Speltips 9/5 Valencia vs Arsenal |

 Speltips och rekar

Speltips 9/5 Valencia vs Arsenal

 Hoppas att ni hänger med i vår Facebook grupp! Vi lägger upp flera tips per dag där, och idag satte vi en snöboll! Två dagar sedan fick vi in dagens chanslapp som hade hela 19.5 i odds. Idag har vi två fina matcher i Europa League, jag tror mig hittat riktigt fint värde i matchen där Valencia tar emot Arsenal. Idag kommer vi få se en spännande match där Valencia måste vinna med 2-0 för att gå vidare. 3-1 gör att de går till förlängningar. En match där de måste spelar riktigt offensivt med andra ord.

Speltips

Semifinal i Europa League. Endast en omgång kvar och så är man i final. Viktig match får båda lag med andra ord. Arsenal vann det första mötet med hela 3-1 och har en bra position inför dagens möte. Om vi kikar på deras bortastatistik dock så ser det inte så bra ut för Arsenal. Idag saknar de även de viktiga spelare Welbeck, och Ramsey. De senaste två bortamatcher har Arsenal förlorat mot Wilves (3-1) och Leicester (3-0). Oddset är alldeles för bra på en hemmavinst, vi får hela 1.90 hos Unibet. Vi kör på det, och idag kommer vi investera 4 units!

Arsenal:

Arsenal är favoriter att avancera. De fick med sig en fin resultat hemma men på borta plan är det en annan historia. Och med viktiga spelare borta så kommer de ha det riktigt tufft idag.

Valencia:

Om vi kikar på de 8 senaste matcher så hittar vi 5 vinster. Senast så krossade dem Huesca med hela 6-2! De ä bra offensivt och i 6 av de matcherna har de gjort minst 2 mål. Det är exakt så många de behöver idag för avancemang, så det kommer bli en offensiv match från den första sekunden.

Speltips: Valencia att vinna

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5