Speltips söndag special! 3 speltips! |

 Speltips och rekar

Speltips söndag special! 3 speltips!

Nu när det börjar närma sig slutet så tycks jag hitta många bra matcher! Så idag kör vi en specialare och jag kommer att tipsa om tre matcher. Vi gör det smidigt för er, och jag postar alla tre i samma inlägg.

Djurgården vs Elfsborg

Här har vi en tuff match. Djurgården var länge  på första plats, men efter förlusten mot AIK så ligger de lite efter i toppstriden. Dock så är inte hoppet dött! De har haft en tuff spelschema och de har mött Hammarby, Häcken, Göteborg, AIK och Norrköping. Så deras resultat på 4 vinster, 3 kryss och 2 förluster är inte så illa om vi lägger till det tuffa motståndet. Elfsborg åt andra sidan har inledd säsongen ganska bra, men de har det tufft mot topplagen. IFK Göteborg besegrade dem med 3-0 och Malmö med hela 4-1. Tittar vi lite på statistiken så har spelet båda lag gör mål suttit i 6 av deras senaste 9 matcher hos Elfsborg. Hos Djurgården har spelet suttit  i 7 av de senaste 11 matcher! Senaste matchen slutade 3-2 till djurgården. Och med tanke på att vi får 1.70 i 0dds, så kommer det bli det första speltipset! Vi investerar 4 units på detta spel!

Napoli vs Inter

Kvällens match på San Paolo kommer vara en viktig för Inter. De har 66 poäng och är på en 3:de plats i Serie A. Atalanta är strax bakom dem med endast en poäng mindre! Så en vinst idag är oerhört viktig för dem, om de inte vill riskera att Atalanta vinner sin match och tar 3:de platsen ifrån dem. Napoli har säkrat andra platsen och Juventus hittar vi som vinnare av Serie A, vilket har varit klart sedan någon vecka tillbaka. Napoli får även klara sig utan Lorenzo Insigne, Vlad Chiriches och Nikola Maksimovic. De är favoriter i dagens match, men frågan är om inte motivationen hos Inter slår lite högre? Inter har kryssat ganska många matcher senast, men med en vinst idag så kan de säkra CL. Så speltips i denna match är att Inter vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort. Vi hittar de högsta odds på Asian handicap, där vi får hela 2.11 på vårt speltips.

Juventus vs Atalanta

Och till sist hittar vi den viktigaste matchen för Atalanta på säsongen. De har endast två matcher kvar för att fullborda en underbar och magisk säsong. Vem hade anat i början av säsongen att de skulle komma så här långt? Och med så fint spel? De tog sig även till finalen i Coppa Italia, där de förlorade mot Lazio med 2-0, som för övrigt hade hemmaplansfördel. Just nu har dem 11 raka ligamatcher utan förlust, och stor chans att säkra CL spel nästa säsong. Juventus åt andra sidan, sen de åkte ut mot Ajax i CL, och har vunnit Serie A, har slagit av tempon. På de senaste 5 matcher har de endast en vinst, 2 förluster och 2 oavgjord. De har även en hel del spelare som saknas inför kvällens match. Så på denna kör vi dubbelchansen,  X2. Vi får hela 1.65 i odds på det.

Djurgården vs Elfsborg

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.64 hos Unibet

Avspark: 17.30

Units: 4/5

Inter vs Napoli

Speltips: x2

Odds: 2.11 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 3/5

Juventus vs Atalanta

Speltips: x2

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 3/5