Speltips 11 Sep | Fotboll UEFA Nations - Spanien vs Kroatien

 Speltips och rekar

Speltips 11/9 UEFA Nations League Spanien vs Kroatien

Speltips 11/9 UEFA Nations League Spanien vs Kroatien

Jag har hittat ytterligare en match som är riktigt intressant, ett möte mellan två topplag där Spanien tar emot Kroatien. Detta bör vara en enkel vinst till Spanien, men efter vad vi fick se av Kroatien i fotbolls VM vet vi att dem inte ger upp i första taget. Låt oss kika vidare på vad vi har för alternativ på denna match:

Speltips:

Enligt alla spelbolag är Spanien den klara favoriten i kvällens möte i UEFA Nations League. Jag förstår helt ärligt inte varför. Okej, de vann mot England med 2-1 och har inte förlorat en enda match av de 9 senaste hemmamatcherna. Dock spelar Kroatien för tillfället helt gudomligt, vilket vi fick bevittna under fotbolls VM i Ryssland. Sist Spanien mötte Kroatien var under EM 2016 där Kroatien vann med 2-1. Jag har egentligen bara hittat ett värdefullt spel i kvällens möte, att båda lag gör mål ger oss hela 2.15 hos 888sport, vilket är dagens bästa speltips.

Spanien:

I den första matchen Spanien Spelade mot England vann de med 2-1, dock inte helt utan motstånd. Spanien har haft mycket problem sedan många av deras toppspelare drog sig tillbaka efter VM i Ryssland. Dock verkar coachen, Luis Enrique, ha en lösning på just detta. De spelade riktig bra mot England och hade i stort sett kontroll på hela matchen. Idag har de ännu en chans att på hemmaplan bevisa för fansen att de är ett av de 5 bästa lagen i världen.

Spaniens 5 senaste hemmamatcher:

spaniens 5 senaste matcher

Kroatien:

Zlatko Dalic vet att detta är sista chansen att ge kroaterna något att vara stolta över. De flesta spelarna i det kroatiska landslaget är runt 30 år gamla, därav måste laget inom sinom tid plocka in den yngre generationen. Och för tillfället finns det inte speciellt många alternativ. Den stora frågan är vem som kommer kliva in istället för Mandzukic, kommer det bli Kalinic eller Krameric? Kroatien har ett av de bästa mittfälten i hela världen och jag är ganska säker på att dem i alla fall petar in ett mål ikväll.

Kroatiens 5 senaste bortamatcher:

kroatiens 5 senaste matcher

För och nackdelar:

✓ Två lag med riktigt starka anfall.

✓ Spanien har gjort mål i de 25 senaste matcherna.

✓ Kroatien har gjort mål i de 9 senaste matcherna.

✘ Det finns en risk att Kroatiens fokus inte är på den nivå som krävs, och de behöver några yngre spelare.

 

Tips: Båda lag gör mål

Odds: 2.15 @ 888sport

Tid: 20.45

Units: 3/5

Sugen på fler speltips och rekar?