Speltips 9 Aug 2018 | Tennis - Andrea Arnaboldi v Aldin Setkic

 Speltips och rekar

Speltips  9/8 Andrea Arnaboldi v Aldin Setkic

Speltips  9/8 Andrea Arnaboldi v Aldin Setkic

Andrea Arnaboldi mot Aldin Setkic är en match jag verkligen ser fram emot. Det är den tredje omgången av The Challenger Tour, Slovenia Open, i Portoroz. Amabolti vann över Setkic med 2-0 för 6 dagar sen, och jag tror inte dagens match kommer se annorlunda ut.

Speltips:

Andrea Arnaboldi och Aldin Setkic har mött varandra 4 gånger hittills, och Ilalienaren leder med 3-1 i inbördesmöten. I den senaste matchen för 6 dagar sedan vann han med 6-3 utan några större svårigheter. Jag tror att Arnaboldi kommer vinna igen och Ladbrokes ger oss bra odds för en vinst, hela 1.83.

Andrea Arnaboldi:

Andrea Arnaboldi är 30 år gammal och för tillfället är han är på plats nummer 203 på världsrankningen. Hans bästa dagar är bakom honom, men trots detta kan han fortfarande prestera bra i några matcher i Challanger. I år har han 26-26 totalt och 9-12 på hårt underlag. 5 av de 9 vinsterna på hårt underlag kommer från de två senaste turneringarna – Segovia och denna i Portoroz, så han är i bra form och bör rankas på plats 200 inom kort tid.

Aldin Setkic:

Aldin Setkic är också 30 år gammal och för tillfället är han 298 på världsrankningen. Även hans bästa dagar är räknade, och i år är chansen att komma förbi den tredje omgången minimal. I Portoroz slog han Denis Novak (ATP 134) 6-4, 6-2 och Pavel Lotov (ATP 361) 6-3, 6-1. Hans resutat i år är 11-19, 10-15 på hårt underlag.

Andrea Arnaboldi 5 senaste matcher:

Andrea Arnaboldi 5 senaste matcher:

Aldin Setkic 5 senaste matcher:

Aldin Setkic 5 senaste matcher:

Andrea Arnaboldi v Aldin Setkic möten:

Andrea Arnaboldi v Aldin Setkic möten:

För och nackdelar:

✓ Arnaboldi slog Setkic 6-3, 6-3 för 6 dagar sen på samma underlag

✓ Arnaboldi kan fortfarande spela riktigt bra

✓ Setkic har inte klarat sig förbi den 3:de rundan i någon turnering i år.

✘ På Challenger så kan allt hända

 

Tips: Andrea Arnaboldi att vinna

Odds: 1.83  @ Ladbrokes

Tid: 20:30