoden för dem som inte gillar att ge ut sina kortuppgifter när man betalar på nätet. Denna metod är den som är absolut snabbast, enklast och säkrast att använda.


SportsBetting Med Trustly

 

Historia om Trustly

Trustly är ett svenskt betalningsinstitut som grundades för drygt 10 år sedan 2008. Företaget grundades av tre vänner i Stockholm med tanken att förenkla betalningar på nätet. Huvudfokus är att man ska kunna betala precis lika enkelt på nätet som när man betalar i affären, i princip som att sträcka fram en sedel.

Huvudkontoret för Trustly ligger idag i vår kära huvudstad Stockholm, men dem har även kontor i Finland, Spanien, England och Malta.

Det första kontoret som öppnades utanför Sverige var på Malta 2010, efter Maltakontoret öppnade de ännu ett kontor i Barcelona 2012, samtidigt nådde dem 4 miljoner transaktioner. Bara ett år senare har dem nästan dubblat sina transaktioner och hamnar på totalt 7 miljoner. I takt med att företaget expanderar över Europa når dem 1 miljon transaktioner i månaden och fler kontor behövs, 2016 öppnar dem kontor i Köln och London. Samma år börjar det ta fart på riktigt och Trustly hanterar hela 2 miljoner transaktioner i månaden såväl som att företaget når 100 anställda. Idag har företaget över 200 anställda i företaget.

Såväl som att det är en helt kostnadsfri tjänst för betalningar på nätet, är metoden också riktigt snabb, från stunden du tänkt göra din insättning tar det cirka 1 minut innan pengarna syns på ditt saldo. Det är även en av dem snabbaste metoderna när det kommer till uttag, vilket gör Trustly till en av de bästa betalningsmetoderna för sportsbetting.

Fördelar och Nackdelar med Trustly

Låt oss gå igenom fördelarna och nackdelarna med att använda Trustly som betalningsmetod. Tjänsten som erbjuds är fenomenal, med inget företag är helt felfritt. Därför har vi gjort en lista så du enkelt kan se vad som är positivt såväl som negativt.

Fördelar

 Omedelbara uttag – En sak som är väldigt frustrerande när det kommer till att göra uttag från din sportsbok är när det tar tid. Fördelen med Trustly är att det sker så fort ditt uttag är behandlat av spelbolaget.

 Oftast väldigt låga insättningsgränser och väldigt höga uttagsgränser.

 Du behöver bara en kod för dina betalningar – För att godkänna en betalning med Trustly krävs det endast att du loggar in med ditt mobila Bank-ID genom antingen din surfplatta eller mobiltelefon. Du kan även använda dig av Bank-ID på fil där du sparar ner en fil på datorn.

 Trustly har också en riktigt bra kundtjänstavdelning där man kan komma i kontakt via telefon eller e-post.

 Dem jobbar direkt mot din internetbank därav behöver du endast vara inloggad på din sportsbok för att göra en insättning eller ett uttag.

Nackdelar

 Det är inte alla spelbolag som accepterar denna fantastiska betalningsmetod.

 Dolda avgifter kan uppkomma från banken eller sportsboken.

 Trustly kan se saldot på alla dina konton – Detta är en av dem största nackdelarna med Trustly, eftersom dem jobbar direkt mot din internetbank kan företaget se alla dina konton samt hur mycket du har på respektive konto. Men att notera är att du inte delar några personliga koder med Trustly bara informationen om dina konton och fonder.

Hur använder du Trustly

När du valt sportsboken du tänkt betta på är det dags för din första insättning. Du hittar Trustly bland betalningsmetoderna som erbjuds av sajten.

Skriv in beloppet du vill sätta in och ett nytt fönster öppnas där du blir ombedd att välja vilken bank använder dig av, skriver in ditt personnummer i fältet längst upp. Välj BankID och bekräfta återigen vilken bank du har, därefter trycker du på fortsätt.

Tryck på knappen ”Öppna Mobilt Bank-ID” där du skriver in koden för att sen bli skickad tillbaka till din webbläsare för att sedan skriva in det belopp du tänkt sätta in. Ange summan för din insättning och bekräfta med din kod i Bank-IDs applikation. Därefter är det bara att sätta igång med dina satsningar.

Säkerhet och Transaktionsavgifter

När du gör dina insättningar och uttag med denna metoden kan du luta dig tillbaka och vara försäkrad om att alla dina transaktioner är så säkra som dem bara kan bli. Eftersom du inte delar några personliga koder med Trustly utan istället enbart använder ditt BankID, kan du vara helt säker på dina pengar hanteras korrekt genom din internetbank.

Trustly själva tar inte ut några avgifter på varken insättningar eller uttag. Däremot kan det hända att sportsboken du valt att spela på tar ut en avgift för dina uttag. Det kan även hända att även banken du använder tar ute en avgift på dina uttag. När du gör dina insättningar via Trustly är det högst ovanligt med avgifter.

Bettingsidor som accepterar Trustly

 888sport – Alla insättningar såväl som uttag är gratis. Insättningar sker direkt och uttag hanteras inom 24 timmar.

 Ladbrokes – Inga avgifter, insättningar sker direkt och minsta insättning är 70 kr.

 William Hill – Även här är uttag och insättningar helt kostnadsfria. Minsta insättning är 60 kr.

 Betsson – Helt avgiftsfritt, mista insättning är 100 kr och sker direkt.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport