Speltips 25 Aug 2018 | Fotboll - Valladolid vs Barcelona

 Speltips och rekar

Speltips 25/8 Valladolid vs Barcelona

Speltips 25/8 Valladolid vs Barcelona

I den andra omgången av Spanska LaLiga tar Valladolid emot Barcelona. De spanska mästarna är storfavoriten i dagens möte, och jag tror inte att Barcelona kommer ha några som helst problem att vinna över Valladolid med minst 3 mål.

Speltips:

Valladolid har avancerat till LaLiga och det är ganska självklart att Barcelona är det starkare laget. I början av säsongen gjorde Barcelona tre mål mot Alaves; Messi petade in två av dessa. Vi tror att Barcelona gör minst tre mål ytterligare en gång, hos 888sport får vi hela 1.74 i odds på just detta utfall. Om du vill ta en lite större risk, för att få bättre odds, kan du istället betta på att Barcelona vinner med minst tre måls skillnad, vilket istället ger oss 2.18 i odds. Dagens speltips är att Barcelona gör minst tre mål i kvällens möte.

Valladolid:

Valladolid är tillbaka i LaLiga, och kommer göra allt för att inte åka ner igen. Om vi gör en djupare analys av laget så ser vi att de saknar en hel del kvalitet. I den första omgången spelade de borta mot Girona; hemmalaget dominerade och borde vunnit med minst två måls skillnad. Valladolid har bara målvakten Masip att tacka för det, utan honom hade matchen inte slutat 0-0. Ivi och Mayoral missar denna match, Cotan och Luismi är heller inte säkrade inför dagens möte.

Barcelona:

Barcelona började säsongen på hemmaplan med en gjuten vinst med 3-0 mot Alves. Messi gjorde två mål och visade att han är tillbaks efter fiaskot i fotbolls VM; och som vi alla vet, när Messi har sitt A-game gör Barca enkelt mål. I dagens möte kommer Barcelona spela med sin bästa uppställning.

Valladolid senaste 5 matcher:

Valladolid last 5 games:

Barcelona senaste 5 matcher:

Barcelona last 5 games:

För och nackdelar:

+ Barcelona är ett mycket starkare lag

+ Messi är verkligen i form; han gjorde två mål i den första rundan mot Alves

+ Valladolid hade tur och spelade 0-0 mot Giorna i första rundan

– Valladolid kommer spela väldigt defensivt och lär nöja sig med en 2-0 förlust

 

Tips: Att Barcelona gör över 2.5 mål

Odds: 1.74 @ 888sport

Tid: 22:15

Units: 3/5