Speltips 9 Sep | Fotboll UEFA Nations League - Frankrike vs Holland

 Speltips och rekar

Speltips 9/9 UEFA Nations League – Frankrike vs Holland

Speltips 9/9 UEFA Nations League – Frankrike vs Holland

Det är söndag och ikväll ser vi en spektakulär match mellan Frankrike och Holland. Dessa lag är några av de bästa landslagen i världen och vi kommer kunna njuta av riktigt professionell fotboll.

I kvällens möte kommer vi med all säkerhet se massvis med mål. Eftersom Frankrike vann fotbolls VM i Ryssland vet vi att de har många unga pigga spelare som är riktigt sugna på många mål. Holland är även ett bra lag och lär göra allt i kvällen möte för att slå VM-mästarna.

Ikväll kommer vi få se många bra spelare i bägge lag, men jag tror helt ärligt att Frankrike plockar hem vinsten ikväll. Detta baserar jag på att Frankrike efter fotboll VM vill visa att de är värda guldet. De vill bevisa att de vann fotbolls VM för att de är det bästa landslaget i hela världen, även bevisa att de fortfarande är i toppform.

Speltips:

Frankrike är i toppform, deras samspel i laget är verkligen fenomenal, de har många spelar i laget som verkligen är på topp. Frankrikes landslag är grymt bra, och deras prestationer under fotboll VM var verkligen imponerande. Att se en vinst för Holland ikväll är högst osannolikt.

Hollands landslag är även det bra, de har många bra spelare och de finns en risk att de ställer till med problem för Frankrike. Trots detta väljer jag en rak vinst för Frankrike till oddset 1.53 hos 888sport, vi attackerar linan med 3 units.

Frankrike:

Den unga talangen Mbappe är bara en av Frankrikes stora fördelar. Han visade verkligen en imponerande form under fotbolls VM och det lär inte vara annorlunda ikväll. Hans tekniska skicklighet är verkligen en fröjd för ögat.

De har även andra riktigt bra talanger i laget. Frankrikes landslag är riktig bra, deras taktik är mycket intressant, vi njuter varje gång vi ser dem spela. När vi ser Frankrike spela ser vi också många mål.

Holland:

Holland är favoriten i näst intill alla matcher, kommunikationen i laget är riktigt bra. Deras lag är ett av de bästa i världen och brukar oftast göra många mål.

För och nackdelar:

 Frankrike vill bevisa att de är det bästa landslaget i världen.

✓ Fransmännen har många unga spelare som vill bevisa sina tekniska färdigheter.

Frankrike är i toppform.

✘ Holland har mer motivation att vinna eftersom de vill bevisa att de hade en ärlig chans att vinna fotbolls VM i Ryssland.

✘ Hollands landslag är I toppform.

 

Tips: Rak vinst till Frankrike

Odds: 1.53 @ 888sport

Tid: 20:45

Units: 3/5

Sugen på fler speltips och rekar?