Speltips 10 Sep | Fotboll UEFA Nations League - Portugal vs Italien

 Speltips och rekar

Speltips 10/9 UEFA Nations League – Portugal vs Italien

Speltips 10/9 UEFA Nations League – Portugal vs Italien

Ikväll har vi en riktigt härlig match att underhålla oss med. Portugal tar emot Italien i måndagens möte i UEFA Nations League. Båda lag söker med ljus och lykta efter sin första vinst. Italien lyckades spela lika mot Polen, och matchen slutade 1-1, där Italien petade in ett mål från en straff i den 78 minuten.

Speltips:

Kvällen möte är en ganska svår match att förutspå. Det saknas en hel del spelare u Portugals landslag, bland annat Cristiano Ronaldo, Ricardo och Nani. Den bästa spelaren vi får se i det portugisiska laget är den 35 år gamla mittbacken Pele. Om vi skulle sett dessa spelare i kvällen möte hade jag inte tvekat en sekund på att lägga pengarna på vinst för Portugal. Ikväll går vi på en annan lina, jag har hittat ett grymt värde i att båda lag gör mål, det får vi till oddset 2.08 hos 888sport. Låt oss gå igenom fördelarna:

Portugal:

Portugal överraskade enormt under EM 2016 då de vann hela turneringen, de slog Frankrike i finalen med 1-0 på övertid. Det var en riktigt jämn match, men i ärlighetens namn förtjänade Portugal EM-vinsten. Vi hade en hel del förhoppningar på dem under fotbolls VM 2018 i Ryssland, de fick en enkel grupp och lyckades ta sig igenom den utan större bekymmer. Tyvärr blev de utslagna av Uruguay i första kvalmatchen. Lagets stjärna, Cristiano Ronaldo kommer inte spela i kvällens möte.

Om vi kikar på statistiken har Portugal gjort mål i 14 av deras senaste 15 matcher sedan de lyfte pokalen i Paris 2016, och jag är ganska övertygad att de även ikväll hittar nätet.

Portugals 5 senaste matcher:

Portugals 5 senaste matcher

Italien:

Italien har vunnit 5 av deras senaste 6 matcher mot Portugal, men denna statistik är inte speciellt relevant till kvällens möte eftersom detta var ett bra tag sedan. Vi har även sett en hel del förändringar i laget. Portugal vann 2015, och innan dess var senaste mötet 2008. Sen dess har de inte mött varandra i en turnering sedan 1993. Sedan 2016 har Italien gjort mål i 7 av 10 bortamatcher, de har även gjort hela 8 mål under dessa matcher. Portugal har släppt in mål i 5 av deras 6 senaste hemmamatcher.

Italiens 5 senaste matcher:

Italiens 5 senaste matcher

För och nackdelar:

Portugal har gjort mål i 14 av deras 15 senaste matcher på hemmaplan.

Italien har gjort mål i 7 av deras senaste matcher på bortaplan.

Båda lag har släppt in mål och har ett ganska svagt försvar.

✘ Många unga spelare kommer få minuter i kvällen möte.

 

Tips: Båda lag gör mål

Odds: 2.08 @ 888sport

Tid: 20:45

Units: 2/5

Sugen på fler speltips och rekar?