Betstars bonus | 200 kr free bet | förhöjda odds - 2019

 Betstars logo

Betstars

Betstars

https://www.pokerstars.eu/

Betstars logo

Regler och villkor

Summering:

Bakom Betstars har vi den välkända poker sajten PokerStars. De öppnade upp Betstars då deras pokerspelade frågade efter en bettingsajt för att ha alla sina spel samlade på samma ställe. De har på kort tid blivit välkända då de erbjuder några av de bästa odds och roliga kampanjer varje vecka.

https://www.pokerstars.eu/
Spelbolaget:

3.6
För
Nackdelar
  • Bra cash-out funktion
  • 24 timmars kundtjänst
  • Bra odds
  • Uttag kan ta några dagar
  • Ingen stor insättningsbonus

Om ni har spelat poker innan så känner ni säkert till varumärket PokerStars, vilket är en av de första och störst varumärket för online poker. I slutat av 2015 så lanserade de Betstars, då dem ville erbjuda sina spelare variation. Och det gjorde det riktigt bra, men stor variation på erbjudande och spel. För det har de blanda annat fått ”Innovation in Sport Betting” priset, vilket är ett stort bedrift.  Betstars är en sida som bara blir bättre med tiden, och de har fått ganska många nya spelare som endast spelar sportsbetting hos de, på grund av den fina utbudet de har. De är på god väg att bli en av de bästa inom sportbetting. I denna recension ska vi gå in på djupet och se alla fördelar och nackdelar med Betstars.

Utbud

Det finns ett enormt utbud att välja bland hos Betstars. Så fort man loggar in så möts man av ett enormt utbud på alla möjliga sporter. På de flesta matcher så erbjuder de över 100 olika alternativ man kan betta på, och över 1000 matcher finns att välja bland, allt från fotboll till pingis och innefotboll. När det kommer till fotboll så rankar de, trots sitt ålder bland top 5 sajter. En sak som också utmärker dem är deras eSport utbud, där man kan betta på bland annat Counter-Strike: Global Offensive och League of Legends. De flesta pokerspelare älskar dataspel, så det var ett bra drag av dem att satsa på det. De har även andra val, man kan bland annat betta på vem som vinner presidentvalet i USA, guldbollen, eller varför inte vinnaren av melodifestivaler? De bevakar även valet i Sverige och om man är insatt i det så går det att hitta fina överodds.

Livebetting

Betstars har en imponerande mängd spel som man kan spela på i realtid. Det går att spela live på många olika sporter, så som fotboll, tennis,  snooker, basket, badminton, ishockey och många fler. En riktig bra funktion de har är att man kan betta på vem som gör nästa mål. Så om du någon gång tittat på en fotbollsmatch live och fått en känsla att in favoritspelare kommer göra mål när som helst, så kan du tjäna stora pengar på det. Oddset för nästa målskytt är oftast riktigt stora.

De har även bra bevakning på sina livespel. Det går bland annat att se var bollen befinner sig, om anfallet är farligt eller inte, om det är hörna och all annat viktigt statistik. Det gör att det är ganska lätt att ta rätt beslut om man använder sig av livebetting hos Betstars. En nackdel med dem är att de inte har livestream, så om man inte tittat på matchen på tv så får man förlita sig på deras statistik.

Odds

Om vi jämför odds hos Betstars med de andra bolag så ligger de bra till. Vissa spel har de högst odds på till och med. Man får ha i åtanke att de är ett pokerbolag i grunden, och de har råt att bjuda på lite högre odds för sina spelare för att göra dem nöjda. De brukar även ha ”förhöjda odds” varje vecka på utvalda stormatcher. Det är ett tak på hur mycket man kan satsa, men oddset brukar bara dubbelt så stort som i vanliga fall på just det matchen. Och om man väljer att spela tre eller fler matcher på samma kupong så får man ”enhanced odds”, det vill säga ännu högre odds. Hur mycket högre beror på antal matcher man spelar. Vid 3 matcher får man 5% och sen går det uppåt för varje match man lägger till.

Bonus

För att välkomna nya spelare så får alla 200 kr i freebets. För att få tillgång till freebets så behöver man endast sätta in 200 kr och spela för pengarna och inom 48 timmar så kommer dina freebets på ditt konto. Vinsten från dessa är omsättningsfria vilket gör det till en av de bättre bonusar där ute. Observera att oavsett om du vinner eller förlorar på din insättning så får du dina free bets. Ha i åtanke dock att insättning via Neteller eller Skrill inte räknas för bonus. Och även att bonusen går ut efter 7 dagar, så glöm inte att använda den.

80 minuter erbjudandet

Om du placerar ett vad på Premier League, Champions League eller Europa League och ditt bet förlorar på grund av ett mål som kommer i minut 80 eller senare, så får du din insats tillbaka, upp till max 200 kr i form av ett free bet. Det är riktigt bra då de flesta matcher avgörs i slutskedet av en match, så det är en extra trygghet för spelarna.

100% accas

Tennis: Om du spelar på minst 3 matcher på samma lapp så får du en bonus. Den börjar på 5% och går upp med lika mycket för varje extra match. Den stannar vid 18 matcher där man får hela 100% oddsbonus, vilket gör att vinsten dubblas om man får in alla 18 matcher. Detta gäller på följande vad: Matchvinnare, antal set, vinnaren av set, total antal games och handikapspel.

Fotboll: Fotbollskampanjen är det ingen större skillnad på, förutom att 100% oddsboost kommer in vid 14 matcher. Och det gäller på följande spel: Match resultat, båda lag att göra mål, Över och underspel, Rätt resultat, halvtid/fulltid och handikapspel på fulltidsresultat.

Utöver dessa erbjudande så brukad de har olika roliga erbjudande varje vecka som man bör passa på och utnyttja.

Säkerhet på sidan

Då Betstars är en del av ett stort och välkänt nätverk så är deras säkerhet system välutvecklad. De har satsat ganska mycket på det och har ett flertal licenser. UK, Malta och nu senast Sverige finns på listan. De är även medlemmar i IGC (Interactive Gaming Council), vilket är et nätverk som skapades för att se till användarnas intresse är det kommer till vadslagning. De har även SSL kryptering på sidan för att försäkra sina spelare om att deras pengar och information är i tryggt förvar.

Insättningsalternativ

Betstars har ganska många alternativ när det kommer till insättningar och uttag. Verifiering sker enkelt och smidigt med bank id då de har svensk licens, så du behöver inte skicka in några dokument. Enkast är insättning med BankID direkt via banköverföring. Insättning går på minuten, och uttag tar max 15 minuter direkt till bankkontot. De accepterar alla betalkort också, så som Visa och MasterCard. Även onlinebanker så som Skrill och Neteller går bra att säta in pengar med.

Kundtjänst:

Betstarts har två sätt man kan komma i kontakt med dem. Den ena är via e-mail [email protected] vilket är ett bra sätt, då dem svarar inom 24 timmar. Vi har testat e-post med ganska svåra frågor och de har svarat med tydliga svar på alla, så de som sitter och jobbar på deras e-mail kundtjänst är mycket kompetenta. Om man känner att man vill ha svar snabbare än så finns det en FAQ som är riktigt bra. Det finns 12 olika avdelningen med frågor och svar på nästan allt. Så det är ett bra alternativ om man vill ha svar på något snabbt och inte behöver personlig hjälp.