Bäst bettingsidor 2018 | Listan med bäst oddsbonusar

 ComeOn logo

ComeOn

ComeOn

ComeOn logo

Regler och villkor

Summering:

Come On är ett bettingföretag som varit med sedan 2008. De är gamla i gamet och deras huvudfokus är det svenska marknaden.  Deras huvudkontor är på Malta och de innehar självklart svensk licens. I deras nätverk, utöver ComeOn, ingår bland annat Casinostugan, Mobilebet och Folkeautomaten.

Bonus:

5.0
Spelbolaget:

4.7
För
Nackdelar
 • Grymm app!
 • Stor bonus
 • Högre odds än genomsnitt
 • Ingen e-sport

Om ComeOn

ComeOn är ett svenskt bettingbolag som grundades 2008. De var bland de första, och de har överlevt så länge tack vare att de lyssnar på sina kunder. Med tiden har de blivit favoritbolag hos svenska spelare. Mest kända är de för sina innovativa erbjudande. Vad sägs om ett kilo godis när du gör ett konto? Eller en pizza hem till dörren? Inte nog med det, om du gillar pengar så har de riktigt bra insättningsbonusar, hela 500% får man på det insatta beloppet.

Översikt

 • Kundsupport
  4.6/5.0
 • Design och användarvänlighet
  4.9/5.0
 • Bonusar och freebets
  5.0/5.0
 • Marknader och odds
  4.6/5.0
 • Sports coverage
  4.6/5.0

Marknadsutbud

ComeOn var en av de första spelbolag som valde att satsa på Sverige. Och då menar vi helhjärtat. De har till och med ett kontor i Sverige som har hand om marknadsföringen för det svenska marknaden. Med tanke på det så har de riktigt stort utbud på de flesta svensk sportevent. Men även utanför sport så går det att hitta fina odds hos ComeOn. Det går bland annat att betta på valet, vem som vinner let´s dance, ja till och med Paradise Hotel! Utöver det så har det fina erbjudande och odds i alla de stora ligor, bland annat Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 med mer. Du hittar också de stora tävlingar här, så som Champions League och Europa League. ComeOn har generösa odds och roliga kampanjer och erbjudande varje vecka.

 

Livebetting

Livebetting är riktigt smidigt och enkelt hos ComeOn. De har jobbat hårt med deras liveapp och den fungerar smidigt både på datorn och telefonen. De erbjuder livebetting på över 80% av deras matcher, och där finns även cashout. Så om man är snabb så finns det fina pengar att tjäna. Du kan läsa mer om de olika bettingstrategier här.

Odds

ComeOn har använt sig av externa bolag för att sätta odds. Men då de ville utmärka sig från alla andra så valde de att öppna en egen avdelning och på så sätt erbjuda mycket bättre och högre odds för sina spelare . Inte nog med det, det har förhöjda odds varje vecka där de väljer ut några stormatcher och ger mycket högre odds på dem. Man kan endast satsa en mindre summa, men dessa odds brukar vara 10 gånger det normala, och alla vinster är omsättningsfria.

ComeOn Bonus

ComeOn är kända för sina bonusar. De brukar alltid ha bra erbjudande och kreativa lösningar på det mesta. Det är inte ovanligt att man får hem ett kilo godis eller en pizza på en söndag om man är kund hos dem. Just nu har de en bonus där man får 150% upp till 1500 kr. Det är låga omsättningskrav på det. Endast 8 gånger behöver man omsätta bonusen innan man kan ta ut pengarna. Observera att insättningar gjorda via Moneybookers, Neteller, PaySafe eller Webmoney inte uppfyller bonuskrav. För fullständiga bonusvillkor kika på deras hemsida.

Säkerhet och regleringar

ComeOn har sina server i Sverige för att öka säkerheten och även snabbheten på hemsidan för den svenska marknaden. De innehar HTTPS säkerhetscertifieringar och samarbetar med alla svenska banker för att man ska kunna sätta in och ta ut pengar smidigt. Comeon har svensk licens så alla vinster hos dem är skattefria.

Betalningsalternativ

ComeOn accepterar alla de vanligaste insättningsalternativ så som Visa och Mastercard, Trustly, Moneybookers, Neteller med mera. Se tabellen för alla insättningsalternativ:

Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Moneybookers
Neteller
Skrill
Paysafecard
Trustly
Entropay
Banköverföring

Uttag

Då ComeOn har licens så kan man göra uttag med alla alternativ man gör insättning med. Dock så rekommenderar vi Trustly då uttag dit går på max 30 minuter, efter att det blivit godkänt.

 

Kundtjänst

ComeOn har svensk kundtjänst tillgängligt via E-mail och livechatt. Det går även att skicka brev till dem om det skulle behövas. Livechatt har öppet varje dag mellan klockan 10 till 22. Den övriga tiden så an man skicka e-mail och då får man ett svar dagen därpå. Deras kundtjänst svara riktigt snabbt och de flesta frågor löser de direkt.

Användarvänlighet

ComeOn har satsat mycket på sin hemsida. Det vi är mest nöjda med hos dem är deras sökfunktion. Det är enkelt att hitta matcher man vill satsa på, och du kan även spara matcher som favoriter, för att komma åt dem enkelt och smidigt vid behov.

Mobilupplevelse

ComeOn är en av få spelbolag som har egen app. Den är välutvecklad och smidigt. Oavsett om du har Android eller Apple så kommer du älska deras app. Smidig att hitta matcher och cash out är enkelt att göra.

Slutsats

ComeOn har snabbt blivit en stor favorit hos alla spelare. På grund av deras kundtjänst och att de alltid lyssnar på sina spelar så ligger de alltid i framkanten. De är alltid ute med nya erbjudande och spännande tävlingar. Det är inte ovanligt att de lottar ut allt från resor till bilar i deras tävlingar. Även deras oddsbonus är enkel att omsätta och man får fina 100%.