Speltips 9/8 Köpenhamn vs Lyngby |

 Speltips och rekar

Speltips 9/8 Köpenhamn vs Lyngby

Köpenhamn spelar riktigt bra nu. I CL matchen mot Röda Stjärnan gjorde de ett riktigt bra jobb, och lyckades få med sig 1-1 på bortaplan. På grund av hur bra de spelade i den matchen valde jag dem till dagens speltips. Lyngby är ett helt ok lag, men de kommer få det svårt idag. Köpenhamn har vunnit samtliga matcher, och på nationalarenan Parken kommer det bli en spännande match ikväll.

Speltips

Köpenhamn dominerar den danska ligan. De har haft en tuff match mot Röda Stjärnan, och de kommer möta de i returen i mitten av nästa vecka. Idag tror jag att de kommer göra jobbet som behövs för 3 poäng, och sen sakta ner. Så dagens speltips blir -1,5 på Köpenhamn. Vi får hela 1.55 i ods på det av Unibet, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Köpenhamn

3 dagar efter matchen mot Röda Stjärnan, där de gjorde ett riktigt bra jobb tar de sig an Lyngby, på hemmaplan. Köpenhamn är obesegrade i ligan. Det finns alltid frågetecken kring om den täta spelschemat kommer påverkar spelarna och trötta ut dem, men Köpenhamn dominerar den Danska ligan så jag tror inte det blir några större problem. De har vunnit alla matcher övertygande och gjort det med flera måls marginal. Det defensiva finns det lite problem med, då de oftast släpper in mål, men så länge de vinner matcherna så finns det inget att klaga på.

Lyngby

Lyngby hittar vi på 9:de plats i ligan. De har precis kommit tillbaka till den högsta ligan i Danmark så de är nog hyffsat nöjda. De har dock varit svara på bortaplan, så där finns det mycket att jobba på. Om vi kikar på statistiken så har de 11 senaste bortamatcher för dem, mot Köpenhamn slutat i förlust. Lyngby kommer nog få det svårt mot Köpenhamn, som kommer göra jobbet som behövs för 3 poäng, men de kommer inte göra mycket mer än så på grund av returmatchen mot Röda stjärnan.

Speltips: Kpehnamn -1.5

Odds: 1.55 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 4/5