Speltips 9 Sep | Fotboll UEFA Nations League - Danmark vs Wales

 Speltips och rekar

Speltips 9/9 UEFA Nations League – Danmark vs Wales

Speltips 9/9 UEFA Nations League – Danmark vs Wales

Kvällens möte mellan Danmark och Wales ligger i skuggan av toppmötet mellan Frankrike och Holland. Wales är för tillfället rankade på nittonde plats enligt FIFA. Wales toppspelare, som även är grym på att hitta nätet är Gareth Bale, han är verkligen i toppform. En annan spelare som är värd att notera i Wales landslag är Aron Ramsey. Laget i det stora hela är i riktigt bra form, deras manager, Ryan Giggs var en fenomenal fotbollsspelare och även Manchester Uniteds legend. Han både har och kommer ge laget grymt mycket erfarenhet.

Danmark spelade fotbolls VM i Ryssland. Danmark har förvisso en bättre FIFA-rank än Wales, som för tillfället ligger på tolfte plats. Stjärnan i det danska landslaget är helt klart Christian Eriksen. Danskarna ligger för tillfället i lite utav en kris, deras spelare strejkar och laget var tvungna att plocka in spelare från lägre divisioner och även ett helt gäng futsalspelare.

Speltips:

I Wales landslag spelar en av världens bästa fotbollsspelare, Gareth Bale. Han är definitivt i toppform och vi kommer med all säkerhet se honom briljera i kvällen möte mot Danmark. Hans tidigare prestationer i Real Madrid är fenomenala, och Reals fans älskar att se honom trixa med bollen.

Danskarna ligger under krisartade tider, majoriteten av spelarena lär inte spela i kvällens möte, inklusive startelvan från fotbolls VM, som slutade på sextonde plats.

Med dessa saker i åtanke väljer jag att spela på att Wales vinner, eller i alla fall att det blir oavgjort. Detta får vi till oddset 1.73 hos 888sport och vi kommer attackera linan med 2 av 5 units.

Danmark:

Ett par danska supporters känner att spelarna är giriga, men Eriksen säger att det absolut inte handlar om pengar. Spurs mittfältare var ödmjuk nog att erkänna att han och hans lagkamrater är nöjda och vill förlänga deras föregående avtal med DBU. Som vi förstår har det danska landslaget en hel del problem, och är verkligen i dålig form. Med tanke på detta väljer jag att lägga pengarna på Wales.

Wales:

Wales landslag har ett par riktigt bra spelare som verkligen är i toppform. Gareth Bale spelar för tillfället riktigt bra. Ryan Giggs har gjort några förändringar som garanterat kommer visa sig under kvällens möte. Att Wales vill vinna är något som verkligen syns på planen, men bara för att vara söker lägger vi X2 på Wales.

För och nackdelar:

Det danska landslaget är under krisartade tider.

Wales spelare är verkligen I toppform.

✘ Eftersom danskarna har ett par nya spelare i laget finns risken att de kommer göra allt för att vinna kvällens match och bevisa att de är värdiga tolfte plats på FIFAs internationella rankning.

 

Tips: Wales vinner eller lika

Odds: 1.73 @ 888Sport

Tid: 20:45

Units: 2/5

Sugen på fler speltips och rekar?