American Express | Hur fungerar betalningsmetoden 2018

 

American Express


Sportsbetting med American Express 

 

Vad är American Express?

American Express, även känt som Amex , är ett av de mest betrodda namnen inom elektronisk bankverksamhet. Företaget har tagit sig högt upp till toppen sedan det grundades. Många anser det vara ett av de mest populära varumärkena inom finansbranschen. American Express började inte riktigt som en bank när det grundades, kan du tänka dig att namnge ditt företag med ordet “express” i det? Det ordet är bättre lämpat för ett leveransföretag, eller hur?

Och det har du helt rätt i! Om vi blickar tillbaka till år 1850 så började företaget faktiskt som ett leveransföretag. På den tiden saknade US Postal Service erfarenhet när det gällde att leverera stora paket och därför kunde American Express och andra liknande företag ta över den sortens verksamhet. Den amerikanska posttjänsten skulle bara arbeta med att leverera brev och kuvert medan andra leveransföretag som Amex skulle tillgodose de som vill leverera paket i större storlekar. Precis som andra företag vid den tiden såg American Express detta som en riktigt bra möjlighet till att tjäna stora pengar.

Du ska veta att American Express levererade i stort sätt varje objekt som de kunde klämma ner i lådor andra paketstorlekar. När vi pratar om andra paketstorlekar menar vi vanligtvis de som var användes för att frakta värdefulla saker. Exempel på detta var smycken, aktie-certifikat, kontanter, kläder, personliga effekter och andra saker som också var värdefulla.

Började hjälpa bankerna

Efter ett tag började företaget arbeta åt en mer specifik kundkrets, nämligen banker och andra finansinstitut. American Express blev väldigt populärt på grund av att det var en väldigt pålitlig leverans- och pakettjänst. Bankerna började välja Amex tjänster och den delen av företaget började växa en hel del.

Därefter erbjöd de en säkrare leveransservice för transaktioner internt mellan bankerna. Det innefattade överföringar mellan östliga stater och västliga stater och deras respektive städer. Företaget började fokusera på detta marknadssegment och det tog inte lång tid innan cheferna på Amex gjorde ett djärvt drag för att själva komma in i finanssektorns bransch. En av anledningarna till att de fortsatte med den här idén berodde på de kontakter som de skapat sig när de jobbat med bankerna och andra närstående företag.

Företaget började utfärda postanvisningar, tänk dig typ som en räkning, på slutet av 1890-talet. Amex konkurrerade nu med bankerna som de tidigare hade jobbat med. Det gick så bra att det blev en stor framgång för företaget. Snart expanderade den sina tjänster till länderna i Europa. American Express öppnade filialer i Paris, Antwerpen, Berlin, Zürich, London. Amex tog sig sedan in i resebranschen. Möjligheten kom under andra världskriget när 150 000 amerikaner blev strandsatta i Europa. Alla dessa människor tog sig då till kontoren för American Express, inte för att inte leta efter resebyråer, men för att få pengar så att de kunde resa hem till USA.

Kreditbrev

Efter att kriget brutit ut nekade europeiska banker de kreditbrev som amerikanska resenärer hade. Till skillnad från de utländska bankerna godkände American Express dessa kreditbrev. Människorna använde då dessa kreditbrev för att finansiera sin resa tillbaka till USA. Amex hade haft en väldig tur som kunnat göra så här och entreprenörerna bakom företaget såg det som en möjlighet de skulle kunna dra nytta av. De första resetjänsterna som Amex startade började 1922. Företaget erbjöd lyxiga ångfartygsturer som åkte runt över hela världen. Amex började sedan med att använda resecheckar vilket var perfekt för att locka till sig lyxresenärer. Detta är faktiskt ett anmärkningsvärt drag för företaget eftersom resecheckarna inledde den utveckling av företaget som skulle ske under de kommande årtiondena.

På 1950-talet började företaget för första gången erbjuda kreditkort till sina kunder. Det första guldkortet kom år 1966. Detta kort skickades ut till människor i överklassen och dessa föredrog oftast att resa i business class. Bolagets allra första uppsättning platina kort utfärdades på 1990-talet.

American Express är idag ett av världens största globala varumärken inom finansbranschen. Det erbjuder en av de mest expansiva konsumentprodukterna, bland annat Blue Card. Ett av de mest exklusiva kreditkorten i världen kommer ifrån Amex och heter Black Card. Detta kort ges bara ut genom inbjudningar och de som får en inbjudan är bara de rika och berömda.

Fördelar och nackdelar att använda AmEx på spelsidor

Många spelsidor erbjuder Amex-kreditkort som alterativ för insättningar och uttag. Du har också flera andra alternativ med ett Amex-kreditkord – glöm inte att använda dig av de förmånliga möjligheter du får med ett Amex-kreditkort i plånboken.

Du kan finansiera ditt spelkonto med ditt Amex-kreditkort. Ett annat alternativ är att skicka pengar till din spelsida med ett förbetalt Amex-kort. Du kan få dessa förbetalda kort i närbutiker – ja, de är faktiskt så pass tillgängliga. Nu finns det för och nackdelar med att använda Amex-kort; De är trots allt inte helt felfria och du bör känna till deras begränsningar.

Låt oss börja med fördelarna

 Amex är ett av de största namnen när det kommer till säkerhet för kundernas konton. Det följer några av de strängaste kundsäkerhetsreglerna och är väl kända för det. Det betyder att när du väljer Amex-kort som betalningsmetod hos din spelsida kan du vara säker på att dina pengar och dina personuppgifter hålls sä

 Transaktioner online med dessa kort är enkla och det går väldigt snabbt. Insättningar och uttag tar bara några minuter om ens det. Det betyder att du kan sköta din spelekonomi i realtid.

 Pengarna blir tillgängliga direkt på ditt spelkonto.

 Amex-kort har vanligtvis höga gränser. Här kommer ett exempel för dig. Låt oss säga att din bettingsida erbjuder en 100% matchad bonus, detta erbjuds vanligtvis för nya konton. Låt oss säga att du sätter in 1000 kr som räknas som din allra första insättning. Denna summa blir omedelbart dubblerad till 2000 kr. Om du är en high-roller och du planerar att satsa riktigt stora spel kan Amex-kortet vara ett lukrativt alternativ för dig.

 Amex-kort brukar komma med stora medlemsbelöningar. Till exempel kan du få pengar tillbaka för varje öre du spenderar på din bettingsida. Du kan också få pengar tillbaka när du samlar ett visst antal kilometer hos ett flygbolag. Du kan gå in på Amex hemsida för att kolla in villkoren för deras återbetalningar och andra belöningar.

 De tar inte ut några extra avgifter för transaktioner som görs online. En del banker kan i vissa fall ta ut avgifter. Det är bäst att kolla med din spelsida eller andra återförsäljare om de tar extra avgifter för korttransaktioner med Amex. Om det blir avgifter, var då medveten om att en bettingsida i alla fall bara kan ta ut en liten avgift.

Nu till nackdelarna

 Olyckligtvis är inte American Express lika lättillgängligt som VISA och Mastercard är på alla spelsidor.

Säkerhet hos Amex

Namnet Amex och allt som associeras med American Express är vanligtvis är kopplat till de människor som är rika och berömda. Det är dock ett kreditkort som accepteras på flera ställen än de där endast eliten finns. Nu, trots att inte alla spelsidor utnyttjar Amex och dess tjänster, ökar antalet bettingsidor som använder Amex som betalningsmetod enormt. Dess effektivitet och säkerhet gör det till en pålitlig betalningstjänst.

Amex är också känt för sina höga säkerhetsstandarder eftersom det använder inte bara den mest avancerade datakrypteringen utan också SSL samt säkerhetsprotokoll för programvaran. De kommer alltid att blockera åtkomst för en tredje part till dina data. Du kan vara säker på att personuppgifter och dina pengar kommer att förbli säkra. Företaget är stolt över sitt rykte och det innebär att de inte samarbetar med några skumma företag. Så om en bettingsida accepterar Amex betyder det att sidan är pålitlig. Du kan vara säker på att det är ett legitimt företag och inte någon bluff-sida som bara vill åt dina pengar.

Att använda American Express för dina speltransaktioner

Om du har använt ditt Amex-kort att köpa något på Amazon eller från andra nätbutiker vet du redan hur lätt det är att använda. Om du aldrig har använt ett Amex-kort tidigare, vänligen se informationen nedan. Vår guide ger dig full koll på hur sportspel fungerar med Amex eller något annat kreditkort.

 Se till att spelsidans webbplats accepterar American Express kreditkort.

 Skapa ett användarkonto på bettingsidan. Observera att de kommer att be dig att ange din bankkontoinformation (dvs informationen på ditt Amex-kort)

 Efter att ha registrerat ett konto, gå till insättnings-sidan.

 När du ska välja betalningsmetod, välj “American Express” eller ”Amex.”

 Ange dina kortuppgifter – det kommer att innehålla det 16-siffriga kortnumret, den fyrsiffriga CVV-koden och ditt födelsedatum.

 Klicka på “Agree” eller “Accept” (vilket som nu visas på sidan). De kommer efter det att överföra pengar direkt till ditt konto.

Nu kan du börja din resa i bettingvärlden.

Bäst för nya spelare – 100kr !!888sport