Speltips 11 Sep | Fotboll UEFA Nations - Island vs Belgien

 Speltips och rekar

Speltips 11/9 UEFA Nations League – Island vs Belgien

Speltips 11/9 UEFA Nations League – Island vs Belgien

Ikväll har vi ett riktigt bra tips! Belgien bevisade att de har ett riktigt bra landslag när de plockade hem VM-bronset i Ryssland. De spelade riktigt bra och vi märker att de har stora planer inför EM 2020. Nu har de chansen att ännu en gång visa upp sig och lyfta pokalen i UEFA Nations League, och att de inte kommer låta Island stå i vägen är en sak som är säker! Island har stora problem i laget och deras senaste match mot Schweiz var en total katastrof, de förlorade med hela 6-0! Oddsen på en rak vinst till Belgien är alldeles för låga, dock har jag hittat ett annat spel med ett riktigt bra värde, häng med så förklarar jag mer.

Speltips:

Jag har egentligen hittat två värdefulla spel ikväll, och kommer välja ett av dem. Egentligen ville jag spela på att Belgien vinner med över 2 mål, men efter att ha läst ett par nyheter från Island slutade det med över 2.5 mål. Island har en del att bevisa efter förlusten mot Schweiz, det är ikväll det gäller! Att matchen slutar med över 2.5 mål får vi till oddset 1.72 hos 888sport, vilket jag tycker är ett riktigt bra värde.

Island:

Islands nya coach, Erik Hamrén, kunde inte fått en sämre start. Island blev som sagt överkörda med 6-0 i senaste matchen och deras spel är katastrof. Om vi kollar på statistiken hade de 40% bollinnehav, vilket är det enda positiva. Schweiz å andra sidan var bättre på allt annat. Island kommer få mycket press på sig ikväll när de ställer upp mot ett av de bästa lagen i världen!

Islands 5 senaste matcher:

islands 5 senaste matcher

Belgien:

Laget som bara blir bättre och bättre, de har verkligen klättrat i den internationella fotbollen. Deras senaste möte mot Skottland slutade 4-0. De har världskända spelare på alla positioner och det är verkligen underhållande att se laget spela boll. De lär vinna med all säkerhet, men oddsen är tråkigt nog för låga. Dagens satsning är en säker satsning, men om du hellre satsar lite mer vågat kan du lägga över 2.5 mål plus att Belgien vinner.

Belgiens 5 senaste matcher:

belgiens 5 senaste matcher

För och nackdelar:

Belgien är verkligen i toppform och alla deras spelare vill göra mål.

Island blev krossade med 6-0 I deras senaste match, och laget är i kris.

✘ Det finns en risk att Island parkerar bussen ikväll för att undvika en stor förlust.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.72 @ 888sport

Tid: 20.45

Units: 3/5

Sugen på fler speltips och rekar?