Betsson bonus | 1000 kr riskfritt spel - 2018

 Betsson logo

Betsson

Betsson

sportsbook.betsson.com/sv

Betsson logo

Regler och villkor

Summering:

Att Betsson har blivit ett välrespekterat spelbolag online är inte förvånande med tanke på hur länge dom faktiskt varit verksamma i gambling-branschen. Företaget grundades 1963 av Rolf Lundström och Bill Lindwall, som då gick under namnet AB Restaurang och Rouletter. Som cirka 10 år senare tillsammans med AB Roulett Konsult & Spelautomater skapade namnet Cherry och körsbärssymbolen registrerades.

sportsbook.betsson.com/sv
Spelbolaget:

4.5
För
Nackdelar
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Erbjuder livestreaming
  • Snabba uttag
  • Erbjuder inte PayPal
  • Kan se lite rörig ut

Recension av Betsson

 

Om Betsson

Att Betsson har blivit ett välrespekterat spelbolag online är inte förvånande med tanke på hur länge dom faktiskt varit verksamma i gambling-branschen. Företaget grundades 1963 av Rolf Lundström och Bill Lindwall, som då gick under namnet AB Restaurang och Rouletter. Som cirka 10 år senare tillsammans med AB Roulett Konsult & Spelautomater skapade namnet Cherry och körsbärssymbolen registrerades.

Vi alla vet att Cherryföretagen är kända över hela Europa som ett landbaserat spelalternativ. År 2006 bytte Cherryföretagen namn till Betsson AB som senare skulle bli ett av dem största spelbolagen på nätet. Vill du ha en sportsbok som verkligen ser efter sina kunder, då är Betsson ett självklart val. Såväl som att Betsson erbjuder ett brett marknadsutbud på sport och andra marknader har dem även ett riktigt bra Live-casino, en grym pokersektion och även en sektion dedikerad till bingo. I denna recension av Betsson går vi igenom varför just detta bolag är värt en chans och hur dem lyckats ta sig till toppen i bettingvärlden.

Marknadsutbud

Som ett av dem största bettingbolagen i branschen krävs det att dem erbjuder betting på så många marknader som möjligt. Betsson erbjuder totalt 29 olika sporter såväl som andra marknader. Detta är en kategori där Betsson rankar högt med sitt breda marknadsutbud på dem mest populära sporterna. Här är en lista på dem mest populära sporterna i Betssons utbud:

Fotboll Ishockey Tennis Basket Handboll
Volleyboll Baseboll Golf Formel 1 Snooker

Utöver dessa sporter erbjuder dem även betting på:

Rugby Union Boxning Amerikansk Fotboll Politik
Australiensk Fotboll Beach Volleyboll Motorsport Pool
Motorcykelsport Cykel Bordtennis Cricket
Futsal Speedway Dart Badminton
MMA/UFC Rugby League

Men det slutar inte där, Betsson erbjuder även betting på olika eSport-event som: Counter-Strike, Call of Duty, Dota 2, League of Legends, StarCraft 2, Overwatch och Heroes of the Storm. Såväl som att dem erbjuder betting på olika politiska event, till exempel vilka som bildar regering efter riksdagsvalet 2018, eller vem som utnämns till statsminister. Du kan utöver detta även satsa på politiken i USA och Storbritannien.

Livebetting

Livebettingen hos Betsson är fenomenal, här presenteras ett riktigt bra utbud med riktigt schyssta odds. Så fort du klickar på ”Livespel” presenteras alla pågående event på en sida. Längs med vänster sida finner du en lista på alla marknader som erbjudes i In-Play sektionen. Klickar du på till exempel fotboll, får du alla pågående event inom just fotboll. Längst upp ovanför listan finner du två knappar, ”Odds” och ”Live” vilka enkelt låter dig skifta mellan ”Livespel” och ”Odds”.

Odds

När du väljer vilket spelbolag du ska betta hos är det viktigt att välja just det spelbolaget som erbjuder dem bästa oddsen på dem bästa marknaderna. Ska du betta på till exempel fotboll, basket eller ishockey är Betsson definitivt rätt bettingsida för dig. Här hittar du riktigt bra odds på matcher i dem största ligorna. Men det är inte bara i dem största ligorna utan dem erbjuder även riktigt bra odds på Allsvenskan.

Det är inte bara bra odds på 1×2 utan också fantastiska odds på andra matchresultat, till exempel antal mål över/under, gör båda lagen mål eller dubbelchans där du får möjlighet att satsa 1x, 12 eller x2.

Överlag erbjuder Betsson konkurrenskraftiga odds på nästintill alla marknader i deras breda utbud.

Betsson bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Välkomstbonusen hos Betsson är perfekt för dig som är nybörjare efter som den kommer som ett helt riskfritt bet på upp till 1000 kr. Den är inte bara grym för nybörjare utan lämpar sig även för dem mer avancerade spelarna.

Det enda du behöver göra är att registrera ett konto och göra din första insättning på minst 200 kr. Så fort du gjort din insättning kommer du belönas med ditt gratisspel. Det finns 3 olika steg i denna bonus, vilka är följande:

  • Första insättningen på 200 kr upp till 499,99 kr belönas med ett gratisspel värt 200 kr.
  • Är du ute efter en större belöning kan du göra din första insättning på 500 kr upp till 999,99 kr och då belönas med ett gratisspel värt 500 kr.
  • Och slutligen, bäst av allt, gör du en första insättning på 1000 kr eller mer då belönas du med ett riskfritt gratisspel på hela 1000 kr för att maximera din avkastning.

Ditt gratisspel måste läggas som en kupong och kan inte användas i ett systemspel.

Det är inte bara bonusen som är riktigt bra, utan omsättningskraven som krävs är även dem förvånansvärt bra. När du tagit emot din välkomstbonus ska du lägga dina satsningar på matcher med odds som är 1.50 eller högre och bonusen behöver bara omsättas en gång. Detta är troligtvis det absolut lägsta omsättningskravet du kan hitta när du hämtar en välkomstbonus på en bettingsida. Sist av allt måste omsättningskravet vara slutfört inom 30 dagar för att bonusen inte ska förfalla.

Lojalitetsbonusar

Lojalitetsbonusar är nästan viktigare än välkomstbonusar när du väljer spelbolag. Betsson erbjuder en hel del lojalitetsbonusar åt sina kunder. Bonusarna kan variera från vecka till vecka, kanske till och med dag till dag. Betsson skräddarsyr kampanjer utifrån kommande event samt

Låt oss säga att det inte riktigt går vägen för dig med din betting, din bankrulle fortsätter sakta men säkert att minska, då kan Betsson komma att skicka ut ett mejl till dig med en speciell bonus på din nästa insättning, kanske till och med ett riskfritt gratisspel. Och detta bara för att hålla sina kunder nöjda, och självklart för att ge dig chansen att öka dina vinster.

Säkerhet och Regleringar

Betsson är för tillfället licensierade av The Malta Gaming Authority, företaget är också registrerat på Malta. Utöver denna licens har Betsson licenser av UK Gambling Commission (den tuffaste reglering i branschen), Irlands Regleringsorgan, Alderney Gambling Control Commission och slutligen Isle of Man Gambling Supervision Commission.

När det kommer säkerhet är Betsson en sportsbok man verkligen kan lita på. På grund av att dem samarbetar med flera av storbankerna så som SEB, Lloyds TSB och Raiffeisen Bank. Dem har även en 100% uttagsgaranti som garanterar alla betalningar, detta är en viktig aspekt när det gäller att välja den bästa sportsboken på nätet. Du lägger ju trots allt dina pengar i någon annans händer, därav kan det vara skönt att veta att bolaget hanterar dem korrekt. Alla kunders konto ligger hos den svenska banken SEB.

Utöver detta håller Betsson certifikat utfärdat av The Global Gambling Guidance Group (G4). Detta certifikat kan man bara få om all personal som arbetar hos företaget går igenom en utbildning gällande Ansvarsfullt Spelande. Såväl som att dem har sofistikerade verktyg på sajten för att hantera spelare som utvecklat spelberoende.

All information som samlas på Betssons servrar är krypterade med Verisign SSL och är övervakade dygnet runt. Denna krypteringsteknologi ser till att all din information du skriver in på sajten är skyddad. Inte bara skyddad utan även övervakad 24 timmar per dygn.

Betalningsalternativ

När du bestämt dig för att registrera ett konto hos Betsson är det dags att göra din första insättning. Att notera är att Betsson inte tar ut några avgifter, varken insättningar eller uttag kommer med avgifter. Den minsta insättningen du kan göra hos Betsson är 100 kr, eller motsvarande i den valuta du valt att använda och gäller samtliga metoder. Betsson erbjuder dem allra vanligaste betalningsalternativen som finns tillgängliga på marknaden.

Här kommer en lista med alla metoder som Betsson erbjuder för insättningar och uttag:

Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Neteller
Skrill
Paysafecard
Trustly
Entropay

Uttag

När det kommer till uttag hos Betsson är dem precis lika snabba som dem andra spelbolagen som konkurrerar i toppen. För uttag gjorda med e-plånböcker som till exempel Skrill och Neteller, tar det 24 timmar innan pengarna når ditt konto. Detsamma gäller uttag med betalningsmetoden Trustly. Om du och andra sidan väljer att göra ett uttag med ett VISA kort tar det mellan 3 till 5 bankdagar för uttaget att gå igenom. Minimum uttagsgräns för samtliga metoder är 200 kr eller motsvarande i den valutan du valt att använda.

Betsson tar aldrig ut några avgifter på dina uttag vilket först och främst är riktat mot kunden. Du vill ju inte betala för vad som faktiskt är ditt i första hand. Dock kan det tillkomma avgifter från din bank eller från din e-plånbok. Detta är något man bör kolla upp så man inte får några otrevliga överraskningar.

Sportsboken hos Betsson erbjuder dig att betala i följande valutor: SEK, NOK, USD, EUR, GBP, PLN, CZK, PEN och BRL.

Kundtjänst

Detta spelbolag är ett av dem absolut bästa i branschen när det kommer till att erbjuda den bästa kundtjänsten. Betsson har utvecklat en unik garanti gällande deras kundtjänst, vilken garanterar dig snabbast svar på marknaden. Hos Betsson kommer kunden alltid i första hand, även om du ringer, mejlar eller tar kontakt via livechatt. Om vi ska jämföra kundtjänsten hos Betsson emot andra spelsajter på nätet är detta definitivt en av dem bästa.

När vi kontaktade kundtjänsten hos Betsson via livechatten fick vi snabb kontakt av riktigt professionella, hjälpfulla agenter som var mycket vänliga. Normal svarstid på livechatten är 30 sekunder, vilken enligt standard i branschen är mycket imponerande.

Om ditt ärende inte är brådskande och du har tid att vänta en timme kan du även kontakta Betsson via e-post. Kontakten där var förvånansvärt snabb, tro det eller ej, vi fick svar redan efter 15 minuter. Normal svarstid när man kontaktar dem via e-post är 30 till 60 minuter.

Om du föredrar att prata med någon istället för att skriva finns även denna möjlighet snabbt till hands. För att komma i kontakt via telefon går klickar du högst upp för att komma till FAQ sektionen. Därifrån hittar du en knapp längst ner till höger där det står ”Ring Mig” efter du tryckt på knappen skriver du bara in din e-postadress, ditt fullständiga namn, telefonnummer samt en kort beskrivning om ditt ärende. Du får även 3 alternativ att välja mellan angående när du vill bli uppringd,  Snarast, inom 15 till 30 minuter eller inom 30 till 60 minuter. Även här var agenterna mycket trevliga, hjälpfulla och väldigt professionella.

FAQ sektionen hos Betsson är också mycket hjälpfull, där finner du svar på alla dem vanligaste frågorna. Till vänster hittar du en lista på alla kategorier du kan tänka dig. FAQ sektionen innehåller även en sökfunktion så du hittar det du söker på en gång. Skulle du mot förmodan inte hitta svaret du letar efter är agenterna i livechatten bara ett klick bort, där får du hjälp av riktigt kompetenta agenter som vanligtvis svarar dig inom 30 sekunder.

Användarvänlighet

betsson bonusbetsson bonusVid första anblick kan Betssons sportsbok se lite rörig ut, eftersom den innehåller så mycket information. Men efter bara ett par minuter på sajten inser du att den faktiskt är bättre än vad man kan förvänta sig. Klickar du på till exempel fotboll, presenteras i första hand odds på livebetting, under den får du odds i sorterade ligor där den mest populära presenteras först. Du har även möjlighet att välja en specifik liga till vänster i listan där alla sporter och marknader visas.

Betsson erbjuder livestreaming som är helt gratis, du behöver bara se till att du har ett positivt saldo på ditt Betsson-konto. Samt att utbudet på livestreamingen är stort och kvaliteten på upplösningen mycket bra. Om du undrar över något hittar du snabbt det du söker i deras fantastiska FAQ sektion, hittar du inte det du söker är du bara sekunder ifrån en behaglig chatt med en av agenterna i deras kundtjänstavdelning. Överlag är användarupplevelsen hos Betsson fenomenal.

 

Mobilupplevelse

Mobilsajten hos Betsson är precis lika informativ som skrivbordsversionen. Den ger dig tillgång till allt du önskar använda på ett snabbt och smidigt vis. I vänster hörn hittar du menyn där dem populäraste sporterna visas först och därefter är alla sporter listade från A till Ö. Du kommer enkelt åt ditt konto uppe till höger och därifrån sköter du alla dina transaktioner.

Betsson har utvecklat en app till Android och iOS enheter som du enkelt laddar ner från deras hemsida. När du väl installerat appen är du bara minuter från spännande livebetting rakt i telefonen. Även här märker man att Betsson är ett välutvecklat spelbolag. Applikationen är enkel och snabb att använda såväl som den är estetiskt designad.

Betssons livestreaming är kompatibel både i din mobila webbläsare såväl som att det fungerar utmärkt i appen. Det enda som krävs är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto, du behöver alltså inte betta på den matchen du vill se som många andra bolag kräver.

Slutsats

Betsson är en riktigt bra sportsbok för nybörjare såväl som mer avancerade spelare, med deras breda utbud hittar du garanterat matchen du vill betta på. Sajten är enkel att navigera och ser estetiskt mycket bra ut. Dem har en dedikerad kundtjänstavdelning som finns tillgänglig dygnet runt 7 dagar i veckan. Inga avgifter på dina insättningar eller på dina uttag, såväl som att dem har snabba handläggningstider. Om där är något som Betsson skulle kunna förbättra vore det att lägga till lite fler betalningsalternativ som till exempel PayPal och EcoPayz. Förutom det är Betsson faktiskt en riktigt bra sportsbok där du enkelt placerar dina satsningar och lägger du dem rätt kan du se en bra avkastning med tanke på deras konkurrenskraftiga odds.